..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bildiðim tek þey, ben bir Marksist deðilim. -Karl Marx
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Þiir > Aný > Hüseyin BULDUK




20 Mayýs 2012
Ski Sevgiliye Gönderilemeyen Son Mektup! (Ýkincisi )  
'' Hüseyin BULDUK ''

Hüseyin BULDUK



:AEHD:
'' Hüseyin BULDUK` dan '' Eski Sevgiliye Gönderilemeyen Son Mektup ! ( Ýkincisi )

Allah ýn emridir sormak lazým nasýlsýn sevgili... Sana göndermiþ olduðum ilk mektubum da aslýnda sana dair sonum du.
Lakin senden sonra neler görüp neler yaþadýk larýmý sana okutacaðým !
Beni soracak olursan þayet sensiz bir Sevgi de sevda yaþamaya hayal kuruyorum.. Biraz bugünlerimden bahsedeyim sana,
Biraz daha seni sana anlatayým... Birinden hoþlanmaya baþladým adý bende kalsýn senin duyman haram benim sana söylemem ise günah olur.

Beni terk ediþin nitekim aldatman dan sonra... Hayatýmda arkadaþ gibi gözüken hoþlandýðým etkisinde kaldýðým karþýmda kendimi görecek kadar peþinden koþacaðým bir sevgi ile baþ baþayým.
Sen benden sonra nasýl birine seni seviyorum diyorsan, Bende senden sonra senden daha fazla güveneceðim ve seveceðimi buldum..
Sevgili iyiki beni yarý yolda býrakmýþsýn ! Ýyiki kendini bir yavþaða satmýþsýn Hangi malýn ne fiyatýnda olduðunu anladým.. Sana bir teþekür' borçum ve birde sana hakkýmý helal etmiyorum deyip yazacaklarým var..

Teþekür'ederim sevgili sayen de senin bana gösterdiðin Ýkinci yüzün olan o.rospuluðun la' Bu kez karþýmdakinin kim olduðunu biliyorum, sayende nasýl bu kez güvenmeyi bu kez nasýl ve ne zaman baþka birine Seni seviyorum demeyi öðrettin.
Bana soruyorlar bu kadar da nasýl iyi sözler, iyi þiir`ler yazýyorsun diye.. Cevabým þu olur sende okumuþ ol sevgili !
Senin nefes alman ve senin artýk kimle yaþadýðýný bilerek bu kadar iyi yazýyorum... Sýra seni seni öldürmeye geldi sevgili, Bir baþkasýný seveceðim and içerek onu yarý yolda and içerek yarý yolda býrakmamayý Onu ne kadar seversem seni Bir o kadar öldürmüþ olacaðým sevgili..

Senin bir O.rospu olduðunu ben ve sen, bunu okuyan herkes bir küfür sayacak sana. Ve bende sana þunu diyeceðim..
Kimse anadan doðma O.rospu, kaltak olmaz.. Ya merakýndan olur yada Allah ým yok deyip þeytan olduðunu isptalamak için.
Tarifi etmek gerek seni yarý yolda býraktýn beni.. Uykumu böldün, yemek yedirtmedin, konuþmaya hasret çektim, en alasýda gülmenin bana yakýþmadýðýný öðrettin. Ne zaman gülsem' canýmý yakan sen ve beni üzenler gelir aklýma..
Bedeni çýplak olanlara Ceketimi veririm bu ihanetten sonra.. sana gözümü bakmaya bile tenezzül etmem.

Biz insan olanlarýn en büyük kutsal görevi þudur; Verilen emanet cana layýk olmak doðru yaþayýp.. Ve bize verilmiþ olan adlarýmýzýn hakký verip de nefes almak.
Peki ya sen e yaptýn sevgili Nefesini bir baþka dudak da alýp verdin.. Ýnsanýn bazen ne diyeceðini ne yazacaðýný bilmicek durumlarý olur öyle bir hayat yaþýyorum ki boðazým duygusal anlarda düðümlenir oldu. Artýk intikam vakti diye düþünüyorum... aslýnda bol küfür lü þeyler yazacaktým küfür etmek de bize erkek liðimize Adam olana yakýþý kalmaz.

Artýk yazýmý ve seni tamamen bitirmek zorundayým, Ýntikam vaktim þu son diceklere yazýlý olsun .. Heycanlýyým, mutluyum içimde garip bir his var. Mektubumun baþýnda hoþlandýðým biri var diye sana haberdar ettim Haberin olsun sevgili insan bir kez deðil adam gibi çýktýmý karþýsýna gene sevebilme duygularý yaratabiliyormuþ. Sana hakkýmý helal etmiyorum.. edersem seni hala seveceðim demek tir.. Seni affedersem kendime ihanet ederim. Seni mantýðýmla affederim ... Zerre kadar vicdaným la affedemem çünkü Vicdaným var SENÝN VÝCDANIN YOK.


'' Hüseyin BULDUK '' 29.04. 2011 / Çarþamba


(c) Bu þiirin her türlü telif hakký þairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.



Hüseyin BULDUK kimdir?

Biz bir zamanlara ait felsefeye ile yürümüyoruz ki; düþelim düþeceðimiz yerlerde bile arkamazdan deðil . . yanýmýz da ölüm le selamlaþan dostluklar edindik. Biz ki unutulmayacaklarýn felsefesi ile doðru adým attýk`tan sonra yýkýlmamýz zor ihtimal. . '' Hüseyin BULDUK ''


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Hüseyin BULDUK, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.