..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Dünyayý isteyen bilime sarýlsýn, ahireti isteyen bilime sarýlsýn; hem dünyayý hem ahireti isteyen yine bilime sarýlsýn" -Hz. Muhammed
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Yeraltý
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Ýyi Kýzlar Aþýk Olur 1
Ýsa Kantarcý
Roman > Korku Romaný

YEDÝNCÝ BÖLÜM Bir kadýnýn yaþý ilerlemiþse, artýk iþlerin hiç düzelmeyeceðini anlamýþsa ya da anlamazdan gelmeye çalýþýyorsa, ‘yine de bir umut vardýr’a sýðýnmaya çalýþýyorsa, birçok hayal kýrýklýðý biriktirmiþse, anne de olamamýþsa; bir þeye, bir varlýða sýðýnmak ister, kýzý gibi göreceði bir varlýða… ve o kýzý bulduðunsa akýl almaz bir dürtüyle, onu milyon kez doðurmuþ gibi, onu doðurmak için yaþamýn en güçlü þeytanlarýyla ve engelleriyle b

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Yeraltý
21 
 Mavi Gül Dalý ve Uçuruma Atýlan Taþlar - 3  (Hacer Aktaþ)

Yorgundu.Yorgunluðun son-ucu suskunluktu.Sustu.Suskunluðuna boðuldu.Yýldýzlara masal anlatýrken ama masalýn sonunu bir türlü mutlu bitiremezken doldu.Gözleri doldu... Mavi gül dallarý arasýndaki gece yürüyüþü bitmiþti.Eteklerinde bir yýðýn yaprak,saçlarýnda tomurcuða durmuþ erik çiçekleri…Öylesine güzeldi gecenin içinde.Bu sadece düþteydi.Gerçekte neden hep hüzünlerdeydi?
22 
 Saklan!  (Lemminkainen)

Doða artýk cezalandýracak güçte deðil. Sancýlar içinde. Doða gebe. Yolu gözlenen son çocuk hayýr deðil, yýkým getirecek. Yerin altý onun geleceði yer. Kor madenler ve ateþin arasýndan. Ben burada, yerin ne üstü ne de altý...
23 
 Tanrýnýn Dönemeci  (selim çok)

oklavayla yoðrulan bir bir nesil görüyorum.gözleri kanlý,akýllarý iltihaplý,düþleri harp malulu.ve kanlý basur kokuyor merdivenler.sansür tuzun üstünde eriyor.
24 
 Alýntý, Balýkesir'den  (Onur Kýzýlocak)

bildiðin alýntý
25 
 Pavlovun Köpekleri 2  (Þenol Durmuþ)

Þimdilik iþtahýmýz yok diyoruz. "Kalkýn temizlik, tuvalet, koþar adým, marþ marþ".bir emir daha...Bina içersi bir anda arý kovanýna dönüyor... Tabaklar kaþýklar havada uçarken toplanýyor. Bir kiþi bir torbanýn içindeki bez parçalarýný herkese daðýtýyor. Joplar gelene geçene sallanýyor. "Koridor" diyor bir gardiyan. "Siz þuraya siz de buraya çabuk olun lan ibneler!" diye haykýrýyor. Avluya fýrlýyoruz.
26 
 Hilkat Garibesi  (ömer kýrat)

Daha önce günlüðüme giriþini yazdýðým öykünün tamamý...
27 
 Yanlýþ Adým  (Esin Yardýmlý)

Çatýnýn sonuna kadar, kenardaki su oluðu boyunca yürüdü. Sonra durdu, son bir kez arkasýndaki hiçliðe, hiçlikteki çocuða doðru baktý. Gözlerini kazaðýnýn koluna sildi. Kollarýný açtý, kafasýný yukarý kaldýrdý.. Tekrar yürümeye baþladý.. Gözlerini kapadý..
28 
 Düþ Köprüsü  (Fatma Þahin)

Henüz uyku tutmamýþ, umutlarýný kadehlere saklayanlarýn demlendiði; ya da benim gibi uykunun korunaklý kucaðýna sýðýnanlarýn binbir zahmetle, çiþe kalktýklarý saat. Ben de içtiðim çaya savurduðum paslý küfürlerle yataðýmdan çýkýyorum.
29 
 Selvi Dalýnda Bir Kelebek  (Murat Kayali)

Bana söyleyebilseydiniz keþke tabutum olacak aðacýn þimdi nerede boy verdiðini. Ýçine gireceðim aðaçla gidip þimdi sýrlaþýrdým. Biliyorum bir marangozsunuz sadece, bir müneccim deðil.
30 
 Cafer Kalfa  (þenol durmuþ)

