..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Hala çevrende bulabileceðin güzellikleri bir düþün ve mutlu ol. -Anne Frank
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Yazar Portresi - BELGÝN ERYAVUZ
BELGÝN ERYAVUZ - BERYA'NIN KALEMÝNDEN
Site Ýçi Arama:


Ana Sayfa
  Ýliþkiler Düðüm Olmuþ Çözülmüyor (BELGÝN ERYAVUZ) 26 Aðustos 2009 Sevgi ve Aþk 

“Ve kýrýyoruz göðsümüze bastýrýrken sevdiðimiz her þeyi. Ve kýrdýðýmýz sevgilerden duvarlar örüyoruz hayatla aramýza.” Ne kadar doðru deðil mi? Her þeyden çok severken, göðsümüze sýmsýký bastýrýrken kýrmak, incitmek, yersiz yere kýskanmak, deðiþtirmeye çalýþmak, duygularýný hiçe saymak ve mutlu giden iliþkileri yok yere mutsuzluða çevirmek….

  Sevgi ve Pozitif Enerjinin Gücü (BELGÝN ERYAVUZ) 26 Aðustos 2009 Sevgi ve Aþk 

Sýnýrsýz, karþýlýksýz, alabildiðine sevmek. Ünlü tiyatrocu Ali Poyrazoðlu’nun bir köþe yazýsýnda yaptýðý sevgi tanýmýný çok beðendim ben. Diyor ki; “Sevgi oktaný en yüksek, fiyatý en ucuz enerji kaynaðýdýr. Bagajýnýza daha çok sevgi yükleyin.” O halde hiç durmadan yüklemeye baþlayalým, ne dersiniz?

  Son Durak Huzurevi (Mi?) (BELGÝN ERYAVUZ) 26 Aðustos 2009 Toplum 

“Birbir uzaklaþýyor sevdiðim insanlar Ne zaman bir dosta gitsem Evde yoklar…”

  Kadýnsan Hem De... (BELGÝN ERYAVUZ) 26 Aðustos 2009 Toplum 

Çocuklarý olsa da yanlarýnda geceleri buz gibi bir yatakta uykuyu hasretle bekleyenler… Göz yaþlarýný yastýða akýtýrken, bedenlerinin isteklerini çaresizce susturanlar, unutmaya çalýþanlar…

  Bir Serginin Ardýndaki Duygu Seli (BELGÝN ERYAVUZ) 7 Þubat 2007 Toplum 

Tümünü ayakta alkýþlýyorum; bu iþe gönül koyanlarla beraber hepsine yüreðimden kocaman bir teþekkür buketi gönderiyorum.

  Engellere Çarpa Çarpa… (BELGÝN ERYAVUZ) 7 Þubat 2007 Toplum 

Hiçbir hareket koymadý ana ama anlaþýlamamýþ olmak koydu. Ýnsanlarýn böylesi hassas bir konuya bu kadar kapalý olmalarý, bir takým art niyetlerle yaklaþmak istemeleri içimi acýttý.

  Bakýp da Görenlere, Görüp de Sevenlere! (BELGÝN ERYAVUZ) 29 Ocak 2007 Anýlar 

Keþke dedim içimden keþke biz insanlar da birbirimize o kadar güzel bakabilsek! O kadar anlamlý, o kadar sevgi dolu, o kadar içten ve o kadar sýcak…

  An"ý Yakala, Çilek Tadýndaysa Býrakma! (BELGÝN ERYAVUZ) 23 Ocak 2007 Yaþam 

An’lardan anýlara kuyruklu bir yýldýzýnýz olsun yaþamýnýz boyunca...

  Kayýp Kimlikler! (BELGÝN ERYAVUZ) 12 Ocak 2007 Toplum 

"Cemre düþtü düþlerime dün gece Bahar geldi sandým Kör kuyularda býrakýp kör karanlýklarý Yaþam denen bir düþe uyandým!.. "

  Doktorum Beni Anlamýyor (BELGÝN ERYAVUZ) 12 Ocak 2007 Toplum 

Hastanýn doktor karþýnsýndaki endiþeleri, yaþadýðý tatsýz deneyimler sonrasýnda iyice derinleþir. Böyle bir psikoloji kolay kolay atlatýlmaz ve iþte bu sebeptendir ki bir sonraki randevuda ayaklarýnýz gerisin geriye gider.

