..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Tarihten öðreniyoruz ki tarihten hiçbir þey öðrenmiyoruz. -Hegel
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Ýronik
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Silikon Kadýn
Ýsa Kantarcý
Roman > Korku Romaný

Birkaç gün sonra, kargo elemaný kutudaki silikon kadýný ve diðer kutudaki tütün sarma makinesini adrese ulaþtýrmak içini araçla kýrsala ilerliyordu, yola aniden hasta bir eþek çýkýnca araç yolun kenarýna, hendeðe, oradan da bataklýða savruldu, devrildi. Baþýndan hafif yaralý þoför kendine geliyordu, baþýný saða çevirdi, bir çift göz ona bakýyordu, kutusundan çýkan silikon kadýný ceset sandý ve fýrlayýp uzaklaþtý. O civardan geçen Ýsmail merakla ol

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Ýronik
41 
 Kaðýttan Kaplan ile Sivrisinek  (Hulki Can Duru)

Bir gün Nasrettin Hoca yanýna kaðýttan kediyle demirden fareyi almýþ gidiyormuþ. Bir göl kenarýna gelmiþler. Hoca yoðurt bakracýný çýkarmýþ, eline az yoðurt döküp kaðýttan kediye vermiþ. Kedi mýncýk mýncýk olmuþ. Sonra demir fareye dönmüþ… (Gerisini anlatmayacaðým iþte ! Çünkü masal dinleyip ülke sorunlarýyla ilgilenmediðiniz için size kýzdým…:))
42 
 Dallamalardan Sallamalar I  (Murat Kayali)

" Yeni Dünya Düzeni " diye bir yalan daha var, onu sonra anlatacagim....
43 
 Anne, topraðýn üþümesin  (Ahmet Savaþ)

Bir gece yaþadým..Yüz yýllardýr hayatýmda biriktirdiðim görüntülerin sahteliðini yüzüme çarpan bir gece..Gezdiðim bütün insan yüzü coðrafyalarýnýn sahte haritasýný bana sadece tek cümle ile anlatan bir fýsýltýnýn, kulaklarýmda saðýr edici çýðlýklar ya
44 
 M. Ö 1 Yýl  (Þenol Durmuþ)

Uzun adam ve kuvvetleri o gün bizi bekliyorlardý. Her ne pahasýna olursa olsun, tüm cesaretimizle, þerefimizle, onurumuzla o meydana çýkacaktýk. Nasýl ki bizanslýlar büyük bir kahramanlýkla barbar vikingleri, araplarý, haçlýlarý buradan attýysa nasýl ki paþamýz mustafa kemal ingilizleri, fransýzlarý buradan kovduysa eðer bizde eninde sonunda bu kuvvetleri buradan atacaktýk. Ama þunu gayet iyi hissediyordum. Konstantinin laneti üzerimizdeydi. Zavallý kral bize nasýl beddua etmiþse, bu tanrý tarafýndan kabul görmüþ olacak ki bela sürekli peþimizdeydi.
45 
 Ödemeler Camýz Kýrkýmýna  (Mehmet Önder)

Ne zaman ki, ulusumuzun akciðer yapýsýnýn Wirginia tütünü içmeye uygun yaratýldýðý saptandý, iþler tersine döndü.
46 
 Kertenkele ve Ben  (CENGÝZ MAÇOÐLU)

Nezihe’nin elindeki çay ile ön diþlerine tutunmuþ, iyi piþtiði kýzarýklýðýndan anlaþýlan poðaça dikkatimi çekerdi. Her keresinde alaylý halimin iþbirlikçisi hýnzýr gülüþümle: —Bakýnýz, derdim. Böyle giderse öbür dünyaya götüreceðiniz tek sermayenizin, kalçalarýnýz ve göbeðiniz olacaðýna dair bahse girerim. Ama siz yine de unutmamam için bana miras olarak, hep böyle gülümseyen gözlerinizi býrakýn.
47 
 Kompozisyon Ödevi  (Kara Ýzahçý)

Hep benim üzerime yaðar yaðmur neden Belki de yalan söylediðim için Onyedimdeyken
48 
 Göz Üstünde Kaþ Olmasa  (Mehmet Önder)

O gözlerin üstündeki kaþlar var ya, onlar varken bu nifaklar, bölünmeler hiç bir zaman sona ermez. Tüm kabahat kaþlarda, gözlerin üstünü iþgal eden o nifak odaklarýnda.
49 
 Ýftira  (serdar adem iþler)

Sözüm ona reisi araya koymuþum. Ara kablo kullanmýþým. Bir kere reisle valinin arasý neredeyse iki yýldýr iyi deðil. Fýrsatýný bulsalar birbirlerini bir kaþýk suda boðacaklar. Dedim ya efendim iftira, hem de kuyruklu cinsinden iftira. Eee boþa dememiþler; meyve aðacý taþlanýr diye.
50 
 Dýþardakiler  (ihsan alaittin bilgen)

