..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
"Ne elbiseler gördüm, içinde adam yok, ne adamlar gördüm sýrtýnda elbise yok." -Mevlana
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - 1. Bölüm
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Ayyuk.
Servet Alkan
Þiir > Garip

Ben Keçi severim kardaþ Keçi besleyeni Keçi seveni Keçi türevlerini Hikayelerini… Meraklý Özgüvenli Heyecanlý Sýcak samimi Ýlle de ; Angora Keçisini… Kezyazlar hariç… Ahfeþin keçisi ile Keçinin Ahfeþi… Ýnat mý inat/yav he he… Onlar yükseðe týrmanmayý marifet sayar Uçurumlara yalnýz týrmanmak deðil marifet Marifet insanlýða fayda da… Ey Günah keçisi, Keçileri kaçýran; Beni anlayacaðýný biliyordum Gel öpem…! Unutma; ‘’Aðaca çýk

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Roman > 1. Bölüm
301 
 Dönemeyen Bir Dönme Dolap - 6  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Evet, bu bir güvercin. Besili. Tüyleri bembeyaz. Ayaklarý ve gagasý açýk penbe, týrnaklarý kirli beyaz. Gagasýyla katlanmýþ bir kâðýt parçasý tutuyor;
302 
 günlük-4  (Arzu Menteþeoðlu)

Amacým anlamak, anlaþýlmak, yazmak için düþünmenin kazandýrdýðý farkýndalýktan yararlanmak, insan olarak yeryüzüne kendimden birþey vermek ve benzerlerime ulaþmak.
303 
 Köpeðin Adý Badi - 24  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Ya çürümek ya da küle dönüþmek ne fark eder? Bu þartlarda düþmek için istekli olunabilir mi?
304 
 Demokratik Deliler Devleti (3d) +18) - 8  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Evet, gördüm: Ýþte oradalar. Çok seviyorum bu hayvanlarý. Siz de sever misiniz? Yoksa evinizin balkonuna, hatta mutfaðýnýza davetsiz olarak girdikleri için sinirlenir misiniz? Ayaðýnýzý, elinizi ýsýrdýklarýnda onlarý kýzýp, öldürür müsünüz? N’olur sizi ýsýrsalar da onlarý öldürmeyin!
305 
 Köpeðin Adý Badi - 11  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Cafer Aga çok öksürüyor. Birkaç dakika ara ile. Ýçerisi sigara dumaný dolu, kapý açýk olsa da duman çýkmýyor, aksine çöreklenip odanýn içine çöküyor.
306 
 Demokratik Deliler Devleti (3d) +18) - 4  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Bozuk paralarý çýkardý, öttü. Görevli belindeki kemeri de çýkarmasýný isteyince adam öfkeyle “Soyunayým bari!” diye baðýrýnca ve bir yandan da pantolonunun düðmelerini çözmeye baþlayýnca “Geç, hadi geç!” demek zorunda kaldýlar.
307 
 Köpeðin Adý Badi - 60  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Bir kadýn çýðlýðý ortalýðý ayaða kaldýrýyor, etler aðýza götürülemeden öylece kalýyor, gözler faltaþý gibi açýlýyor, saçlar dikleþiyor, kulaklar hareketleniyor...
308 
 Köpeðin Adý Badi - 17  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Öyle bir gün gelmiþ ki, köpekler ya insanlarýn olmadýðý yerlerde yaþamak ya da insanlara köle olmak zorunda kalmýþlar. Köleliliði kabul ekmek istemeyenler daðlara, ormanlara kaçýp tilki, çakal, kurda dönüþmüþler; tabii az da olsa vahþi birer köpek olarak varlýklarýný sürdürenler de varmýþ. “
309 
 Köpeðin Adý Badi - 9  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Buhaberden sonra Cafer Aga adeta yýkýldý. Kendini içkiye verdi.Varýný yoðunu içkiye yatýrdý. Davetlere düðünlere gitmemeyebaþladý. Ancak içki parasý biterse gidiyordu, o zaman da adetyerini bulsun diye zoraki çalýyordu.
310 
 Çikolata - 1  (Ezgi Yavuz)