  Seninde Hayalin Olsun... (BELGÝN ERYAVUZ) 12 Ocak 2007 Toplum 

Týpký gökyüzündeki yýldýzlarý yakalayamayacaðýmýzý bildiðimiz halde onlarý izlemenin, gözlerimizi kýrpmadan dakikalarca takip etmenin keyfine varmak gibi…

  Sýr Dolu Papuçlar (BELGÝN ERYAVUZ) 21 Aralýk 2006 Yaþam 

Daha düne kadar kullanýlmakta olan papuçlarýn sanki yarýn yeniden giyilecekmiþcesine tertemiz silinmiþ boyanmýþ bir þekilde sokaða terk edilmesinin bir nedeni olmalý, öyle deðil mi?

  Beyaz Kurdele (BELGÝN ERYAVUZ) 21 Aralýk 2006 Toplum 

Þiddete maruz kalmak, o acýmazlýðý an be an yaþamak, ince ince sýzlayan bir yürekle bir ömür geçirmek, yýllarca kimselerle paylaþamamak hiç de kolay deðil. Mutlaka çeken bilir, bizler ise sadece anlamaya çalýþabiliriz.

  Çocuðumla Arkadaþ (BELGÝN ERYAVUZ) 21 Aralýk 2006 Toplum 

Konu her ne olursa olsun; sosyal ve kültürel konular, müzik, spor, dersler, arkadaþlýk, sevgi, aþk, cinsellik,…aklýmýza gelebilecek her ne varsa her þeyi çocuklarýmýzla, gençlerimizle açýk ve net olarak konuþmamýz gerektiðine inanýyorum ben.

  Sessiz Çýðlýk (BELGÝN ERYAVUZ) 21 Aralýk 2006 Toplum 

TV’deki sabah kuþaðý kadýn programlarýný saran absürd iliþkilerden kurtulduk sonunda. Sarý kurdele takarak, sessiz bir protesto ile çoðunluðun sesini duyurduk ilk defa!

  Böyle Töre Olmaz Olsun (BELGÝN ERYAVUZ) 21 Aralýk 2006 Toplum 

Bir þeylere karar vermek bile o iþin yapýlanmasýnda olumlu bir adým deðil midir sizce de? Madem ki þu anda oralarda ardý ardýna yaþananlar içimizi yakýyor, yüreðimizi sýzlatýyor o halde bir yerlerden ses vermeliyiz bizlerde.

  Neden Bu Kadar Duyarsýz Olduk? (BELGÝN ERYAVUZ) 29 Eylül 2006 Toplum 

Bu nasýl bir döngü? Kalbimiz, duygularýmýz deðiþebilir mi? Yakýnlarýmýzýn baþýna gelen kötü olaylarda sýzlayan içimiz, akan göz yaþlarýmýz yabancý bir insan söz konusu olduðunda durabilir mi?

  Bana Yalan Söyleme! Beyaz Olsa Bile… (BELGÝN ERYAVUZ) 25 Eylül 2006 Toplum 

Ýçimizden “nasýlda sýyrýldým bu olaydan ruhu bile duymadý” deriz hatta; ya da “ ne kadarda safmýþ, hemen inanýverdi” diye geçiririz.

  Kaderini Kendin Çiz! (BELGÝN ERYAVUZ) 27 Temmuz 2005 Toplum 

...Þu anda yepyeni bir yol ayýrýmýnda olabilirsiniz. Ýçiniz kýpýr kýpýr, hafif bir endiþe zaman zaman içinizi doldursa da, heyecanla ve cesaretle karar vermeyi bekliyorsunuz. Terazinizin bir kefesine kaybedeceklerinizi koydunuz, diðer kefesine ise sadece

  Rengarenk Duygularda Yaþatmak Sevgiyi! (BELGÝN ERYAVUZ) 27 Temmuz 2005 Sevgi ve Aþk 

...Sevmek, hayatýn þifresini çözen bir anahtar, yaþantýnýzý anlamlý hale getiren bir týlsým gibidir. Çünkü sevmekle içinize ve ruhunuza pozitif bir enerjinin dolmasýný saðlarsýnýz. Bu sayede ufkunuz öylesine geniþler ki, bu güzellik sizden etrafýnýza bir

 

 



Denizin engin maviliklerinde kendinizi kulaç atarken hissetmek isterseniz, yazýlarýmla yanýnýzdayým.



 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © BELGÝN ERYAVUZ, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.

 

Bu dosyanýn son güncelleme tarihi: 19.03.2024 11:01:25