..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Gerçeðin dili çok yalýn. -Euripides
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Yazar Portresi - Levent Ölçer
Levent Ölçer - Fantazya
Site Ýçi Arama:


Öykü
  Cennette Bir Sabah (Levent) 19 Aðustos 2007 Fantastik 

“Ortadoðu dünyanýn enerji kaynaðýdýr. Ona hükmeden dünyada çok büyük bir güce sahiptir. Hakimiyeti için son beþ yýldýr yürütülen büyük plan önlenemez biçimde nihayetini buldu. Birinci Hanedanýn büyük güçleri bir þekilde pasifize edilmiþ olmalý ve sonrasýnda dünya bu son darbeye alýþtýrýldý. Ýkinci Hanedan kendisine suret olarak Rusya ve eski doðu bloðu ülkeleri ile Türkiye ve Ýran’ý seçmiþ sanýrým.

  Kovan Savaþlarý (1. Bölüm) (Levent) 1 Mayýs 2006 Bilim Kurgu 

“Bakacak zaman yok Kemal! Bakacak zaman yok! Bu ne Allah’ýn belasý böyle!” dediði anda helikopteri binanýn arkasýndan kaldýrmýþ ve ileriye süratle hamle etmiþti. “Kemal otomatik top kumandasý bende roket ve füzeler sende! Buraya bir baraj kuruyoruz!” Ateþe baþlamýþtý Paþa.

  Kavalcý Horag'ýn Þarkýsý (Levent) 16 Mayýs 2006 Fantastik 

Ölüme ve Yaþama..

  Kovan Savaþlarý (2. Bölüm) (Levent) 24 Mayýs 2006 Bilim Kurgu 

“Hiçbiri Kerim deðil” dedi kýzý battaniyeye sarmalayýp korumacý bir þefkatle kucaðýna alan Önder. “Önemli deðil.” Dedi soðuk bir sesle Cihan. “Onu da buluruz.” AVÝ’ler artýk açýktý ve silah sesleri ile patlamalar sürerken Þirin’e seslendi Cihan. “Burada iþimiz bitti. Yaralý bir rehine ile beraber çatýdan çýkacaðýz. Tam bir temizlik istiyorum Þirin. Sorgulanacak birkaç kiþi yeterli. Bu insanlýk ayýplarýný yanýmda taþýmak istemiyorum.” AVÝ’ler artýk açýk olduðu için Gökdelen ve bütün tim bu konuþulanlarý duyabiliyordu. Þirin Yüzbaþý sadece bir iki saniye Gökdelen’den herhangi bir karþý emir gelecek mi diye bekledi. Sonra sessizliðin üzerine “Emredersiniz Komutaným” diyerek emri herkese tekrarladý.

  Soðukyuva (Levent) 15 Kasým 2007 Fantastik 

“Kabul. Bu büyüklükte bir gurubun büyü kullanýmýna karþý þamanlarý olacaðýný hiç düþünmedim. Kabul. Çok paslanmýþým. Ama net biçimde ifade ediyorum; bu, bugün yaptýðým son hataydý!” diyerek dizlerine yükseldi. Buharlý arbaletini beceriden ziyade refleksleriyle niþanladý ve gelen ilk guruba doðru yaylým ateþini baþlattý. Buhar gücüyle; çeliði delip geçecek korkunç bir kuvvetle itilen oklar havada výnlayarak sürüler halinde uçuyordu. Uzun yýllar sonra Silas’ýn içindeki iyi þeyler için savaþma ateþi yeniden tutuþmuþtu. Tehdit önceki basit tag saldýrýlarý gibi önemsiz deðildi ve Silas’ýn kaybedecek çok þeyi vardý. Silas’ýn Thina’sý vardý. Ýyilik ve güzelliðe, mücadeleye olan inancý tazelenmiþti. Alev alev yanýyordu yeniden.