Þu an sahip olduðum hayatý istemiyordum. Karar verdim. 1 sene süren, kýsacýk evliliðimin ömrü sona ermiþti artýk...
311 
 Demokratik Deliler Devleti (3d) +18) - 3  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

“Ýki Yahudi bir araya gelse þirket, iki Türk bir araya gelse devlet kurar.” Sözü boþuna söylenmemiþtir. Yani biraz daha sabretmelisiniz; delilerin devletinin kurulmasýna az kaldý!
312 
 Köpeðin Adý Badi - 15  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Etimi yiyecek tenha bir yer buldum. O sýrada fark etmemiþtim, etten az bir parça kaldýðýnda gözüme iliþti. Az ileride Kuyruksuz Bacý yattýðý yerden yalvaran gözlerle bana bakýyordu. Acýdým. O istemedi ama ben götürüp bu son lokmayý ona verdim. Bir kerede yuttu.
313 
 Demokratik Deliler Devleti (3d) +18) - 6  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

O önde ben arkada ilerlemeye baþladýk. Birkaç adým atmýþtým ki yolun kenarýnda bir aðaca yaslanmýþ olan iri yarý bir adamýn bana bakmakta olduðunu fark ettim. Gözlerimiz karþýlaþýnca çivilenmiþ gibi olduðum yerde kaldým. Adamýn gözlerinde sanki þimþekler çakýyordu. Suratýnýn aldýðý þekilden beni iðrenç bir varlýk olarak gördüðünü anlamýþtým.
314 
 Köpeðin Adý Badi - 19  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Ben bunlarý düþünürken Aslancýk geldi yanýma. Heyecanlýydý, hatta yüzü gülüyordu. Bana müjdeli bir haber getirmiþ olmalýydý. Öyleymiþ. Kafama sopayla vuran çocuk iki sokak ötede tek baþýna oynuyormuþ; bunu haber vermeye gelmiþ.
315 
 Adam ve Köpeði...  (Emrah)

Onlar bu hiç bir zaman boyun eðmemiþ,günyalnýz yolda ikiydiler.Çaresizlikler,kötülüðe sahiplenmiþ sevaplarýný sadece hayata hediye etmiþ arkadaþlardý Onlar adam ve köpeðiydi.ahlarýn
316 
 Göçe Göçe - 8  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

bu kale binlerce yýl önce bir bey tarafýndan yýðma toprakla yapýlmýþ. Burasý ilk zamanlar bataklýkmýþ ve o beyin oðlu bu bataklýkta boðularak ölmüþ. Bey de baþkalarý da ayný acýyý yaþamasýn diye, bu bataklýðý toprakla doldurmaya karar vermiþ. Her köylüye eþit sayýda kaðný dolusu toprak getirmeyi mecbur etmiþ. Binlerce araba toprak buraya yýðýlmýþ ve bataklýk kuruduðu gibi, bir de kale kazanýlmýþ.
317 
 Köpeðin Adý Badi - 20  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Böyle diyorum da aslýnda Köpüþ için ölüyorum, bitiyorum. Onu her gördüðümde mest oluyorum. Bütün vücudumu tatlý bir uyuþukluk sarýyor. Ýnsanlarýn aþk dedikleri duygu bu mu acaba? Olamaz, ben insan deðilim ki... Deðilim, tamam da neden her geçen gün biraz daha insanlara benziyorum? Bu iyi bir þey mi?
318 
 Pavlic'in Öyküsü - 1  (Fatih Þahin)

Odanin icerisinde ki kuytu sessizliðin ruhuna verdigi dinginligin hazzini yasarken, aniden icinde hissettigi boslukla tekrar, kendine benligine geldigini hissetti.
319 
 Çikolata - 3  (Ezgi Yavuz)

Karar, karar, karar.
320 
 üvey evlat  (kenan daniþ)

1960'lý yýllarda istanbul'da yaþayan bir ailenin hikayesidir bu! istanbul'un en soðuk gecelerinden birinde fakir bir ailenin gecekondusunda sobada yanan, yollardan toplanmýþ çalý çýrpýnýn adeta saman alevinin verdiði sýcaklýðý vardý.

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Yanký
Ahmet Odabaþ
Roman > 1. Bölüm

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.