..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Kitabýnýn bir kopyasýný gönderdiðin için saðol. Onu okumakla hiç zaman yitirmeyeceðim. -Moses Hadas
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Modern
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Hani Nerde O Baþýna Çiçeklerden Taç Yapmýþ Kýzlar
Ýsa Kantarcý
Bilimsel > Suçbilim

HANÝ NERDE O BAÞINA ÇÝÇEKLERDEN TAÇ YAPMIÞ KIZLAR Hani nerde o üçgen kýzlar O kýzlar en deðerli kýzlardýr Kafasýna göre takýlan kýzlardýr Sýnýr tanýmazlar Ýller yapacaðý dedikleri þeyleri yaparlar Zarar görseler bile Yanlýþ insanlara meyil ederler ve onlarla seviþirler Hiçbir þey olmamýþ gibi evlerine giderler Bazý kýzlar devlet kapýlarýnda iþ bulabilmek için kýlý kýrk yararlar, devlet sýnavlarýna girerler, biri olmadý baþkasýna mür

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Modern
61 
 Veda Þarkýsý…  (Çiðdem Güvendi)

Babasýnýn kolundan tutup eve sürükledi… Mehmet þaþkýndý, içeri girdiler. Etrafa baktý, ev Sibel’in býraktýðý gibiydi, onun gibi kokuyordu, her duvarda onun fotoðrafý vardý. Salonun ortasýnda durdular. Mehmet “eksik olan tek þey sesin” dedi usulca. Barýþ kumandanýn düðmesine bastý… “iþte artýk sesi de burada” dedi babasýna.
62 
 Süret  (Meqsed NUR)

Silsile hekayeler
63 
 Çýplak Ayaklarýyla Kadýnlar  (Çiðdem Güvendi)

Gazi düþecek tüm sevinçler, fotoðraflarda bile gülmeyecek hiçbir yüz. Biraz þanslýysa kadýn usulca, ýlýk bir yaðmur karanlýk geceyi geçerek damla damla düþecek ayak izlerinin geride býraktýðý çukurlara.
64 
 Rüya Belki, Belki Gerçek…  (Çiðdem Güvendi)

Her aforizma senin ve herkesin içinde bir þeyleri öldürüp, baþka bir þeylere hayat verir. Her kadýn ancak bir aforizmayý öldürecek yeni bir aforizma söylenene kadar mutlu olma þansýna sahiptir. Her kadýn biraz yalancý, biraz sahtekar, biraz kýrgýn yaþar ve çokça aþýk olduðunu sanýr. Aslýnda her kadýn sadece gerçeðin aynaya yansýyan aksidir., gerçeðin aksidir…
65 
 Küçük Midilli  (Pýnar Ongan)

Ýri, siyah gözlerini dünyaya açtýðýnda küçük midilli Gördüðü ilk þey gözlerini kamaþtýran yoðun ýþýk kümesiydi...
66 
 Unutkan Adam  (Bilge Akay)

Adam, çýðlýk çýðlýðaydý; geçmiþinin aynasýnda habersiz, kendini izliyordu...
67 
 Sanal Tanýþma  (Gül )

Öyle bir zamanda yaþýyorduk ki,ne o aþký, ne o Leyla'yý, ne de Leyla olmaya layýk kýzlarý bulmak çok zordu.Leyla çöllerden kaçýp diskoteklere düþerken, Ferhat daðlarý sanki, o saf,temiz sevgiler sel olup aksýn diye delmiþti.Ýnsan yüzünü bile görmediði yan yana gelip konuþmadýðý, huyunu dahi bilmediði birine nasýl aþýk olabilirdi?Çað mý deðiþiyor, yoksa aþklar mý? Anlaþýlan o ki aþklar çaða ayak uyduruyordu.Bu nasýl bir teknolojiydi ki, hayatýmýza girerken aþklarýmýzý, sevgilerimizi, saflýklarýmýzý ve bir çok hasletlerimizi de birlikte alýp götürüyordu.
68 
 22 Þubat  (Efe Erdem)

Peki o zaman. Anlat derdinin bana, dök içini. Ama hepsi gayet normal. Hepimizin kötü zamanlarý oluyor. Yalnýz þu var; ben karýma aldýðým, boðazdaki villanýn manzarasýný bozuyor diye, önündeki koruluðu da satýn almaya uðraþmýyorum belediyeden yada köpeklerimin bakýmýyla ilgilenmesi için tecrübeli bir bakýcý aramýyorum. Kendimce hayatta kalmaya çalýþýyorum sadece.
69 
 Otuzüç kurþun  (Erdal Canbulat)

Bu dað mengene daðýdýr Tanyeli atanda van'da Bu dað nemrut yavrusudur Tanyeli atanda nemruda karþý
70 
 Mektup  (Hasan Ali Sarýþen)

Hayatýnda hiç mektup almamýþ ve hiç mektup yazmamýþ olan Servet, mektuplara dokundukça içinde garip duygular oluþmaya baþlar. Ne yapacaðýný þaþýrmýþtýr. Ellerini yüzüne kapatýr ve sallantý geçinceye kadar öylece kýpýrtýsýz kalýr. Depremin yarattýðý o korkunç uðultuya karýþan, yakýn ve uzakta düþen eþyalarýn sesleri yüzünden yerinden kýpýrdayamaz hale gelmiþ, korkuya teslim olmuþtur.
71 
 Saat, Aþk, An ve Ölüm...  (Necat Dilaver...)

