..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Gerçek bir sevgide diðer insanýn iyiliðini istersin. Romantik sevgide diðer insaný istersin. -Margaret Anderson
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Doða ve Dünya > El.Zem Hebiloðlu




25 Temmuz 2017
Yedýgým Ictýgým Beným Olsun Sýze Tecrubelerýmý/gezýlerýmý Paylasayým  
asdf

El.Zem Hebiloðlu


deneyimlediklerimi bu sayfada paylasmak istiyorum.


:ABJI:
1.

Bugun Istanbul'dayim ve belki bir kac gun daha... Esigi kirinca geliyor her sey zaten, sadece yazili dusundum su an.
12 gibi Mackadan indim Besiktas'a, orada kafem var. Kafemde nefes aldim, sahiplenmem normal anilarim var bir suru. Bir kac gundurvaklimdaydi da keske adalara gitsem diyordum onumdeki tek engel vakit sinirlamasi. Bu tur turistik yerlere dolu dolu gecirilecek 3 5 saat fazlasiyla yeter bence aslinda. Vapur saatlerini ogrendim ve bir saat kadar oturduktan sonra Besiktas'tan Kadikoye'e vapurla gectim. Tam vardim adalar vapuru kalkiyordu, yetisemeseydim Kadikoydeki kitapcilari gezerim diye dusundum. Vapura ucu ucuna yetistikten sonra kafede karar verdigim Kinaliada turu icin geri sayim benim icin basladi. Fazka kalmayacaktim dolu dolu gecirecegim maksmum 2 sa beni icin yeterdi ama oyalanmak yok, dolu dolu sadece. adaya vardigimda busikleti aldigim gibi turlamaya basladim. gonul isterdi ki en yukarilara da gideyim ama gozum yemedi bisikletle. Istanbullularin oradavyuzdugunu ogrendim, kamp da yapiliyormus cok garip, oysa gecen Buyukadada kamp yapilamadigini duymustum. 5 parmagin 5'i bir degil nasilsa... Aradan cok zaman gecmedi, vapur geldi ben de aceleyle bisikleti teslim edip vapura yetistim. Amacim buydu zaten, cok kalmiyacaktim dolu dolu gecirip anin tadini yasayip bascaktim karaya adim. vapurda Eminonune giderken kapattim gozlerimi ve muzigi actim. onu ilik ruzgarla hissetmek paha bicilemez. sadece ritmi hissettim o an. arkadaki muzigi kapi gicirtisini dahi duydum, algiladim. ne kadar guzeldi o dakikalar. sarkimi su an bulamasam da size SMNM-Everything'i tavsiye edebilirim.
Vapurdan inince bir misir alip Raksim'e yurumeye basladim. o yollar biraz karisik gelmedi degil. Ferman Sahaf vardi yolumun uzerinde 2. el kitapci, en incelerinden birini sectim , cantam fazlasiyla agir zaten. Taksim'e varinca gecici, oraya da ugramazsak olmazdi tabi. Yola duser bir garip Elif, elinde kitap. sanirim gez, hayal et, neselen , oku bu felsefe adi. bu arada muzik dinlerken ritmle karisik kafamdaki figurler beni gercekten eglendiriyor.

yola cik, yol acik.
yalniz seyyahlik gunumuzde gercekten moda
son olarak insan kendiyle vakit gecirirken sýkýlýyorsa digerleri seni napsin diye dusunmeden edemiyorum.

SAYGILAR....

2.
Bir kediyi patilerinden tutup sevmek cok farkli bir duygu ve kollarinizda uyumasi hem de saatlerce uyumasi. uyaninca da kedi tarafindan yalanmak...

3.
Oylesine fittiginiz yerlerden samimi insanlar bulup gelecekten basit planlar yapmak. onu hayatiniza almak ve iyiki demek...

4. Ertelememek. yarin halletcemin sadece ertelemek oldugunu bilmek...

✌😎😇



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Kafamdaki Herþey
Barbie ve Kenlere
Karga Yavrusunu Kuzgun Görür
Güzel Sevmek
Andrea ve Aþk

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Matrýx'in Gerçek Hikayesi... [Þiir]
Kaçýþ [Þiir]
Morfin [Þiir]
Seninle Heryere [Þiir]
Gözlerimi Kapattým [Þiir]
Sadakat [Þiir]
Çiçek Bahçesinde Sararan Çiçekler [Þiir]
Evren [Þiir]
Bir Þair Bozuntusu Ýçin Kendi Þiiri [Þiir]
Zürafalar [Þiir]


El.Zem Hebiloðlu kimdir?

Kýz usulca fýsýldadý papatyaya seni þimdiden çok özledim. . . Senin için en iyi þeyi yapýyorum seni dualarýmdan asla esirgemeyeceðim. . . Dualarýmda hep yaþa güzel insan. . .

Etkilendiði Yazarlar:
Özgün


yazardan son gelenler

yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © El.Zem Hebiloðlu, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.