O an yanýmýzdan geçen, beli büzgülü kenarlarý fýrfýrlý patlýcan moru etek üstüne, pembe saten gömlek giymiþ, kadýný fark ettim. Naylon çorap hýþýrtýlý adýmlarýný kemancýnýn adýmlarýna uydurmuþ; ‘’adamýný’’ takip ediyordu.
51 
 Dallamalardan Sallamalar II  (Murat Kayali)

Umarým sizde bu yazýyý okumaya baþlarken benden gerçekten size yeni bir dünya düzenini anlatacaðýmý beklemiyordunuz. Benim amaçladýðým da biraz baþka ve alçakgönüllü bir giriþim. Ýletiþim kurmak.
52 
 Benim Ellerim  (Aslý Akarsakarya)

Koþ, Zeliha teyzenlere haber ver diyor. Koþamam anne ben. Hem düþüyorum durmadan, korkuyorum da. Zeliha teyze diyorum, babam kendini asmýþ.
53 
 Ýþ Ýþtir  (emre gümüþdoðan)

Arabasýyla geldi, üzerinde: meme uçlarýný belirgin olarak gösteren, lacivert, dar badisi, altýnda kýsa kot pantolonu vardý. Belli belirsiz makyaj yapmýþtý.
54 
 Yýlýn Yalakasý  (Þenol Durmuþ)

Korumalarý þaþýrsa da yüksek sesle baðýrdým... "Sakýn tutmayýn beni ulan... Sayýn baþkaným, sayýn baþkaným, ey yüce devletlüm, ey Ýstanbul,un yüce þehremini, hoþgeldiniz, sefalar getirdiniz, þeref verdiniz, bu aciz, sefil, aþaðýlýk kullarýnýzý bahtiyar ettiniz" dedikten sonra büyük bir saygýyla eðilerek elini bir bakýma o koca kýllý pençesini tuttum. Altý aylýk bir bebeðin ellerini öper gibi þefkatle o pençeyi öpmeye baþladým.
55 
 Bu Bir Futbol Klasiðidir  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Recep Kaptan, rakip takýmýn solunun kuvvetli, saðýnýn ise zayýf olduðunu yýllarýn verdiði tecrübe ile sezdi. O yüzden sað taraftan ataða geçti. Bir çalým, bir çalým daha. Önünde boþ bir alan yarattý. Saðdan ilerledi. Bir çalým daha, saðdan biraz daha gitti ve kaleci ile karþý karþýya gelince durdu. Acelesi yoktu, çünkü “nasýl olsa gol olacak” düþüncesiyle rakip futbolcular olduklarý yere çivilenip kalmýþlardý. Bir adým bile atmaya niyetleri yoktu.
56 
 Müzeyyen  (Suleyman Tuna)

Ýlk öykü denemelerimden. Eleþtirilere açýðým.
57 
 100 Dolara Dizüstü  (ömer kýrat)

Her Çocuða Bir Laptop adlý uluslararasý yardým organizasyonunun bende yarattýðý yazý yazma isteðinin meyvesi. Hadi yiyin!
58 
 Bir Yazarýn Izdýrabý 2  (Þenol Durmuþ)

Birden hiç ummadýðým bir anda o ses beynimde yine yankýlanýr.Ýþte o gelmiþtir.Ýþte yazarý zorlayan sebep yine geldi.Evet þükürler olsun gelmiþtir.Tanrýma binlerce kez þükür ederim.Gözlerim kapalý olduðu halde gülümserim.Benimle konuþmaya baþlamýþtýr artýk.Onu dinlerim.Söz sýrasý ondadýr.Bana seslenir.Evet "Ýlhami" abi bana sesleniyordur. "Hey adamým ben geldim.Çabuk kalk o lanet olasý, Allahýn belasý yataktan...Eeee ne bu halin?
59 
 Hamiline Yazýlý Çek Olmuþ Þu Papaðan Dünya  (selim çok)

ama realist listeler ortadaydý.soygunlarýn kokusu çeþitli çaptaki sifonlarla giderilemediði için ruhlarýmýz göçük altýnda kalmýþtý.
60 
 Bunlarý Biliyorsunuz  (Mehmet Önder)

- Doðal olarak, çalýþa çalýþa, sýnavlarý aþa aþa bir mevkiye gelenlerin halka hizmet ettiðini; torpille, haksýzlýk yaparak gelenlerin halktan hizmet beklediðini

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Hortum
Tayyibe Atay
Öykü > Ýronik
Aþkýn
selim çok
Öykü > Ýronik
Emrin Olur
Ahmet Zeytinci
Öykü > Ýronik
Müzeyyen
Suleyman Tuna
Öykü > Ýronik
Maçakýzý
selim çok
Öykü > Ýronik
Duygu Dökümaný
selim çok
Öykü > Ýronik
Kedi Gözü
selim çok
Öykü > Ýronik

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.