..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Þiir, duygularýn dilidir. -W. Winter
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Roman > 1. Bölüm > Ömer Faruk Hüsmüllü




25 Kasým 2017
Köpeðin Adý Badi - 71  
Ömer Faruk Hüsmüllü
Hapiste iken mi o kadar insaný öldürdü? Gerçek adý da T.K deðil; M.S. Çünkü çaldýðý arabanýn torpido gözünde bulduðu kimliðin fotoðrafýný deðiþtirip kullanýyor. O kimlik muhtemelen araba sahibinin.


:HED:
     Emniyet Müdür ve dedektifler durum deðerlendirmesi yapýyor. Odacý üç demli çayý getirip býraktýktan sonra odadan çýktý ve Emniyet Müdürü konuþmasýna devam etti::
     -Arkadaþlar, gazetelerde çýkan haberleri okumuþsunuzdur. Ben basýna bilgi verirken sizler de oradaydýnýz. Benim söylemediðim sözleri söylemiþim gibi aktarmýþlar, söylediklerimi de kendilerine göre yorumlayýp okurun hoþuna gidecek bir þekilde yazmýþlar. Bu kadarý da fazla doðrusu. Þimdi, bundan böyle basýna sözlü deðil sadece yazýlý demeç vermeyi düþünüyorum. Kamuoyunu doðru bilgilendirmemiz gerekiyor, oysa yazýlanlarýn çoðu yanlýþ. Eldeki veriler bu zanlýnýn bir seri katil olma ihtimalini zayýflatýyor.
     Birinci dedektif:
     -Müdürüm zanlý aslýnda bir hýrsýz. Genellikle otomobil çalýyor. En son kullandýðý bu beyaz otomobili bundan bir ay önce çalmýþ. Oysa seri katil soruþturmasýnda geçen “beyaz otomobil” ifadesi birkaç ay öncesine ait.
     Ýkinci dedektif:
     -Defalarca hýrsýzlýk suçundan sabýkasý olan biri. Hapisten bir buçuk ay önce çýkmýþ. Seri katil olma ihtimali hiç yok. Hapiste iken mi o kadar insaný öldürdü? Gerçek adý da T.K deðil; M.S. Çünkü çaldýðý arabanýn torpido gözünde bulduðu kimliðin fotoðrafýný deðiþtirip kullanýyor. O kimlik muhtemelen araba sahibinin.
     Emniyet Müdürü:
     -Evinde bulunan ilaçlar ve kesici aletler...
     Birinci dedektif:
     -Efendim, bugün tekrar sorgulandý ve ilaçlarý hastabakýcý kýlýðýna girip bir hastaneden çaldýðýný, aczanelere götürüp satmak istediðini ama çok ucuza verici olsa da hiçbir eczanenin almaya yanaþmadýðýný söyledi. Biz de gidip bazý eczacýlarla konuþtuk, onlar da bu ifadeyi doðruladýlar.
     Ýkinci dedektif: Kesici aletlere karþý yýllardýr özel bir tutkusu varmýþ. Evdekilerin bazýsýný çalmýþ, bazýsýný da para ile almýþ. Her dýþarý çýktýðýnda bu kesici aletlerden en az bir tanesini üzerinde taþýrmýþ. O gün yakalanacaðýný anlayýnca üzerindeki sustalýyý arabanýn camýndan dýþarý atmýþ. Yer göstertip yaptýðýmýz araþtýrmada sustalýyý bulduk.
     Emniyet Müdürü:
     -Zanlýnýn küçük Can'ýn katili olma ihtimali de giderek azalýyor. Halbuki bir ara seri katil suçlamasýný bile kabul etmiþ.
     Birinci dedktif:
     -Müdürüm, sorguda zanlýya kurbanlarýnýn sýrtýna býraktýðý iþaretin imzasý mý olduðu sorulduðunda, böyle bir þey yapmadýðýný söylüyor. Bana kalýrsa zanlý, katil filan deðil, ayak üstü kýrk yalan uydurabilen bir psikopat ve hýrsýz. Dikkat çekmekten, kendinden bahsettirmekten hoþlanýyor. Küçük Can'ý katletme suçunu hatta seri katil olmayý bile kabul etmesinin gerisinde bu meþhur olma arzusu yatabilir.
     Emniyet Müdürü:
     -Henüz bir adým bile gidemediðimizi anlýyorum. Hâlâ baþladýðýmýz yerdeyiz. Þu maktullerin sýrtlarýna býrakýlan iþaretlere bir kez daha bakalým, belki oradan bir ipucu yakalayabiliriz. Cesetlerden alýnan fotoðraflar iyice incelensin. En ufak bir detaya bile dikkat edilsin.

(Devam edecek...)



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn 1. bölüm kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Dönemeyen Bir Dönme Dolap - 35 Son Bölüm
Memleketimin Delileri - 2
Memleketimin Delileri - 1
Dönemeyen Bir Dönme Dolap - 33
Dönemeyen Bir Dönme Dolap - 34
Köpeðin Adý Badi - 80 (Son Bölüm)
Demokratik Deliler Devleti - 37 (Son Bölüm)
Dönemeyen Bir Dönme Dolap - 32
Dönemeyen Bir Dönme Dolap - 26
Göçe Göçe - Köyümüz Yok Olmuþ - 48 (Son Bölüm)

Yazarýn roman ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Ücretsiz Kitap Daðýtabileceðim Ýstanbul’da Bir Mekan Arýyorum
Bir Edebiyatçý Gözüyle Maðaranýn Kamburu - Yorum: 4
Bir Felsefeci’nin Kaleminden Maðaranýn Kamburu – Yorum: 6
Maðaranýn Kamburu
Bir Romanýn Anatomisi: Maðaranýn Kamburu
Bir Aný Defteri Buldum - Roman
Ömer Seyfettin Eserlerini Nasýl Yazardý?
Maðaranýn Kamburu Romanýna Yönelik Okuyucu Yorum ve Eleþtirileri
Maðaranýn Kamburu Romanýna Yönelik Okuyucu Yorum ve Eleþtirileri - 2
Maðaranýn Kamburu Romanýna Yönelik Okuyucu Yorum ve Eleþtirileri - 3

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Siyasi Taþlama: Neþezâde - 2 [Þiir]
Siyasi Taþlama: Karamsarzâde [Þiir]
Kusurî"den Týrtýklama [Þiir]
Zam Zam Zam... [Þiir]
Týrtýklama (Kazak Abdal'dan) [Þiir]
Yoklar ve Varlar [Þiir]
Ýstanbul,sana Âþýk Bu Kul [Þiir]
Âþýk Dertli"den Týrtýklama [Þiir]
Namuslu Karaborsacý [Þiir]
Dostlarým [Þiir]


Ömer Faruk Hüsmüllü kimdir?

Uzun süre Oruç Yýldýrým adýný kullanarak çeþitli forumlara yazý yazdým. Ýddiasýz iki romaným var. Çok sayýda siyasi içerikli yazýya ve biraz da denemelere sahibim. Emekli bir felsefe öðretmeniyim. Yazmaya çalýþan her kiþiye büyük bir saygým var. Çünkü yazýlan her satýr ömürden verilen bir parçadýr.

Etkilendiði Yazarlar:
Az veya çok okuduðum tüm yazarlardan etkilenirim.


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Ömer Faruk Hüsmüllü, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.