..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Seviyorum, öyleyse varým. -Unamuno
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Gerilim
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Kýzý Aldým Çýrýlçýplak
Ýsa Kantarcý
Þiir > Aþk ve Romantizm

Kýzý Aldým Çýrýlçýplak tramvaydan bakýyor gökyüzü susamýþ çocuklar gibi ne güzel memelerdi onlar genç kýzýn sürüye sürüye götürdü bavulunu beyazdý memeleri bavulu çekince ezildi memeleri meme çatalý çýktý ortaya tramvaydan bakýyor gökyüzü kumraldý bir daha asla unutamam tramvaydan bakýyor gökyüzü susamýþ çocuklar gibi bir genç kýzdý simsiyah giyinmiþti s.ktiðim siyahýný asla sevmedim tramvaydan bakýyor gökyüzü annemi

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Gerilim
41 
 Ayþe Haným'ýn Ölümü (1)  (Aydýn akdeniz)

Yalnýz yaþayan bunalýmlý yaþlý bir kadýnýn hikayesi
42 
 Köprü  (evren gelen)

aramýzda 6 metre ya vardý ya yoktu yüzü turuncu sokak ýþýðýnýn altýnda buruþmuþ bir þekilde algýmý etkiliyordu.
43 
 41. Nolu Malzeme Odasý  (selim çok)

Doktor Altunov’un kurduðu labaratuvar ekibi 3 cesedi farklý açýlardan tekrar incelemeye baþladý.
44 
 Deve Dikeni  (Aydýn Akdeniz)

Hava kara dönmüþtü. Üþümüþ ve acýkmýþtým. Beklemekten de sýkýlýnca çantayý açtým, sucuðu parmak kalýnlýðýnda kesip çubuða sýraladým. Ucunu ateþe doðru yere batýrmýþtým. Ekmeði de o þekilde. Dilimlemeden ortasýndan bölerek. Dallar kýrýlýyordu o ara, sesini duymuþtum. Önce boz renkli þu köpek sandým. Sonra gövdesi dýþýnda vücudundan kalanlarý bir gün kara gömülmüþ halde bulduðumu hatýrladým. Çok olmamýþtý öleli. Vücudu bile soðumamýþtý. Kýzarttýðým dilimleri artýk paylaþamayacaktým. O deðilse dedim, kim ya da neydi dallarý kýran þey.
45 
 Ölü Katilin Öyküleri - 1  (Barýþ Ünlü)

Ölü Katil denen caninin seri cinayetleri ve ilginç planlarla iþlediði cinayetlerden oluþan öykülerden oluþan öyküleri serisidir.Bu ise ilkidir.
46 
 Dört Yaþýndaki Seri Katil  (BEKÝR SEPET)

Dikkat! Aþaðýdaki hikaye yaþanmýþ bir olaydýr lütfen dikkatli okuyalým.
47 
 Ölü Katilin Öyküleri - 9  (Barýþ Ünlü)

Dayý konuþuyordu yeðeniyle ama ölüm onu da bulacaktý sessiz kelimelerin içinde...
48 
 Diðer Tarafa Kiriþi Kýr 2. Koþmak Zamaný  (selim koç)

"Yaþam bizlerin eseriydi.onu bunaltýmýzdan saðan ýþýklarýmýzýn eseriydi."
49 
 Ölü Katilin Öyküleri - 3  (Barýþ Ünlü)

Acý çeken bir oðul ve onun umarsýz babasý.Þimdi de ise bu umarsýzlýðý yýkmanýn acýmasýzlýðýyla yanan bir oðulun babasýný yok ediþi...
50 
 Ýkikere Ölmek  (mahmut dað)

gördüðüm rüyadan ilham alýp yazdýðým garip bir öykü. yaþadýðýmýzýn ne kadarý belli bir düzenin sonucudur? düzeni ayarlayan nedir? gizli bir güç mü? yoksa yalnýzca sonuçlarýný mý yaþýyoruz yaptýðýmýz seçimlerin?
51 
 Kimse Ýnanmaz  (ege ýþýk)

gerçeðin yanýlsamasý....
52 
 Pixies  (DESPÝNA YILDIZ ÇAÐRI)

bazen var sandýklarýmýz aslýnda hiç olmamýþtýr, bazen de yok sandýklarýmýz aslýnda hep vardýr.'var' ile 'yok' arasýnda ruhsal yolculuða çýkmayý oldum olasý isteyen saklý ruhlara...
53 
 Anna'nýn Hikayesi...  (Edibe Toðaç)

Adým Anna, Bir kaç aydýr bu kasabada yalnýz yaþamaktayým, demek istediðim aile üyelerimden hiç biri yanýmda deðiller. Ben bir yazar olmak istiyorum ve bunuda sessizlikte ve huzurda bulacaðýma inanýyorum. O yüzden iþte bu kasabadayým þimdi.
54 
 ... Ayna...  (mehmet burak yüksel)