Saat, Aþk, An ve Ölüm...
72 
 Osuruk ve Kibir Üzerine  (Alper Turan)

Bir araba ve kavurucu yaz sýcaðý, önü arkasý saðý solu bizi ilgilendirmeyen, aslýnda kendileri de ne olduklarýný bilmeyen, birbirlerini tanýmayan 4 gencin yolculuklarý... Ve tekbir noktada birleþiyorlar, bir kokuda...
73 
 Mit...  (Necat Dilaver)

Mit'ler en sonda ve en derindedir...
74 
 Cüce Efendilerin Düþüþü  (Çiðdem Güvendi)

Mutluluk buradaki hiçbir meskun mahalde demir atmaz.
75 
 Azizin Gri Dünyasýnda  (Bahadýr ÖZBÜTÜN)

"Büyük bir kitabevi… Gürültülü sayýlabilecek bir ortam; etrafta kitaplarla ilgilenenler, kitaplarla ilgilenenlerle ilgilenenler, öylesine etrafýna bakýnanlar, zaman geçirmek için bulduklarý ilk kapalý alana girenler… Ve ben… Ve sen…"
76 
 Uslanmaz Bir Katilin Buyurduklarý  (Çiðdem Güvendi)

gidiþimi izle. Seni bu gece terk ettiðimi hatýrlamaný istiyorum, ölmek üzere olmak, bunun çaresizliði beni tüketiyor, seninde tükendiðini görmek istemiyorum. Þimdi ben arkama bakmadan gideceðim, sen de öyle yap... Bir ayrýlýk için, eþsiz bir ayrýlýk için tanrýnýn yazdýðý en güzel senaryo icra edildi böylece. Adam arkasýna bakmadan gitti, kadýn adamýn geceye karýþmasýný izledi.
77 
 Bir Gün Bir Þey Olur!  (Þule Aydemir)

Neydi karýn bölgemde kýpýrtýlý bir heyecan yaþayan. Gözlerimi kapatýp sabah ola hayrola dedim
78 
 Farklý Hayatlarda Bir Ýnsan - 8. Bölüm - Son Bölüm  (Halil )

...Bir an için odayý sessizlik kapladý.Oda zaten yeterince sessizdi.Pencereler yalýtýlmýþtý.Kapý bile ses geçirmeyecek þekilde tasarlanmýþtý. Doktorun,her hastasýnda olan “Acaba bu odada konuþtuklarým bu odadan dýþarýya çýkar mý?” sorusunun Handan'ýn kafasýný meþgul ettiðini anlamasý uzun sürmedi. -Lütfen rahat olunuz.Burasý sadece bize acý veren hayatla deðil,ayný zamanda kendinizle yüzleþtiðiniz bir odadýr.Ve eðer ki söyleyemeyeceðiniz bir þey olduðunu düþünüyorsanýz size yardým edemem.Kendinizi dünyadan soyutlanmýþ bir odada düþünün.Burasý sizin mahþeriniz!!! Handan,bu konuþmadan sonra soru iþaretlerinden kurtulmuþ gibiydi. -Ben kocamýn öðrenmiþ olmasýndan korkuyorum... -Neyi???... Bir avukat ve bir doktor.Yaþamlarý iyiydi.Ancak beklenmeyen bir olaydan sonra düzenleri bozuldu.Handan tekrar hayatýný bulabilecek mi?Yoksa mahvettiði hayatlarýn acýsýna katlanabilecek mi?
79 
 Karanlýk Yazýlar  (halil ibrahim þan)

Yaþadýðýn ömrün nasýl devam edeceðini bilemezsiniz.Her zaman istediklerimiz olmaz. Beklenmedikler hayatýnýzý felç edebilir.Yaþlý iken yataðýn da öleceðini kim söyledi?Hen kim bunu idealize etmiþ ki?
80 
 Kýpýrtý...  (Necat Dilaver)

Kýpýrtý...




son eklenenler
Solucanlý Çorba
Gülten Aðrýtmýþ
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk
Susma Hakký
kahverengi
Öykü > Modern
Karýnca...
Necat Dilaver
Öykü > Modern
Kýpýrtý...
Necat Dilaver
Öykü > Modern
Hiç...
Necat Dilaver
Öykü > Modern
Pazar Pazar
Aslý Orhon
Öykü > Modern

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.