..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Yaþam hoþtur, ölüm rahat ve huzurludur. Zor olan geçiþtir. -Asimov
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Fantastik
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Murat, Mevlüt, Muzaffer ve Ýsa
Ýsa Kantarcý
Roman > Korku Romaný

Murat, Mevlüt, Muzaffer ve Ýsa “Ýsa, senin arkandayýz, Murat, Muzaffer ve ben, sen kafaný yorma.” Balkonda sigara içiyordum öðleden sonra, güneþ var ama serindi hava, yaz bir türlü gelmedi, yaðmur, sel, her þey can sýkýcý. Kadýnlar, kýzlar can sýkýcý, çocuklar þeytan. Güzel, iþe yarar bir þey yok gibi. “Neden geldim hayata, bu ne iþ?” Bir yaþamak derdidir gidiyor. Ne istersem, en elde etmek istersem diþimle týrnaðýmda bir mücadele vermem

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Fantastik
41 
 Gece, Yalnýzlýðýmý Paylaþtý  (Gürcan Erbaþ)

Yalnýzlýk maceramý dile getirirken fantastik olmasýný istedim. Bu koca þehirde hâlâ yalnýzlýktan bahsediyorsa insan herþey bütünüyle Fantastik olmuþ çýkmýþtýr, efendim !
42 
 Aslýnda Sevimli Yaratýklar  (Esin Yardýmlý)

...Burasý karma cennettir. Bütün hayvanlar farklý zaman dilimlerinden buraya gelir. Yavru köpeklerin rüyyalarýný süsleyen köpek cenneti hiç bir zaman olmadý...
43 
 Tuhaflýklar Yedilisi  (selim çok)

doðru lafa turp sýkmayýnýz.baþýnýzý önünüze eðmeyiniz.
44 
 Güneþ ve Ölüm (Giriþ)  (Levent Ölçer)

"Derya haným nolcak? Hatun senin içine düþecek neredeyse. Bu konuda bir þey yapmayacaksýn demek mi oluyor bu?" Kaan güldü. Özge'nin gözünden de bir þey kaçmýyordu.
45 
 Prenses ve Ejderha..! 1. Bölüm  (Esin Yardýmlý)

Hemen üçbuçuk asýrdýr üzerinde oturduðu tahtalarý, menteþeleri, çivileri ve kilidi çürümüþ hazine sandýðýndan kalkmýþ ejder... Bilgisayarýnýn baþýna geçmeden önce kendine bir kahve koymaya gitmiþ. Sonra da bilgisayarýndan ICQ’sunu açmýþ...
46 
 Yaþam Hasatlayan Smir  (Levent Ölçer)

Daros'un güçlü kollarýný bedeninde hissetmek Baia'nýn baþýný döndürmüþtü. Daha önce de, þu son altý ayda pek çok defa fýrsatlar kollayýp fýrsatlar yaratarak yalnýz kalmýþtýlar. Kendilerine mahremiyet saðlayacak yerler ve zamanlar ayarlamýþtýlar ama þu an bir baþkaydý. Her þey kendiliðinden oluyordu. Bu beraber son geceleriydi. Yarýn gece Kýzýl Dolunay vardý.
47 
 Sürüngenlerin Þöleni  (Hulki Can)

Çoðuldular. Egemendiler. Dokunulmazdýlar. Tüm su baþlarýný, köþe baþlarýný tutmuþlardý. Kimseye göz açtýrmýyor, aman vermiyor, kendilerinden olmayanlarý yýrtýcý köpekleri, kopoylarý acýmasýzca parçalýyor, eziyordu.
48 
 Amma Hikaye!  (Þebnem Piþkin)

“Ýþte her þey böyle baþladý…” diyen yüzlerce hikaye okumuþsunuzdur. Bu onlardan biri olmayacak. Her þeyin nasýl baþlamýþ olduðuyla ilgili bir ipucu bile bulamayacaksýnýz. Her þeyin sandýðýnýz gibi bir baþlangýç, bir geliþme ve bir sonuçtan oluþmadýðýna tanýklýk edeceksiniz. Ýþte böyle bir hikaye baþlýyor. Amma Hikaye! diyeceðiniz bir hikaye…
49 
 Karnaval  (cemal kýran)

Karanlýk bir sokakta kendimle karþýlaþacaðýmý hiç tahmin etmiyordum. O sokaktan hangimiz sað çýktýk hatýrlamýyorum. Hangimizin gözyaþý yaðmura, hangimizin kaný boyaya karýþmýþtý bilmiyorum…
50 
 Harry Potter ve Bilinmez Ada  (Joanne)

