..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Fýrtýnalar insanýn denizi sevmesine engel olamaz. -Maurois
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Erotik > Ömer Faruk Hüsmüllü




20 Aralýk 2019
Dilsiz Fahiþe - 4  
Ömer Faruk Hüsmüllü
Kýz çaresiz... Ne yapacaðýný bilemiyor...


:HHA:


     Hüseyin Usta'nýn bu isteði seni þaþýrtmýþtý. Nasýl þaþýrmayacaktýn? Öyle ya, bugüne kadar seninle beþ dakika bile konuþmayan bir kiþiden böyle bir istek geliyordu. Odana gidip çantaný býraktýn, okul formaný çýkarýp ev kýyafetlerini giyip salona geçtin. O, üçlü kanepede oturuyordu, sen de onun karþýsýndaki koltuða oturdun. Eliyle yanýndaki minder koltuðuna vurarak:
     -Öyle uzakta kalma, gel buraya otur! Dedi.
     Sen, onu dinlemedin. Söyleyeceklerini buradan da duyabilirdin, o kadar yakýnda olmaya gerek yoktu. Onun için yerinde kalmakta ýsrar ettin.
     -Burasý iyi, dedin.
     Sana okulunla ve arkadaþlarýnla ilgili birkaç sýradan soru sordu; sen de kýsa kýsa cevapladýn bu sorularý. Bunlar mýydý konuþmak istediði konular? Yoksa baþka bir amacý mý vardý? Senin aðzýndan laf mý almaya çalýþýyordu? Olamazdý, çünkü senin bilip de onun bilmediði yani sýr sayýlabilecek bir þey yoktu. Annenle aranýn iyi olup olmadýðýný da sordu, ayný kýsa cevaplarý aldýktan sonra yerinden kalkýp senin koltuðunun arkasýna geçti. Ýçki kokan nefesini duyunca sarhoþ olduðunu anladýn. Eliyle saçlarýný okþamaya baþlayýnca irkildin, baþýný sertçe salladýn. Elini çekti. Olanlara bir anlam veremiyordun. Yýllar sonra bu adam, seni kendi kýzý gibi benimseyip sana karþý þefkat ve sevgi gösterisi mi yapýyordu? Ya da? Hayýr. Son aklýna gelen ihtimal olamazdý...
     Halbuki doðru olan iþte bu son ihtimalmiþ. Çünkü adam, biraz daha ileriye gitmiþti. Senin sol omzunu bir eliyle bastýrýrken diðer eliyle de sað göðsünü okþuyordu. Kaskatý kesildin, donup kaldýn; yerinden kýmýldayamýyordun. Adamýn zevk aldýðýnýn iþareti mýrýltý ve sesler de kulaðýna geliyordu ama ne söylediðini sen anlayamýyordun. Senin suskunluðun ona cesaret vermiþ olmalý ki bluzünün bir düðmesini çözdü, ikinci düðmesini de çözdü, nasýrlý sert eli cildine dokununca aniden yerinden sýçradýn ve koþarak odana gidip kapýyý kilitledin.
     Kapýnýn arkasýnda nefes nefese duruyordun, o da az sonra kapýyý vurmaya ve açmaný söylemeye baþladý. Kulaklarýný týkayýp kapýnýn yanýndan uzaklaþtýn, kendini çalýþma masandaki sandalyenin üzerine attýn. Kapýyý vurdu, vurdu... Küfür etti, etti... Olmadý. Yalvarmaya baþladý, yalvardý yalvardý... Ve sonunda daha ileriye gidemedi, sustu; komþularýn duyabileceðinden çekinmiþ olmalý.
     Sesler kesilince kendini yüzükoyun yataðýnýn üzerine býraktýn. Aðladýn, aðladýn... Dakikalarca. Yastýðýn gözyaþlarýndan ýslandý. Aðlaman bitince yataðýnýn üzerine baðdaþ kurup oturdun, gözlerini ellerinle sildin, yanaðýný ve boynunu da...
     Gözlerini odanýn içinde dolaþtýrmaya baþladýn. Odadaki bütün cisimler Hüseyin Usta'ya dönüþmüþtü... Gardolap, masa, sandalye, kitaplýðýn, perde, hatta kapý; her þey her þey... Bu Hüseyin Ustalardan biri pis pis sýrýtýyor, diðeri kahkaha atýyor, bir baþkasý parmaðý ile seni iþaret edip tehditler savuruyor, öteki üzerine doðru yürüyor, baþka biri aðzýndan köpükler saçarak küfür ediyordu... Onlarca Hüseyin Usta, onlarca...
     Tekrar yüzükoyun yataðýna kapaklanýp gözlerini kapattýn. Uzun bir süre öyle durdun. Sonra, gözlerimi nasýl açacaðým ya açtýðýmda gene o adamý görürsem kaygýsýna kapýldýn. Bu kaygý göz kapaklarýný daha da sýkmana yol açtý, öyle ki neredeyse kafandaki kas ve damarlar yýrtýlacaktý. Buna raðmen gözlerini açmadýn; ta ki annen eve gelinceye kadar.
     Annenin sesini duyunca gözlerini araladýn, ortalýk kararmýþtý; demek ki bir hayli zaman geçmiþ. Kalktýn yataktan, gözlerini ovuþturdun, elinle saçlarýný düzelttin, lambayý yaktýn, gardolabýn aynasýnda kendini seyrettin. Bu, sen deðildin bir baþkasýydý. Düzeltmiþ olmana raðmen daðýnýk saçlar, þiþmiþ ve kanlanmýþ gözler, morarmýþ bir alýn, çarpýlmýþ yanaklar ve hatta büyümüþ yassýlmýþ bir burun.
     Kapýnýn kilidini açýp dýþarý çýktýn. Anahtar sesini duyunca annen kapýyý kilitlediðini anlamýþtý.
     -Ne o, artýk odanýn kapýsýný da mý kilitlemeye baþladýn? Ne iþler çeviriyorsun içeride de buna gerek duyuyorsun? Neyse, haydi gel de sofrayý hazýrlamada bana yardým et, dedi.
     Sofrayý hazýrlayýp yemeðe oturduðunuzda baþýn önündeydi ama Hüseyin Usta'nýn devamlý seni izlediðini hissediyordun. Birkaç lokma atýþtýrýp odana gittin, ertesi gün iki dersten yazýlý yoklaman vardý ve çalýþmak zorundaydýn. Kitabý eline alýp okumaya çalýþtýn okuyamadýn, defterini açýp yazmaya uðraþtýn yazamadýn. Baþýný iki elinin arasýna alýp öylece durdun, durdun...
(Devam edecek...)



