..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Ben bir öðretmen deðil, bir uyandýrýcýyým. -Robert Frost
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aþk > Senem ÖZGEN




22 Temmuz 2003
Sadece Sen Kaldýn Geriye Benden  
Senem ÖZGEN
Sen benim ilk cesaretimsin , yazdýklarýma baktýmda sen benim nelerimsin


:BDCB:
Üç-beþ akýlsýzýn içinde yanlýzca seni görüyorum. Biliyor musun zaman zaman dokunduðun ellerin, itinayla seçtiðin sözcüklerin, en çokta dilinden düþmeyen þarkýn olmak istiyorum. Aslýnda o kadar vefasýz ve soðuksun ki, bakýþlarýnda üþüyorum. Seni düþünmekten ve yaþamaktan yoruldum artýk, aklým bir türlü gidiþini anlamýyor. Neden yaptýn ki? Ne yaptým ki? Hayatýmda bilinmez bir boþluk açtýðýn için unutulmaz kýldým seni tarihe karþý. Ýsminin üstüne hiç bir isim koymamaya yemin ettim o günden sonra. Sen beni hep kendine göre yargýladýn, hep anlamak istediðin gibi anladýn. Küçücük yüreðimi verdim koskoca yüreðine, kaderimi ellerine verdim. Ben senin hiçbir zaman göremediðin gözün oldum aslýnda, tadamadýðýn yaþamsal suyun oldum. Belki farkettin, belki farketmedin. Ben sen oldum aslýnda. Bana göre hiçbir yanlýþlýk yoktu yaþadýklarýmýzda, zamansýz ve de nedensiz çekip gitmen dýþýnda. Þimdi sanki biraz daha yakýnsýn, korkmadan gelebilmeni isterdim yanýma, ürkmeden anlatabilmeni. Hani sahilde denizin içinde masa kurup kafalarý çekecektik, hani kimsenin bizi tanýmadýðý ücra kasabalara gidecektik. Sen beni bilecektin bir tek, bense en çok seni. Ruhlarýmýz bir olacaktý yýldýzlý gecelerde, hatta yýldýzlarla yarýþacaktý ýþýltýmýz mutluluktan. Bir bebek nasýl þefkate muhtaçsa öyle muhtacým sana. Etrafýmda gördüðüm bu çirkin suratlar canýma yetti, sen olmadan dayanamýyorum, kimselere anlatmýyorum, anlayacak kafa bulamýyorum. Sen benim ilk cesaretimsin , yazdýklarýma baktýmda sen benim nelerimsin, herþeyimsin, bensin, benim gibisin. Yarým býraktýn beni, geleceðin günü iple çekiyorum, sana söz veriyorum sorgusuz sualsiz, yalansýz dolansýz, çýrýlçýplak ama bir o kadar senli koþacaðým yoluna. Yeterki bir adým at, yeterki gözlerin eskisi gibi baksýn bana.

.Eleþtiriler & Yorumlar

:: Aynayamý bakýyorum?
Gönderen: Didem Sevinç / Ýstanbul
22 Eylül 2003
Biz senle ayný þeyleri mi yaþadýk yoksa þebnem? bütün yazýlarýnda içimi titretiyorsun. "sen benim ilk cesaretimsin,ilk gözaðrýn,ilk emeðim,eþ ruhumsun"..sen benim herþeyimsin!" sana katýlmamam mümkün deðil,biliyormusun? ayný þeyleri hissediyorum sanki.hani sormuþsun ya yazýnda bana bir adým atsan neler vermemki diye..sana bir sýr vereyimmi,ayný þeyleri isterken ben,bana bir adým gelindi.sonunda ne olduðunu "gözyaþlarýmý kalbine akýttým" adlý yazýmdan istersen okuyabilirsin. diyeceðim o ki,hiçbir þey onun yerini tutmasada,onu görmemek daha iyi.iki yabancý gibi görmektense!!




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn sevgi ve aþk kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Gitmen neyi deðiþtirir ki...
Son þans benden yana
seni seninle tamamlýyorum
Müsait Olunca Uðra Bana...
Sana Aðýr mý Geldim
Artýk burdayým türkü gözlüm….
Sanýyordum...Yanýlmýþým...
Beni Sakýn Deneme!
Gözyaþlarýmý Geri Ýstiyorum
Ne desem boþ

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
! En Güzel Hikayem!
Beni Kendime Getirdin...
þimdi anladýn sanýrým
Anadilim aþk benim, herkese öðretiyorum...!
Kütle Yað Hacmi
Kendinize Gelin Beyler...

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Ellerimi Yakala... [Þiir]
Sen'li Ben'e Merhaba [Þiir]
Sen Aðzýmda Acý Bir Tad Býraktýn...! [Þiir]
Alacaðýn Olsun ! [Þiir]


Senem ÖZGEN kimdir?

SADECE KENDÝMÝM, O KADAR !!

Etkilendiði Yazarlar:
Murathan Mungan,Yýlmaz Erdoðan,Veysel Dikmen,Kürþat Baþar


yazardan son gelenler

bu yazýnýn yer aldýðý
kütüphaneler


yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Senem ÖZGEN, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.