..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
"Kirazlar ve dutlarýn tadýný çocuklar ve serçelerden sor." -Goethe
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Roman > 1. Bölüm > DENÝZ KILINÇ




2 Aðustos 2017
Sevdim Ama...  
DENÝZ KILINÇ
Bundan tam 6 yýl önce sen hayatýma girdin. Benim kardeþim ve en çokta senin kardeþin sayesinde tanýdým seni. Tanýdýðým günede þükrediyorum. Ýyi ki tanýmýþým seni. Sen benim için en anlamlý 3 harfli birisin ELA.


:AJEE:

Bundan tam 6 yýl önce sen hayatýma girdin. Benim kardeþim ve en çokta senin kardeþin sayesinde tanýdým seni. Tanýdýðým günede þükrediyorum. Ýyi ki tanýmýþým seni. Sen benim için en anlamlý 3 harfli birisin ELA.
Tanýðým zamandan baþlýyorum seni yazmaya sene 2011-2012 kardeþlerimiz ilkokula baþladýðý zaman. Senin kardeþin aðlýyordu. Bende teselli etmeye gitmiþtim ve sohbet etmeye baþladým kardeþinle. O hafta içinde bir gün sen geldin. Ýlk görüþte aþka inanmazdým o zamana kadar. Yani seni görene kadar. Uzun saçlý , tatlý mý tatlý bir yüze sahip , zayýf , o zamanlar 1.40-1.50 boyun vardý tahminen. Ve aþýk oldum o gün ilk defa. Aþkýn duygularý içime girmeye baþladý. Her gün gittim o günden sonra kardeþimin sýnýfýna sen yoktun ama ben senin kardeþinle çok iyi sohbet ediyorduk. O zamanlar adýný bile bilmiyordum. Kardeþine de soramamýþtým, soramazdým zaten. Bir hafta seni bekledim gelmeyince ümidimi kesmeye baþlamýþtým ve gelmemiþtin zaten. O yýl seni hiç göremedim.

BÝR YIL SONRA…
O gün dayýmlardaydýk. Ben sosyal medyada geziniyordum birden istek geldi. O istek tekrar ümitlendirdi beni yerimde duramýyordum sevinçten. Ondan da istek ELA ‘dan. Yanýmda erkek kuzenim vardý. Benim duramadýðýmý görünce bana; “Bu kýz kim lan” dedi. Bende “Bende aradýðým kýz” dedim ve kalkýp elimi yüzümü yýkamaya gittim. O ara kuzenim Ela ‘ya yazdý benim hesabýmdan. Hemen de “Seni seviyorum. Benimle çýkar mýsýn tatlý kýz” diye yazmýþ. Çok sinir oldum. Dayýmlar evde olmazsa tartýþma çýkardý ama maalesef dayýmlar evdeydi. Fazla uzatmadan elinden bilgisayarý aldým ve odadan çýkardým. Ela’dan özür dilemeye çalýþtým ama dinlemedi. Fazla uzatmadan engelledi beni. Anlayacaðýnýz ümitlerimi tekrar kaybettim diye düþünmeye baþlamýþtým.






Pazartesi günüydü. Karným acýkmýþtý okuldayken. Kantine gittim. O ders onun da beden dersi vardý. Onu gördüm ve sadece onu seyrettim. Gözümü alamadým ondan. Sanýrým büyülenmiþtim. Ona karþý içimde derin duygular tekrar filizlenmeye baþladý. Onu en güvendiðim arkadaþlarýma anlatmak istedim. Vahap bana oradan bana tokat attý þakadan ve “Nereye bakýyon olum” dedi. Bende onu göstererek “Þu kýz var ya” dedim. Hemen bana “Aþýk oldun dimi çakal” dedi. Ben de dalga geçer diye “Hayýr sadece çok güzel” dedim. Halâ ona bakýyordum. Vahap “He he” deyip geçti. Zil çaldý. Vahap ve Yasin beni sýnýfa götürdüler. Cam kenarýndaydým. Hoca tahtaya döndüðü zaman ona camdan bakýyordum. Bir ara camdan ona bakarken hoca gördü ve bana “Ne bakýyorsun” dedi. Bende “Hiç hocam kuþlarý seyrediyorum” dedim. Hoca da perdeyi çektirtti. Bende teneffüsü beklemek zorunda kaldým.
Teneffüs zili çalmýþtý. Bende aþaðýya inmek istiyordum onu görmeye ama arkadaþlarým istemiyordu. Vahap ve Yasin’i bahçeye çýkarmayý becerebildim. Kantinin köþesinde gözlerimle onu arýyordum. O ara Yasin ve Vahap top oynamaya gitmiþlerdi. Görmüþtüm onu. Ona sadece bakýyordum o da arkadaþlarý ile sohbet ediyordu. Benim baktýðýmý görmüþtü. Bende rahatsýz olmasýn diye gizli gizli bakýyordum. Havam olsun diye top oynamaya gittim. Futbolu fazla anlamýyordum ama havam olsun diye girdim takýma. Maç 3-3’ tü. Teneffüsün bitmesine 2 dakika kalmýþtý. Top Vahap’ýn ayaðýndaydý. Bir çalým attýktan sonra Yasin’e pas attý. Bende içeri girmiþtim. Yasin de çalýmýný attýktan sonra köþeden orta açmak için hazýrlanýyordu. Köþesine geçtikten sonra Ortayý kaldýrdý ve ben kafaya kalktým , kafamý salladýktan sonra herkes gol diye baðýrmaya baþladý. O sýra ders zili de çaldý. Herkes üstüme atlarken ben Ela’ ya bakarak seviniyordum. Kapýya gidene kadar ona baktým o ise sadece bir kere döndürdü kafasýný bana doðru.
Hoca derse gelmemiþti. Erkekler birdirbir oynarken , kýzlarda her zaman ki gibi gýybet yapýyorlardý. Bende oturuyordum. Onu düþünüyordum. Yani Ela’yý. Acaba futbola ilgisi var mý? Acaba attýðým golü gördü mü? Görünce etkilendi mi? Kafamda çok soru var onun hakkýnda. Bilemeyeceðiniz , anlayamayacaðýnýz kadar çok..



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


DENÝZ KILINÇ kimdir?

Yazarlýk yolunda daha yeniyim. Kýsmet olursa kitap yayýmlatacaðým.

Etkilendiði Yazarlar:
Ömer SEVÝNÇGÜL ve Ahmet BATMAN


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © DENÝZ KILINÇ, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.