..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Özgür insan, denizi daima seveceksin. -Baudelaire
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Fantastik Roman
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Kýzý Aldým Çýrýlçýplak
Ýsa Kantarcý
Þiir > Aþk ve Romantizm

Kýzý Aldým Çýrýlçýplak tramvaydan bakýyor gökyüzü susamýþ çocuklar gibi ne güzel memelerdi onlar genç kýzýn sürüye sürüye götürdü bavulunu beyazdý memeleri bavulu çekince ezildi memeleri meme çatalý çýktý ortaya tramvaydan bakýyor gökyüzü kumraldý bir daha asla unutamam tramvaydan bakýyor gökyüzü susamýþ çocuklar gibi bir genç kýzdý simsiyah giyinmiþti s.ktiðim siyahýný asla sevmedim tramvaydan bakýyor gökyüzü annemi

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Roman > Fantastik Roman
81 
 Onuncu Enerji  (Selin Arslanoðullarý)

Benim adým Zoe. Ve ben, insanlarý doðaüstü yaratýklardan koruyan bir þirkette çalýþýyorum. En iyi arkadaþým ‘Monster’ adýný verdiðim silahým ve normal bir günüm, yoldan çýkmýþ perileri, vampirleri, kurtadamlarý, ogrelarý ve aklýnýza gelebilecek ve adýný bile duymadýðýnýz binbir çeþit güçleri olan varlýklarý avlamakla geçiyor. Kendim de bir doðaüstüyüm. Toprak, ateþ, hava ve suyu kontrol etme gücüne sahibim. Ve þimdi, önümde iki görev var. Birincisi, Grammy kazanmýþ ünlü bir þarkýcý olan Jordan Grayson’ý peþindeki kötü adamlardan korumak. Ýkincisi ise, eskiden en iyi dostum ve ortaðým olan Ryan’ý bulmak.
82 
 Aydýnlýk2  (osman demircan)

Altýn Yol ile tanýþmam böyle baþlamýþtý. Aklýmýn ucundan yolun bir yerinde teyzeyle karþýlaþacaðým geçmemiþti. Her þeyi akýlla izah edenlere bundan dolayý þaþýyordum. Çünkü hayatta akla hayale gelmeyen o kadar çok þey yaþýyorduk ki.
83 
 Üçüncü Tür (Bölüm - 1)  (Umut Salih Tiryakioðlu)

Yine o kabus… Kendini yeniden bulutlarýn ortasýnda, ayný daðýn keskin kayalýklarýna tutunmuþ olarak bulmuþtu. Parmak uçlarýnda durabilecek kadar ince bir kütle vardý ayaklarý altýnda. Düþmemek için kayalýklara yapýþmak zorunda kalýyordu. En küçük bir hareketinde, zeminin, ayaklarý altýndan kayýp gideceði malumdu. Ayný sert esen rüzgar, ayný soðuk, ayný korku… Ve ayný çaðrý: ‘Yüksel!’. Sürekli “Yüksel!” diye haykýran o ses…
84 
 Test Yazý 123  (Test Üyelik)

Bu yazýnýn tanýtým yazýsý. Test amaçlý giriþ yapýldý. Bu yazýnýn tanýtým yazýsý. Test amaçlý giriþ yapýldý. Bu yazýnýn tanýtým yazýsý. Test amaçlý giriþ yapýldý. Bu yazýnýn tanýtým yazýsý. Test amaçlý giriþ yapýldý. Bu yazýnýn tanýtým yazýsý. Test amaçlý giriþ yapýldý.
85 
 4. Bölüm  (Tuðçe Çakýr)