  Yeþilgözlü Þeytan'ýn Gecesi (Levent) 3 Mart 2008 Fantastik 

“Zamanýn bir yerinde seni yeniden bulacaðým, seni yeniden kucaklayacaðým aþkým.” Zehir bu yeminin ona edilmediðini bildiði halde umursamadý. Rolünü memnuniyetle oynadý. Yanaðýndaki ele nazikçe uzandý. Ellerin temasý önlenemez biçimde iki ruhu birbirine dokundurmuþtu. Farkýnda olmadan dudaklar buluþtu. Gecenin içinde zaman durmuþtu adeta.

  Kýzýl Kýyamet (Levent) 12 Haziran 2009 Fantastik 

“Efendim, Sayýn Baþkan Yardýmcýsý þu anda Air Force 1 ile havada. First Lady ve Kýzlarýnýz da gizli servis ve ordu eskortunda süratle buraya getiriliyor. Onlar ulaþýnca sizi DEFCON 1 Baþkanlýk Sýðýnaðýna nakledeceðiz.” “DEFCON 1 sýðýnaðý mý?! Çýldýrdýnýz mý siz!?” Baþkan þimdi asansördeydi ve Beyaz Saray'ýn çok derinlerinde kazýlý saðlam bir kale olan Baþkanlýk sýðýnaðýna iniyordu. “Jim tanrý aþkýna söyle neler oluyor?”

  Ufuklar: Bronz'un Mesajý (Levent) 16 Haziran 2009 Bilim Kurgu 

“..Nezaket ve tevazuyu çok abartmamak gerekir Furry. Bu ikisi abartýldýðýnda kibire dönüþür. Sahte tevazunun ardýna saklananlarý sevmem. Neysek oyuz.."

  Yaz 2011 (Levent Ölçer) 11 Eylül 2009 Bilim Kurgu 

“..Ýzlediðin þeyi etkilersin Tiiz. Bu saçma bir politika. Dünya'yý bin yýllardýr izliyoruz. Kaza ile kaç kez temas ettik. Kültürleri üzerinde iz býraktýk. Bu çok aptalca. Kendimizi kandýrýyoruz..”

  Ufuklar: Kýrmýzý Bölge - 18 (Levent Ölçer) 11 Aralýk 2009 Bilim Kurgu 

Kimi yerleri biraz erotikli bir Ufuklar bölümü oldu. Hikaye kendini yazdý, ben sadece kalemi tuttum. Sürçü lisan eylediysek bu defalýk mazur görün..

  Ufuklar: Diversity Antalya (Levent Ölçer) 6 Mart 2010 Bilim Kurgu 

"Endiþelerinizi anlýyorum. Bu olaylar ilk patladýðýnda ben de sizin gibi düþünüyordum. O zaman bunu kimse yapamazdý. Ama zaman akýp gittikçe þartlar deðiþti. Ýlk baþlarda koca bir dalga vardý. Bu dalga haklýydý. Öfkeliydi. Bu durumda hem Polis hem de Asker yapabileceði kadarýný yaptý. Hedefin içinde yaþla kuruyu ayýrmanýn imkaný yoktu. Ortalýk çok karýþýktý. Tereddüt ve geri çekilme çok doðaldý. Sonunda dünya kaçýnýlmaz biçimde ormana dönüþtü.. Oysa þimdi zaman deðiþti. Þimdi durum daha farklý. Þimdi Kalelerden çýkýp Kanunu geri getirmenin zamaný geldi. Karþýmýzda haklý ve öfkeli bir dalga yok artýk. Karþýmýzda iki koca topluluk var. Daha büyük olaný Mazlumlar. Daha küçük ve çok daha etkili olaný ise bunlara zulmeden vicdansýz Zalimler. Zalimlere karþý uygulanmasý gereken tek strateji güçtür. Kaba güç.. Ölümcül güç. Daha azýný uygulamamýz söz konusu deðil. Buna hakkýmýz yok..”