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn erotik kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Dilsiz Fahiþe - 7
Dilsiz Fahiþe
Dilsiz Fahiþe - 5
Dilsiz Fahiþe - 3
Dilsiz Fahiþe - 6
Dilsiz Fahiþe - 2

Yazarýn öykü ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Küçücük Hikâyeler - 2
Deliden Mektup Var
Acayip Bir Hikaye
Bir Murat Dört Surat
Korona Hikayeleri - 8
Küçük Hikâyeler - 1
Senin Hikayen
Prostat
Bir Ölünün Günlüðü - 8 Son Bölüm
Bir Ölünün Günlüðü - 7

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Siyasi Taþlama: Neþezâde - 2 [Þiir]
Siyasi Taþlama: Karamsarzâde [Þiir]
Kusurî"den Týrtýklama [Þiir]
Zam Zam Zam... [Þiir]
Týrtýklama (Kazak Abdal'dan) [Þiir]
Yoklar ve Varlar [Þiir]
Ýstanbul,sana Âþýk Bu Kul [Þiir]
Âþýk Dertli"den Týrtýklama [Þiir]
Namuslu Karaborsacý [Þiir]
Dostlarým [Þiir]


Ömer Faruk Hüsmüllü kimdir?

Uzun süre Oruç Yýldýrým adýný kullanarak çeþitli forumlara yazý yazdým. Ýddiasýz iki romaným var. Çok sayýda siyasi içerikli yazýya ve biraz da denemelere sahibim. Emekli bir felsefe öðretmeniyim. Yazmaya çalýþan her kiþiye büyük bir saygým var. Çünkü yazýlan her satýr ömürden verilen bir parçadýr.

Etkilendiði Yazarlar:
Az veya çok okuduðum tüm yazarlardan etkilenirim.


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Ömer Faruk Hüsmüllü, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.