''Sen gittiðinde kahrolurum,boðulurum ama acýmý hissettirmem bizzat kendim olarak sana.Sana zarar veremem. Her tarafý aðaçlarla çiçeklerle dolu olan bu bahçede hapsolduðumda sorarým bedelini onlara. Tayfunla esen aðacýn sallanan yapraklarýnda bulursun sesimi.Kaçmak zorunda kalýrsam çýkaramadýðým çýðlýklarýmý duyarsýn tepelerdeki uluyan kurtlarda.Denizin rahatsýz edici dalgalarýnda.Bir buket deðil,binlerce çiçeðin olduðu kýrlarý yakýþtýrabilirim ancak sana. Orada istediðin kadar çiçek olur.Biz aralarýnda kaybolurcasýna bütün gün birbirimize bakarýz. Sonsuza kadar beraber olmak istediðimi bir tehtit olarak gösterme bana.Bunu diyorum iþte sana dedi DOÐA.
86 
 Kil Tabletten Beyaz Perdeye  (Feridun)

"Giþe rekorlarý kýran filmleri, bunlarýn öykülerini, Harry Potter’ýn maceralarýný, yüzüklerin enteresan yolculuklarýný ve yazarlarýnýn yaþamlarýný gözden geçirecek olursak, ortak bir nokta gözümüze çarpar."
87 
 Bir Yabancýnýn Dönüþü  (Fýrat Ayhan)

Reenkarnasyonu vücdunuzun her santimetrekaresinde hissedecek, bambaþka bir dünyaya yelken açacaksýnýz... Ýkinci bir hayatýn izleri belirirken bedeninde ona yabancý bir kiþiliðin yýllar sonra geri dönüþündeki gizemdi onu þaþýrtan... O yabancý geri döndü...Dönerken de Tüm ýrkçýlara Mevlanalý bir mesaj getirmiþti...Bu gizemli görev keþfedilmeli..
88 
 Maðaranýn Kamburu P - Kitap Yayýnlarýndan Çýktý  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

*Ýlk baskýsý geçen sene yapýlan Maðaranýn Kamburu’nun 2. Baskýsý P-Kitap tarafýndan yayýmlandý. *Çok sayýda olumlu eleþtiri alan eser, yeni bir kapak ve dizgi ile okurlarýn karþýsýna çýkýyor. *Eserde felsefî ögeler aðýr basarken, heyecan verici sahneler de yer almaktadýr.
89 
 Gelecekten Dönüþ... Giriþ  (Esin Yardýmlý)

Her gün bir önceki gün için gelecektir... Yani 2854 de þimdi için yarýn olabilir.
90 
 Ters Akan Irmak  (Etem Levent Bakaç)

43 yaþýnda olan avukat Nesrin hafta sonunu yýllardýr görmediði arkadaþýyla geçirmek üzere Sinop'a doðru yola koyulur. Hafta sonunun tam bir kabus haline geleceðini, gerçek ile hayallerin içinden çýkamayacaðýný henüz bilmemektedir.
91 
 Usta Bir Kalemden Maðaranýn Kamburu Eleþtirisi  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Romaný okuyup bitirdikten sonra þöyle bir düþündüm. Eserdeki maðara bir bakýma dünya, bir bakýma da insanýn kendisidir. Kat kat aþaðýlara inerek kötülüklere gark olmasý, Kur’aný Kerim’in ifadesiyle “esfeli safilin” olmasý kiþinin kendi elindedir. Yazarýn, büyücünün aðzýndan söylettiði gibi; “Karanlýk da ýþýk da insanýn ruhundadýr” (s. 13); “Akýl hep iyi, güzel, doðru ve yararlý olaný bulmaz; bunlarýn tersi de aklýn ürünüdür” (s. 48)...
92 
 Týlsýmlý Boker - 1  (Uður Can Dalga)

Bufmero Buftaranýn yanýna sokuldu ve onu Boker oynamaya davet etti. Ýki parmaðýnýn arasýna sýkýþtýrdýðý kadehin içinde ne olduðu bardak aðaç kovuðuna ulaþýp da tuzla buz olduðunda anlaþýldý. Yarým kadeh Bufýn özütü... Hani þu kaktüsvari bitki... Dilde býraktýðý tad için nice bufalolar yakýlýr, bir kadeh fazla Bufýn içmek için baþbufalonun hazlý hizmetkârlarýnýn týrnaklarý aþkla törpülenir.
93 
 Onuncu Enerji  (Selin Arslanoðullarý)