  1996 Yýlý (Levent Ölçer) 27 Aðustos 2010 Erotik 

Koridor öðrenci sesleriyle her an daha çok dolmaya baþlarken ve Yeþim korkuyla düðmelerini iliklemeye çalýþýrken Engin'in öpücükleri savuþturma çabalarýna meydan okuyarak mücadele ediyordu.. "Ya dur diyorum Engin.." diye fýsýltýyla baðýrdý Yeþim. "Neden?" diye sordu Engin yaramazca ve dudaklarý hala Yeþim'in teninde akarken. "Zil çaldý Engin. Duymuyor musun?" "Mola mý istiyorsun aþkým? Daha yeni baþlamýþtýk.." diye çocukça surat yaptý Engin. "Þebeklik yapma.." diye fýsýltýyla ve gülümsemesini zor tutarak sinirli sinirli cevap verdi Yeþim.

  Yaþam Hasatlayan Smir (Levent Ölçer) 3 Eylül 2011 Fantastik 

Daros'un güçlü kollarýný bedeninde hissetmek Baia'nýn baþýný döndürmüþtü. Daha önce de, þu son altý ayda pek çok defa fýrsatlar kollayýp fýrsatlar yaratarak yalnýz kalmýþtýlar. Kendilerine mahremiyet saðlayacak yerler ve zamanlar ayarlamýþtýlar ama þu an bir baþkaydý. Her þey kendiliðinden oluyordu. Bu beraber son geceleriydi. Yarýn gece Kýzýl Dolunay vardý.

  Yaþam Hasatlayan Smir (2) (Levent Ölçer) 5 Eylül 2011 Fantastik 

Kýzýl Dolunay ve Smir'in öyküsü sürüyor. Bu bölümle birlikte 30 sayfa etti. Son bölüm birkaç gün içinde geliyor. 18 yaþýndan küçüklere tavsiye etmiyorum (þimdi kesin okurlar..)

  Yaþam Hasatlayan Smir (3 - Son - ) (Levent Ölçer) 13 Eylül 2011 Fantastik 

"SMÝR!!! CANIN CEHENNEME SMÝR!!!"

  2012: Ölülerin Ýntikamý (Levent Ölçer) 22 Eylül 2011 Fantastik 

Yaþayan Ölülerin Hikayesine bir de Levent Ölçer penceresinden bakalým. Bunu senaryolaþtýrýp Hollywood'a göndermeyi istiyorum. Giriþ kýsmý 3 sayfa. Gerisi geliyor. Kýsa öykü olmasýný planlýyorum ama planlamada pek iyi deðilimdir :D

  2012: Ölülerin Ýntikamý (2) (Levent Ölçer) 25 Eylül 2011 Fantastik 

"Sokt..mun hunteri. DPSini si..m. Özlicez lan seni," diye üzgünce konuþtu Faruk. "Nerden çýktý bu iþ be olm. Ne güzel týngýr mýngýr gidiyoduk iþte. Hem zaten 2012'ye ne kaldý. Zaten kýyamet kopcak. Takýlsaydýk o zamana kadar böyle yumuþak yumuþak..."

  2012: Ölülerin Ýntikamý (3) (Levent Ölçer) 7 Ekim 2011 Fantastik 

Zombiler mi?" diye kahkahayla gülerek konuþuyordu loncanýn afacan çocuðu, "ya saçmalamayýn abi ya bu ne böyle? Birisi interneti mi komple hekledi? Kim yaptýysa helal olsun. Olm bu çok iyi ya! Her yerde bunlar var. Yalnýz zombiler çok kliþe olmuþ. Efektler de biraz zayýf, pek gerçekçi durmuyo zaten.

  Zeytin Karasý (Levent Ölçer) 8 Mayýs 2012 Erotik 

Engin'in sadece tatlý sert avuçlamasý ve okþamalarý bile Necla için yeterince sarsýcýydý ama meme ucuna kapanmýþ ve zevk dolu bir iþkenceyi amansýzca uygulayan o dudaklar ve dil varken herþey çok daha baþka bir noktadaydý. Necla'nýn nefesleri kesikleþmiþ ve derinleþmiþti, dudaklarýna kontrol edemediði gülücükler gelip gidiyordu. Engin önce biriyle sonra diðeriyle, iki memeyle de uzun uzun ilgilendi. Neclanýn memeleri bu yakýn ilgi sayesinde þimdi kýzarmýþ ve dimdik olmuþtu. Engin'in her ýslak dokunuþu Neclayý inletiyordu. Engin kýzýn poposunu iki eliyle sýmsýký avuçlayýp tutkuyla sýktý. Bedenini bu bedene gömmek ister gibi sýmsýký kendine çekti ve o dehþetengiz küçük popoyu okþamaya, sýkmaya baþladý. Elleri durmayan bir devamlýlýkla sýkýyor, avuçluyor ve okþuyordu. Dudaklarý bir o memede bir diðerinde emip yalýyor, çekiþtirip küçük öpücüklerle iþkenceye devam ediyordu.

  Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (Levent Ölçer) 16 Haziran 2012 Fantastik 

"Formdan düþüyorsun galiba Kuup," diye gülerek takýldý Sulvor. Kuup genelde iþlerini sessizce bitirmesi ile ünlüydü. Kuup yeleðinin gizli ceplerinden birine uzandý. Üzeri bir kumsaati deseni ve rünlerle iþli oval, büyülü bir kaya parçasý çýkardý. Rünlerden birkaçýna dokundu. "Formdayým," diye cevap verdi. Sinsice gülümsedi. Sulvor üstelemedi. Güldü. "Sýradan bir devriye deðildi anlaþýlan?" diye sordu silahþör kaptan. "Hem de hiç sýradan deðildi. Bir an evvel Neekor'u görmeliyim," diye ciddi ve karanlýk bir sesle konuþtu holen. Neekor, Derindere þehrinin hakimi ve Beþþehir meclisindeki 'Beþler'den sesi en güçlü olan ikincisiydi. "Baþýmýz dertte galiba," diye sordu Sulvor. Daha o soruyu sorarken Kýrýkdiþ kalesinden kocaman patlama ýþýklarýnýn þimþekleri havza sularýna vurdu ve sonra da kuvvetli sesler Altýngöl'ün üzerinde inledi. Sulvor büyülü patlyýcýlarýn dehþetli gücünü bilse de patlattýklarý þeyin de çok kuvvetli olduðunu sesten ve renklerden anlayabiliyordu. "Hayýr, Sulvor. Baþýmýz dertte deðil. Baþýmýz büyük dertte," diye mýrýldandý Kuup.

  Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (2. Bölüm) (Levent Ölçer) 20 Haziran 2012 Fantastik 

Bir süre sonra ayaðý topallayarak ve peleriniyle cüppesi uðursuz seslerle yerlerde sürünerek içeriye Baþrahip Stakios Leþkesen girdi. Ýki korven döndü ve ikisi de rahibe uðursuz ama ölçülü bakýþlar fýrlattý. Rahibin eski püskü ve kýlýksýz, kirli hali, üzerindeki açýk taze hastalýk yaralarý ve bir korven için bile iðrenç olan kokusu sanki etrafýndaki güç halesinin bir gereðiydi. Rahibin yaydýðý o uðursuz ve tekinsiz güç hissini hissetmemek elde deðildi. Rahip gülümseyerek yaklaþtý. Yüzündeki gülümseme tehlikeli ve memnundu. Tek gözü soðuk mavi beyaz bir ýþýltýyla yanýyor ve soðuk dumanlar ile tütüyordu.

  Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (3. Bölüm) (Levent Ölçer) 24 Haziran 2012 Fantastik 

Törensel, kýrmýzý ve altýn iþlemeli koca bir pelerine bürünmüþ kemm liç, elinde koca yakut topuzlu kudret asasýyla ve mumya sargýlarý üzerinde giydiði büyülü yüzüklerle, madayonlarýyla yürüdü. O yürürken silikleþen bedeni ayný anda baþka bir yerde maddeleþiyordu. Piramidin görünen zemininden çok daha aþaðýdaki katlardan birindeki bir gizli bölümde, o vardý. Xalazoph-Kheem. Ýncilideniz'in Borasý.

  Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (4. Bölüm) (Levent Ölçer) 29 Haziran 2012 Fantastik 

"Baaah, bizim topçu hergeleler iyi iþ çýkartýyor, düþman epey seyrek dalgalar halinde gelecek. En azýndan þimdilik..."diyerek drekligine doðru güldü Shoku. Büyülü bir "çokludiyar" katmanlarý yaratýðý olan Çozz sadece kedice hýrladý ve hafifçe esnedi. Cüce melezi güldü.

  Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (5. Bölüm) (Levent Ölçer) 5 Temmuz 2012 Fantastik 

Kaptan Jonin gökdenizlerinin yýllanmýþ denizkurtlarýndan biriydi. Bir makine cücesiydi ve hem deniz hem de uçmak ile çok sýký fýký, renkli bir yaratýlýþa sahipti. Cengaver ve deðerli bir kaptan, ünlü bir akýncýydý. Tayfalarý da en iyilerdendi. Althar ile gezmeye baþladýðý þu son elli yýldan bu yana ekibi çok ciddi ve kýymetli takviyeler almýþ ve eski gemisini yenisiyle deðiþtirmiþti. Þey, aslýnda eski gemisi biraz havaya uçtuðundan, Althar ona yeni bir gemi bulmuþtu demek daha doðru da olabilir. Her neyse...

  Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (6. Bölüm) (Levent Ölçer) 11 Temmuz 2012 Fantastik 

Sýký bir vuruþ indi Althar'ýn üzerine. Kalkaný ile durdurdu cüce. Kolu vuruþun gücünü hissetti ama Althar sarsýlmadý. Aynen bir vuruþla kalkanýný devin bel kemiðine yandan geçirdi ve süratle yanýndan dönüp geçerken bir de elindeki silahýný diz kapaðýna vurdu. Berelenen bel kemiði ve parçalanan dizi yüzünden etdevinin dengesi bozuldu, sendeledi. Güçlükle ayakta kaldý. Cüce bir vuruþ ile belkemiðini yine yokladý ve yine süratle yer deðiþtirip saðlam dizin üzerine kapandý. Bir ýþýk tebliði çaktý. Bir kutsal ateþ topu daha gönderdi. Devin özü inledi. Dev hala dövüþme çabasýndaydý. Sakatlanmýþtý ama hala özünde güç vardý. Dayanýklýlýk týlsýmýyla iþlenmiþ devlerden biriydi bu.

  Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (7. Bölüm) (Levent Ölçer) 15 Temmuz 2012 Fantastik 

"Hepimiz yapmamýz gerekenleri yapýyoruz Althar! Önündeki savaþa yoðunlaþ!" "Seni geri zekalý, s..k kafalý gölgeörücü! Liçleri üzerine çekeceksin!" diye gürledi Althar. Dostunu uyarýyordu. O anda aðzýndan çýkarken fark etti cüce. Rom'un gülümsemesini görmesine gerek yoktu. Romulion da bunu istiyordu. Gölgeörücü kendini yem olarak ortaya koyuyordu. "Seni bin babanýn çocuðu seni!" diye öfkeyle küfretti Althar. "Bunu yapma!" diye baðýrdý paladinin sesi. Ama artýk geç olduðunun o da farkýndaydý. Olan olmuþtu.

  Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (8. Bölüm) (Levent Ölçer) 21 Temmuz 2012 Fantastik 

"Liçin ininde bir þansýmýz var Althar Paladin. Nausor Rushnill(Kan Tabyasý) denen o koca piramit þehirde liçin filakterisi var. Kendisi de her zaman orada. Sadece bir kez dýþarý çýktýðýný biliyoruz ve hepsi o. Ayrýca jaresleri, liçleri ve melez dev de orada. Piramit tabyanýn çevresi ölüm ordularýyla çevrili. Ýçerde sadýk ve seçkin kemm taburlarý var." "Buraya doðrudan saldýrý önermiyorsunuz heralde," diye çatýk kaþlarla sordu Althar. Uzatma da asýl konuya gel demek istiyordu. Bu korvenlerin bir süredir fýrsatýný kolladýklarý bir planlarý vardý zaten, bunu görebiliyordu.

  Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (9. Bölüm - Son - ) (Levent Ölçer) 2 Aðustos 2012 Fantastik 

"O halde gazabýmý alacaksýnýz!" diyerek cevabý hemen yapýþtýrdý Auruz Vektashi. Sesi soðuk ve ürkütücüydü. Pek çok savaþçý bu ses yüzünden bile arkasýna bakmadan kaçmaya baþlayabilirdi. Sesindeki efsunlar þimdi çok daha karanlýk ve yýkýcýydý. Ama bazýlarýný hiç mi hiç etkilemiyordu bu dehþetli efsunlar... "Sen daha önce benim ünlü ve muhteþem deðneðimi alacaksýn, hem de köküne kadar!" diye araya giren, kemerinin önününde asýlý sallanan koca büyülü deðneðini eliyle saða sola anlamlý anlamlý sallayan bembeyaz ve gümüþlü, ýþýltýlý cüppeli rahip Theoros idi. Liç bu ahlaksýz göndermeyi almýþtý ve cevaben kükredi.

  Tatlý Sert (Levent Ölçer) 11 Aðustos 2012 Erotik 

Aslý masadan aþaðý kaydý. Eteði daha da yukarý sýyrýlýrken düzeltmek için bir þey yapmadý. Engin dalgýnca ve kontrolünü kaybetmenin eþiðinde tatlý tatlý, zevkle sallanarak izledi. O kalçalarýn sallana sallana gidiþi, eteðinin neredeyse bacak arasýna kadar edepsizce sýyrýlmýþ hali kaldýrabileceðinden çok fazlaydý. Aslý buradaydý, Engin de buradaydý. Ýki artý iki dört ederdi. Ateþ ile barut yan yana geldiðinde olacaklarý bilmek için dahi olmaya gerek yoktu.

  Güneþ ve Ölüm (Giriþ) (Levent Ölçer) 9 Eylül 2012 Fantastik 

"Derya haným nolcak? Hatun senin içine düþecek neredeyse. Bu konuda bir þey yapmayacaksýn demek mi oluyor bu?" Kaan güldü. Özge'nin gözünden de bir þey kaçmýyordu.

  Güneþ ve Ölüm (2. Bölüm) (Levent Ölçer) 11 Eylül 2012 Fantastik 

Kaan bir koca yudum bira çekti. Bir sigara yaktý. Ýçici deðildi ama bu ikiliye bazen ihtiyaç duyuyordu. Bu da hayatýndaki bir iki lanetten biriydi. Ýçki neyse de bu b...k sigarayý býrakmalýydý. Ama olsundu. Derin bir nefes çekti.

  Güneþ ve Ölüm (3. Bölüm) (Levent Ölçer) 15 Eylül 2012 Fantastik 

"...Son mesajým Zdatabase03 baþlýklý olan. Bütün bilgiler orada. Mesajý hemen oku, kaydetmen gerekenleri kaðýda dök ya da ezberle. En kötü hal senaryosunu biliyorsun. Daha þimdiden ona çok yaklaþtýk. Uzakdoðu sivil teþebbüsleri dýþýnda tamamen bozguna uðramýþ durumda. Çöküyoruz Kaan. Hayatta kal adamým."

 

 



Ermiþ'in küçük bir hareketi ile amazonun boynu kýrýldý. Ve ölüsü Thallor’a doðru bir sonbahar yapraðý gibi savruldu.
Dramatik biçimde ortalýk son kez birkaç kalp atýmlýk süre için durulduðunda Thallor Ellona’nýn açýk gözlerini kapadý. Ellona için, dostlarý için ve de kendisi için bir ölüm duasý okudu. Ayaða kalktý. Silahlarýný Ermiþ’e doðru kaldýrýp hem Tanrýlara yakaran hem de Kara Ermiþ’i lanetleyen son sözlerini söyledi. Sözler iyi tanrýlarýn kehanetlerini haykýrýrcasýna çýkmýþtý genç adamýn dudaklarýndan..
“Elvin canýný alsýn Ýblis!”



 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Levent Ölçer, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.

 

Bu dosyanýn son güncelleme tarihi: 19.04.2024 11:24:36