..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
"Hayranlýðý o dereceye vardý ki; yere düþtü ve kendinden geçti." -Fuzuli (Leyla ile Mecnun)
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Yazar Portresi - ufuk közleme
ufuk közleme - UFUK KÖZLEME
Site Ýçi Arama:


Ana Sayfa
  Sonsuzluða Açýlan Kýrçiçeði (ufuk közleme) 17 Mayýs 2009 Sevgi ve Aþk 

Bütün bulutlara sana dair sevdamý yükledim,üzerine saðanak saðanak yaðsýn diye.Bütün rüzgarlar aþkýmýzý taþýyor.Yarýnlara dair tüm umutlarýmý senin gamzelerine gömdüm,her gülüþünde ortaya çýksýn diye…

  Aþkta Verilen Tüm Sözler Yalan (ufuk közleme) 17 Mayýs 2009 Ýliþkiler 

Yýllar önce karþýlaþýp çok sevdiðin,sonradan kaybettiðin bir hayalin peþindesin hala.Gerçek hayatta olmayacak bir sevda arýyorsun.Bu son kanýtýydý yalancý aþklarýn…Seni incitip kýranlara inat ve kendi seviyen bir çoðundan üstünken sen yolunda devam etmelisin.Çok sevmediðin ama gerçekten sevildiðin bir kalbi beklemelisin bundan sonra.

  Hali Hazýrda Sevda Arýyorlar (ufuk közleme) 17 Mayýs 2009 Sevgi ve Nefret 

Ve ben en son birini seviyorum,o benden dengesiz(!) Sevgiden bahsediyor ara sýra,beni sevdiðini söylüyor ve ekliyor sözlerine; Onu unut,beni öyle sev(!)

  Ýyi Geceler Tüm Sabahlarýma (ufuk közleme) 17 Mayýs 2009 Sevgi ve Aþk 

Yer yüzünde görüp gönül baðladýðým her þey.Kopuyorsunuz bütün bütün benden…Sýrça köþkün,bedbaht beyi,hiçbir güzellik cezb etmiyor artýk beni.

  Ben Sana Çocukluðumdan Vurgunum (ufuk közleme) 17 Mayýs 2009 Sevgi ve Aþk 

Ben sana çocukluðumdan vurgunum.Seni büyüttüm içimde,ben büyürken sen olgunlaþtýn,sen büyürken içimde ben küçüldüm.Hüzün akþamlarýnda senin hayaline sarýlýp uyudum.Tüm çýkmaz sokaklarý sensiz yürüdüm.

  Bir Mahkumun Aþký (ufuk közleme) 9 Þubat 2009 Sevgi ve Aþk 

Duvarlar arasýnda mahkum olmaktan öte senin gönlünde hapis olmayý isterdim.Lakin sen beni sensizliðe mahkum ettin.Etrafýmý çevreleyen kalýn taþ duvarlarý yýktýn üzerime.

  Ýçimde Filizlenen Saklý Sevdaya (ufuk közleme) 9 Þubat 2009 Sevgi ve Aþk 

Sen hangi mevsimlerden,hangi topraklardan kopup geldin ve ben seni neden bunca zaman sonra sevdim…

  Kimse Görmedi Benim Sende Gördüðümü (ufuk közleme) 4 Ocak 2009 Ýronik 

Ýnsanýn yaradýlýþýyla baþladý sözcüklerin gücü.Herkes dünyanýn var oluþundan beri birçok þey söyledi ama herkes güzel cümleler kullanamadý bir kadýna.Her kadýn anlayamadý sözlerin gücünü.Bazýlarý çok sevdi.Hak etmediði mutluluklar yaþadý bazýlarý,sevda üstüne.Büyük bir çoðunluðuysa hep sevdi ama sevilmedi.

  Senden Bana Arta Kalan (ufuk közleme) 29 Aralýk 2008 Bireysel 

Ademle Havva’dan kalan ayrýlýk mýdýr,yoksa kaybolan bir yalnýzlýk mýdýr bana senden kalan?Tamamlanmadan dudaklarda kalan bir sözcük müdür bana söylemeye çalýþtýðýn? Geceyi vagonlara sýðdýrmak,tüm uykularýmý sollamaksa niyetin,baþardýn solladýn uykularýmý.Yastýðýmýn altýnda,baþ ucumda biriktirdiðim çocukluktan kalma hayallerimi de götürdün giderken.

  Yaþamakla Birdir Ölüm (ufuk közleme) 22 Aralýk 2008 Bireysel 

Adýný dahi duyunca tüyleri diken diken eden bir durum, bedenin buz, ruhun bir kuþ hali “ÖLÜM”…Yaþam, kýyasýya bir mücadele; ölüm ise bu mücadelenin kaybedilmiþ, sesin sessizliðe, hareketin imkânsýzlýða dönüþtüðü hal.

  Bahtiyar ve Gül (ufuk közleme) 22 Aralýk 2008 Bireysel 

Orta boylu,buðday tenli baþka bir tabirle kýlýksýz bir adam oturuyordu çýnarýn dibinde.Ak sakalýnda oldukça seyrek siyah teller vardý.Hareketten yoksun,cansýz gözleri boþ boþ uzaklara bakýyordu.Bakýþlarýnda ki karanlýkla uzaklara bakan,bir balýkçýyý andýrýyordu.Üzerinde uyumsuz kýyafetler vardý.Yanýna yaklaþtýðýmda fotoðraf olduðuna inandýðým kaðýt parçasýný yýrtýk ceketinin iç cebine koydu.Yanýna oturdum,o hareketsiz boþ gözlerle uzaklara bakýyordu.Bir süre onu izledim.Hýrýltýlý nefes alýþýný duyabiliyordum.

  Hayal Alemindeki Sevgiliye (ufuk közleme) 22 Aralýk 2008 Sevgi ve Nefret 

Ah ne olurdu kýr çiçeði! Keþke sen gerçek olsaydýn dünyada,herkes senin gibi saf ve temiz kalsaydý. Sevda adýna edilen yeminleri,her aþýk tutabilseydi.Bir sevgiliye ömür vermek ve karþýlýðýnda sadece sevgi dilenmek hangi kadýnýn harcý veya erkeðin?

 

 



Ah ne olurdu kýr çiçeði!
Keþke sen gerçek olsaydýn dünyada,herkes senin gibi saf ve temiz kalsaydý. Sevda adýna edilen yeminleri,her aþýk tutabilseydi.Bir sevgiliye ömür vermek ve karþýlýðýnda sadece sevgi dilenmek hangi kadýnýn harcý veya erkeðin?

Ama sen baþkasýn hayalimde ki sevgili,gerçek olmasan da belki bir gün hesabý ben seni bekleyeceðim Hep hayal kurmaz mýyýz biz insanlar?
Her hayalimizde mutluluk yok mudur?

Ne zaman kötüye dair bir hayal kurduk ki?Keþke hayaller gerçek olsaydý.Keþke herkesin hayalinde ki sevgili,gerçekte yaþasaydý...



 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © ufuk közleme, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.

 

Bu dosyanýn son güncelleme tarihi: 29.03.2024 12:14:07