Zoe'nin hikayesi devam ediyor
94 
 Tanrý'yý Aðlatan Fahiþe (5. Bölüm)  (Tonyy Wiseman Wondredal)

Ne mutlu suçsuz bakire dostlarý unutulan dünyada dünyanýn unuttuðu...
95 
 Mawera Haný  (ergin)

Kafile hayli çetin bir yolculuk yapmaktadýr. Hamrawat Nehrinin ulu kollarýndan birinin kenarýna inþa edilmiþ eski bir handa, Avar diyarýna yapacaklarý 10 günlük uzun yolculuk öncesi son bir kez dinlenmek amacýyla dururlar. Yazý grubumuzun o gece handa geçirdikleri keyifli satleri konu alýyor.
96 
 Tanrý'yý Aðlatan Fahiþe (2. Bölüm)  (Tonyy Wiseman Wondredal)

Ne mutludur suçsuz bakire dostlarý unutulan dünyada dünyanýn unuttuðu...
97 
 Bugün Bütün Tabutlar Sahipli 3. Bölüm  (kuzey darýcý ...)

Artýk karþýdan geçerken saða sola bakmýyorum , yanlýþ anlama ölümüme susadýðým için deðil, saða sola bakmýyorum insanlara bakýyorum, onlar durunca duruyor , geçerlerken geçiyorum, rahat geldiði için deðil , böyle alýþtým
98 
 Od / Aþk, Ateþ Demekti  (Ercan Körpe)

Kutsal daðlara sýrtýný yaslayan þine usu obasýnýn kutlu gecesinde ansýzýn batýdan çýkagelen gözleri dönmüþ istilacý mahlûkatýn saldýrýsýyla baþlayan soluksuz bir var olma mücadelesi. Denizler hâkimi dost talaylara bir an önce ulaþmaktan baþka seçenekleri olmayan ve zamaný geride býrakmak zorunda kalan bir ekip. Yaþamla ölüm arasýndaki ince çizgide tehlikelere meydan okuyan kahramanlar veya kahraman görünenler. Destanlarýmýz, Anadolu mitolojileri ve þamanizmden beslenen, bugüne kadar hiç denenmemiþ bir roman “OD”. ÝÇÝNDEKÝLER: Þamanizm ile Yoðrulmuþ Doðala Özdeþ Fantastik Kurgu, % 100 Katkýsýz ve Katýksýz Aþk, Ýntikam, Dostluk, Kin, Özveri, Ýhanet, Sadakat, Tutku, Hýrs ve Diðerleri BAZI ROMAN KARAKTERLERÝNÝN YORUMLARI: “Hayatýmýn en korkunç anlarýný yaþadým, özellikle o ölümcül tercih aný adeta beynime kazýndý…” Kamkagan “Ayrýlýðýn ve kaybedilenlerin ýstýrabýný yüreðim taþýmaz oldu…” Sagu “Kadýnlara karþý ezberim bozuldu…” Salur Kazan “Asýl büyücü o, yazarýn kendisi…” Bilge Ak Kübek
99 
 Bugün Bütün Tabutlar Sahipli 1. Bölüm  (kuzey darýcý ...)

sanýrým çoðalmasýnýn vakti gelmiþti hücrelerinin , anlaþýlamadýðý sürede huzursuz olmasa da yinede yanýna tanýdýk birilerini bekledi piyerin hikayesi ... sadece piyer e mi mal ettik bunu ?
100 
 Tanrý'yý Aðlatan Fahiþe (1. Bölüm)  (Tonyy Wiseman Wondredal)

Ne mutludur suçsuz bakire dostlarý unutulan dünyada dünyanýn unuttuðu...




son eklenenler

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.