Arkadaþlar, Ben Harry Potter'ý çok sevdiðim içim onun fanfictionunu yazdým. Hikkayem Harry Potter'in beþinci yýlýný anlatýyor. Henüz tamamlayamadýðým içim ilk on bir bölümünü yolluyorum. Eðer ilgi görürse devamýný da yollamayý düþünüyorum.
51 
 Sýcak Bir Gece  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

babam bu fotoðrafta þekilden þekle giriyordu.Bir bakýyorum bir arenada boða güreþçisi olmuþ “oley,oley” sesleri arasýnda azgýn boðaya korkusuzca kýlýcýný saplýyor,sonra hayal deðiþiyor:Padiþah sarayýnda belindeki kuþaðýyla,kafasýndaki sarýðýyla yarý eziklik içerisinde bir harem aðasý ,bir cami önünde ayaðý pansumanlý bir dilenci ,bir uzay aracýnda astronot þekillerine dönüþüyordu.
52 
 Güneþ ve Ölüm (3. Bölüm)  (Levent Ölçer)

"...Son mesajým Zdatabase03 baþlýklý olan. Bütün bilgiler orada. Mesajý hemen oku, kaydetmen gerekenleri kaðýda dök ya da ezberle. En kötü hal senaryosunu biliyorsun. Daha þimdiden ona çok yaklaþtýk. Uzakdoðu sivil teþebbüsleri dýþýnda tamamen bozguna uðramýþ durumda. Çöküyoruz Kaan. Hayatta kal adamým."
53 
 Sadece Bir Dolmakalem...  (Nur Gayretli)

“Her gün bana mutlu þeyler yazmayý unutma, tamam mý?” dedi, dostça gülümseyip göz kýrptý ve kayboldu. Belli ki öyküye yetiþmesine az bir zaman kalmýþtý. Pelin ise aðzý açýk, hala boþluða bakýyordu ama bir yandan da düþünmeye çalýþýyordu…
54 
 Blackened  (selim çok)

Eþinden ayrýlmýþ yalnýz yaþayan biri olarak odayý kaplayan sersemletici gitar sesine bir anlam veremedi.irkilmiþti ama kýpýrdayacak hali yoktu.
55 
 Üç Harfliler  (Mustafa Pýnar)

...
56 
 Aþikar Bir Sýrdýr Öz  (Derviþe Güneyyeli Kutlu)

Yüzünün her telinde bir korku titremesi… Tel tel dökülüyor ve damla damla kayboluyordu… Gözünü açtý, gökyüzüne baktý. Gökyüzü, simsiyah saçlarýný gümüþ bir ay taraðýyla tarayan gizemli bir kadýn gibiydi; sýrtý dönüktü; saçlarý toprakla bir olmuþtu. Bu görüntüye kapýlmamak, gecelik kadýnýn peþinden gitmemek için kendini zor tuttu. Ellerini yumruk yumruk sýktý. Ýçine yüklediði ne kadar çýðlýk varsa hepsini yýldýz yýldýz haykýrdý. Her yan haykýrýþla yýkandý. Az sonra kapýsý çaldý; yýkýp giden sesinin küllerini toplamak isteyenler vardý.
57 
 Cami Konuþur Mu?  (Özgür Yenigün)

Zaten merakýyla savaþ içerisinde olan Cem, adýna cami denilen bilinmezliði duyduðunda yenilgiyi kabul etmiþ ve elinde kalan üç beþ askerle birlikte teslim olmuþtu merakýna.
58 
 Yazdýklarýma Ýnanmanýzý Ýstemiyorum Kuþaðý  (selim koç)

"þaþýrmayýn yanýlgýma.yanýlmak benim yükleme haddimi belirler her zaman"
59 
 Cennette Bir Sabah  (Levent)

“Ortadoðu dünyanýn enerji kaynaðýdýr. Ona hükmeden dünyada çok büyük bir güce sahiptir. Hakimiyeti için son beþ yýldýr yürütülen büyük plan önlenemez biçimde nihayetini buldu. Birinci Hanedanýn büyük güçleri bir þekilde pasifize edilmiþ olmalý ve sonrasýnda dünya bu son darbeye alýþtýrýldý. Ýkinci Hanedan kendisine suret olarak Rusya ve eski doðu bloðu ülkeleri ile Türkiye ve Ýran’ý seçmiþ sanýrým.
60 
 Babamýn Kýrýk Kalbi  (Tahir Atik)

Önümdeki ambulansta babam ölmek üzere. Onun kaburgalarýný kýrdým. Onun kaburgalarýný kýrdým. Onun kalbini de çok kýrdým. Þimdi kýrdýðým kaburgalarýnýn altýnda duran o yumuþacýk, güvenilir, sýcak ve güçlü kalbi , babamýn kalbini kimbilir kaç kere kýrdým. Bunlar için bir kez özür dileyebilecek miyim?

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Çizikler
Tuna M. Yaþar
Öykü > Fantastik
Kayýp Yol
Timur KOHEN
Öykü > Fantastik
Secret War
Osman KESKÝN
Öykü > Fantastik
Bir Japonya Anýsý
Betty Blue
Öykü > Fantastik
Zaman Aðladýðýnda
selim çok
Öykü > Fantastik
Cadýlar Bayramý
Tuna M. Yaþar
Öykü > Fantastik
Robot Kartal
Serdar Yýldýrým
Öykü > Fantastik

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.