Metropol Ýstanbulda yaþayan birisi için fazlasýyla tecrübeli bir vatandaþ tipi Cafer. Yoksa gecenin bu vakti G.O.Paþa'nýn lanet varoþ sokaklarýnda kim yürümeye cesaret edebilir. Üstelik bu gece kafasý haddinden fazla kýyak.
31 
 Korsan Çýkmazý  (selim çok)

uyuþuk elleri cebinde biþeyleri yokluyordu.adam köþede varlýðý zor seçilir þekilde duruyor ve yaklaþmakta olduðunu doðaya belli edecek biri ya da birilerini beklediði halinden belli oluyordu.biraz sonra doðaya varlýðýný belli edecekti o da.
32 
 Do - Re - Lö - Se - mi  (Paskalya Tavþaný )

Bilmiyorum. Bir þeyler yazdým. Konuya hakim deðilim.
33 
 Benim Orospu Tanrýlarým 2  (evren gelen)

Baðýran çaðýran bu kaltaðýn üzerinde gece kýyafetine benzer kýrmýzý birþey vardý elleri çok bakýmlýydý hemen köþeyi dönünce benimle karþýlaþtý
34 
 Cafer Kalfa Konstantinopoliste  (þenol durmuþ)

"Ey oðul sana ben ne demiþtim?..Küffar topraðý Konstantinopolis seni bekliyor. Bir görevin vardý senin. Sen öncüsün, arkandan gelecekler var demiþtim. Ama sen ne yaptýn, bre þerefsiz?.. Sen Allah'tan korkmaz mýsýn, bre kafir, bre dürzü, bre namussuz, þerefsiz, haysiyetsiz sapýk. Karýn Haticeye acýmaz mýsýn?.. Oðlun Hýdýr'dan kýzýn Fadime'den utanmaz mýsýn sen? Sen nasýl Müslümansýn? Kendine gel benden söylemesi. Cehennem de numaralý yerin hazýr, bunu böyle bilesin"
35 
 Gerzekler  (Þenol Durmuþ)

Ona göre insanlarýn büyük çoðunluðu gerzek sýnýfýna giriyordu. Bu tip insanlarý gördüðünde ya da birine kýzdýðýnda ona kýsaca gerzo demekten çekinmezdi. Yolda, minibüste, çarþýda, pazarda kimi görse hiç fark etmiyordu. Yeter ki öyle birisini görmesin.
36 
 Sýzýmýn Gizi; Ölü Ruhta Yara Ýzi  (Dilek Akýn)

Tüm noktalarýn bir tek anlamý var þimdi!
37 
 Welcome To Kay-ýp-bedenler Kulubü  (Yeþim)

Sen...! özgür olduðunu sanan! Kurallardan nefret de etsen...Hiçbir þeyi takmadan baþýna buyruk da yaþasan... Güneþin doðuþunu seyredebilmek için þafak vakti uyanmak "zorundasýn" !
38 
 Yemek Molasý, Shakespeare ve Ölüm  (FATÝH KAYNAK)

...Birkaç kere boðazýma býçaðý dayadýðým da oldu ama hiçbir zaman bunu yapabilecek kadar cesur olamadým. Belki Tolstoy’a inanmasaydým bunu yapabilirdim. Yapamadým ama bunun sebebi Tolstoy deðil babamdý...
39 
 Cüce  (namra namra)

Gecenin daha ilerleyen saatlerinde ise ýssýz sokaklarýn köþe baþlarýna ellerindeki sigarayla tünemiþ, bacasý tüten iki ayaklý halüsinasyon fabrikalarý daima rotamýn üzerindedirler . Bazen ot , bazen hap kýlýðýndaki bu zihin parlatýcýlar beyninizde çiçekler açtýrabilirken sizi tecavüze uðramýþ bir kadavraya da döndürebilirler
40 
 Ýþsiz ve Öfkeli  (Þenol Durmuþ)

Senin hareketini baþlatan ezan sesleri olur... Daha sonra köpeklerin havlamalarý, açlýktan çýldýran martýlarýn korkunç çýðlýklarý duyulur. Eðer iþsizsen, okula giden birkaç çocuðun varsa, ödenmesi gereken borçlarýn, yýðýnla birikmiþ faturalarýn varsa tam bir kabusun ortasýnda uyandýn demek. Yanýnda uyuyan eþine korkarak bakarsýn. Lanet olasý kadýn sana sýrtýný dönmüþtür. O zaten senden çoktan nefret etmiþtir. Sana bakmaz bile.

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Adam ve Kadýn
Serhat Kaya
Öykü > Yeraltý
Buluþma
vicdan sönmez
Öykü > Yeraltý
Tanrýnýn Dönemeci
selim çok
Öykü > Yeraltý
Korsan Çýkmazý
selim çok
Öykü > Yeraltý
Yýkýlýþ
selim çok
Öykü > Yeraltý
Düþ Köprüsü
Fatma Þahin
Öykü > Yeraltý
Eli Kanlý Toplum
cem yýlmaz
Öykü > Yeraltý

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.