..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
"...öyküyü yazan bilge, beþinci ya da altýncý göbekten kral torunu olduðumu ortaya çýkaracak þekilde belirleyebilir soyumu." -Cervantes, Don Quijote
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Politik Roman
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Kýzý Aldým Çýrýlçýplak
Ýsa Kantarcý
Þiir > Aþk ve Romantizm

Kýzý Aldým Çýrýlçýplak tramvaydan bakýyor gökyüzü susamýþ çocuklar gibi ne güzel memelerdi onlar genç kýzýn sürüye sürüye götürdü bavulunu beyazdý memeleri bavulu çekince ezildi memeleri meme çatalý çýktý ortaya tramvaydan bakýyor gökyüzü kumraldý bir daha asla unutamam tramvaydan bakýyor gökyüzü susamýþ çocuklar gibi bir genç kýzdý simsiyah giyinmiþti s.ktiðim siyahýný asla sevmedim tramvaydan bakýyor gökyüzü annemi

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Roman > Politik Roman
41 
 Dansöz Kývýrmalarý-13.sh.  (Bahattin YILDIZ)

Mavi bulutlar, yaðmur yaðacakmýþ gibi kararmýþtý. Birden kaldýrým taþlarýný eliyle tutmaya çalýþtý. Kara bulutlar arasýndan her biri güneþ iriliðinde iki gözün kendisine baktýðýný gördü. "Tanrým!... Bu gözler?..."
42 
 Dansöz Kývýrmalarý-27.sh.  (Bahattin YILDIZ)

Bes, adamýn gücü ve görüntüsü karþýsýnda gerekli ve yeterli yanýtý veremeyeceklerini anlamakta gecikmedi. Cebindeki çaký býçaðýný çýkararak korkutma amacýyla; adamla kendisi arasýnda...
43 
 Dansöz Kývýrmalarý-16.sh.  (Bahattin YILDIZ)

Saðkol, elinin tersiyle alnýndaki birikmiþ teri sildikten sonra, kýzgýn ve küçümser bir tavýrla; "Karþý taraftan da epey adam birikti," dedi. "Ortalýk alevlenebilir...
44 
 Dansöz Kývýrmalarý-6.sh  (Bahattin YILDIZ)

Ber, gözlerini açtý. Karanlýk odada bir çift göz gördü. Iþýk parlaklýðýnda iki göz... Ýki mavi göz... Ýrkildi, titredi. Tüyleri diken diken oldu. Vücudunu kabarýk ürpertiler sardý. Gözlerini kýrpýþtýrdý. Ýki eliyle, iki gözünü ovuþturdu.
45 
 Dansöz Kývýrmalarý- 5.sh.  (Bahattin YILDIZ)

Markýz; enfes bir fiziðe, sempatik görüntüye, derinlik ve huzur veren iç gýdýklayýcý bakýþlara, devamlý gülümser izlenimi veren harika bir yüze sahipti. Reyon düzenleme iþi yapýyordu.
46 
 Dansöz Kývýrmalarý-25.sh.  (Bahattin YILDIZ)

Örgütlenmeleri ve raporlarý o kadar ayrýntýlý ki; küçük bir ülkenin, küçük bir köyünde bulunan bireyin geleceðini bile bir þekilde düzenleyebiliyorlar..."
47 
 Dansöz Kývýrmalarý-18.sh.  (Bahattin YILDIZ)

Boðazý düðümlendi.... Öksürdü... Ses telleri arasýnda bulunan balgamý sökmüþtü. Ve yuttu. Ortamýn estetiðine uygun davranýþ buydu.
48 
 Dansöz Kývýrmalarý-11.sh.  (Bahattin YILDIZ)

Ber, kulaklarýnda uðuldayan sesleri duyuyor ama bir türlü gözlerini açamýyor, arada uyuyor ve yarým uyanýklýk yaþýyordu. En son gözlerini zorlamayla açtý.
49 
 Dansöz Kývýrmalarý-14.sh.  (Bahattin YILDIZ)

"Sizin yasanýza göre bu durumda soðuk su içmeniz gerekiyor." Ýcra Görevlisi,"Aðzýnýzý düzeltmezsiniz, sizin hakkýnýzda tutanak tutmak zorunda kalacaðým"
50 
 Dansöz Kývýrmalarý-20.sh.  (Bahattin YILDIZ)

Ad kentinde öðrendiði ve bu tür güzellikleri anlatmak için kullanýlan “Tanrý, boþ vaktinde yaratmýþ...” deyiþini anýmsadý. Bu deyiþ Markýz’da örtüþüyordu...
51 
 Dansöz Kývýrmalarý-8.sh.  (Bahattin YILDIZ)

Dinleyicilerden birinin, "Desenize tutukluyu bir sümüklü mendil kurtardý," demesi üzerine tümü katýla katýla gülmeye baþladý.
52 
 Dansöz Kývýrmalarý- 15.sh.  (Bahattin YILDIZ)

Ber’de Kent sakinleri gibi Kimyasal ve Biyolojik baþlýklý FÜZE’de somutlaþan ölümü sürekli ensesinde hissediyordu.
53 
 Dansöz Kývýrmalarý -10.sh.  (Bahattin YILDIZ)

Ber, gözlerini açtý... Çýðlýk attý... Yataðýndan fýrladý. Ayaða kalktý. Karþýsýndaki duvara bir kez daha baktý. Sýrtýný döndü. Gözlerini ovuþturdu.
54 
 Dansöz Kývýrmalarý-9.sh.  (Bahattin YILDIZ)

"DEVMALDEN-Y.DOM isimli holding, ülke tarihinde görülmemiþ bir beceriyle milyarlarca sermayeyi iç etti." dedi, aðzýndan iþtahlý sesler çýkararak. "Valla helal olsun! Tereyaðýndan kýl çeker gibi...
55 
 Dansöz Kývýrmalarý-24.sh.  (Bahattin YILDIZ)

Med. "Bu kez Sodgom ülkesine özelde Ad Kentine bir saldýrý olmayacak... Senaryo böyle düzenlenmiþ..."
56 
 Dansöz Kývýrmalarý-21.sh.  (Bahattin YILDIZ)

Birde gelenekselleþen ve yansýmasýný filmlerde sürekli bulan bayan yanýndaki koruyucu, soðukkanlý erkek tipini oynamalýydý.
57 
 Dansöz Kývýrmalarý-7.sh.  (Bahattin YILDIZ)

Bireysel geleceðinde olduðu gibi Yerel halkýn geleceðini tayinde az veya çok belirleyici olabilecekti, belki de. Buda kendisinin yüce varlýðýn gücüne yakýnlaþmasý demekti...

Önceki Sayfa  1 2 3 




son eklenenler
Dost Bombalar
ahmet alpan
Roman > Politik Roman
Ýntikam
Barýþ Ünlü
Roman > Politik Roman
Ofir'e Yolculuk
muhammet demir
Roman > Politik Roman
Üç Nokta II
Burçin Özdeþ
Roman > Politik Roman

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.