Yaptýðý þey o kadar korkunçtu ki, suçu ne olursa olsun kimsenin bunu hak etmeyeceðine inanmýþtý
55 
 Karanlýðýn Ortasýndaki Adam  (selim koç)

Hayat sadece diyalektiktir.
56 
 Ölü Katilin Öyküleri - 7  (Barýþ Ünlü)

Eskiden kalmýþ bir arkadaþlýk ve bu arkadaþlýðýn ölü katil tarafýndan sonlandýrýlmasý.Ayrýca Ölü katil ile baþkomiser Celal’in karþýlaþmasý.
57 
 Telefon Kulübesinde, Ölüme Çeyrek Kala!  (Aydýn Akdeniz)

Kadýn, yanýndaki adamla birlikte olay yerinden hýzla uzaklaþýrken yüreðinin derinliklerinde yükselen o sese kulak kesilmiþ, yakýnda evleneceði bu adamýn o talihsiz kaza nedeniyle girdiði þokun etkisinden kendisini kurtarmak için yaptýðý telkinleri artýk duymaz olmuþtu. — Keþke o telefon kulübesine hiç girmeseydik diye sayýkladý kendi kendine. Her þey o kadar ani geliþmiþti ki, daha ne olup bittiðini anlamaya fýrsat dahi kalmadan hayatýn baharýnda, gencecik bir sokak çocuðu arabanýn altýnda kalarak yitirmiþti yaþamýný.
58 
 Fantezi Makinesi  (Cengiz Erdem)

Ekran son derece koyu kýrmýzý fon üstüne sepiþtirilmiþ, neredeyse belirsiz kýlcal damarlarla dolu. Manadan yoksun bir þeyler fýsýldayan elektronik insan sesleri birbirleri üzerine bine bine yükseliyor ve sonra aniden son derece derinden gelen bir kalp atýþý tarafýndan kesiliyor. Psikozun eþiðini çoktan aþmýþ bir insanýn beyninde zuhur etmekte olan bir karmaþa bu. Koyu kýrmýzý arka-plânýn altýndan çýkmaya çalýþan kýlcal damarlarýn her kalp atýþýyla birlikte daha da belirginleþen bir kalbin kýlcal damarlarý olduðunu anlýyoruz. Sonra kalp atýþlarýnýn arkasýndan ritme uygun melodik sesler duyuyoruz. Bu sesler piyano, elektro-bas ve klârnetten oluþuyor (A Minör). Sesler müziðe dönüþüyor ve gittikçe artýyor. Sonra yavaþ yavaþa azalýyor ve kalp atýþý tekrar belirginleþmeye baþlýyor. Ekrana animasyonla yaratýlmýþ tüneller yansýyor sonra bu tüneller beynin labirentlerine dönüþüyor. Bir kaç beyin diyagramýnýn iç içe geçmesiyle ortaya bir binanýn mimari taslaðýný andýran çizimler çýkmaya baþlýyor. Bu çizimler gittikçe belirginleþerek Jeremy Bentham’ýn çizdiði panoticon adlý hapishane modeline dönüþüyor. Görüntü gittikçe yaklaþýyor ve seyirci tarafýndan, yani dýþarýdan bakýldýðýnda adeta ekrandan çýkacakmýþ gibi oluyor. Neticede ekran panopticon’u sýðmýyor, panopticon ekrandan taþýyor ve seyirciyi içine alýyor. Seyirciye verilen mesaj, “iþte þimdi içeridesin,” olurken, görüntünün arka-plâný çok koyu kýrmýzýdan siyaha doðru bir seyir izliyor, ses kesiliyor, ekran kararýyor, film baþlýyor.
59 
 Karanlýktan Çýkan... (Korku Hikayesi)  (siiradami)

Karanlýktan gelen ölümlerle besleniyordu.
60 
 Gece Yarýsýndan Sonra  (Güngör Demir)

Gece yatarken, baþ ucunuza mutlaka bir sürahi su koymayý unutmayýnýz.




son eklenenler
Zaman Yolcusu
Erdem Ýlker
Öykü > Gerilim
Yoksun
Erdem Ýlker
Öykü > Gerilim
Selen
Erdem Ýlker
Öykü > Gerilim
Ýbret
Erdem Ýlker
Öykü > Gerilim
Gerçek
Erdem Ýlker
Öykü > Gerilim
Reptilian 1
Tuna M. Yaþar
Öykü > Gerilim
Reptilian 2
Tuna M. Yaþar
Öykü > Gerilim
Reptilian 3
Tuna M. Yaþar
Öykü > Gerilim
Reptilian 4
Tuna M. Yaþar
Öykü > Gerilim
Reptilian 5
Tuna M. Yaþar
Öykü > Gerilim

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.