..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Kötü bir barýþ, iyi bir savaþtan daha iyidir. -Puþkin
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aþk > Arda Güler




20 Kasým 2001
Sevgimin Başladığı Yerde Sensizlik Var  
Arda Güler
Sen beni korkak, beceriksiz ama duygulu yaptin. Biryigin insanin arasinda beni istemen beni korkularimdan, umutsuzluklarimdan, a$k acilarimdan uzakla$tirdi. ama bir yandan beni isterken diger bir yandan ba$ka birine duydugun tutkulu özlem ve korkusuz ne


:BEBF:
Sen beni korkak, beceriksiz ama duygulu yaptin. Biryigin insanin arasinda beni istemen beni korkularimdan, umutsuzluklarimdan, a$k acilarimdan uzakla$tirdi. ama bir yandan beni isterken diger bir yandan ba$ka birine duydugun tutkulu özlem ve korkusuz nefret korkak yapti beni.. bunu istememi$tim sevgili. hayalim böyle trajikomik degildi.. ben; beni hissedebilecek, sadece beni sevebilecek ve varilacak hiç bir sondan, varolan hiç bir duygudan korkmadan ya$anablecek bir a$k aradim hep.. bencilliklerimin son buldugu yerde gerçek sevgiliyi bulacagimi dü$ünmü$tüm.. anladim ki insanlari dü$ündügüm davrani$larima özen gösterdigim sürece kaybedeni oluyorum ili$kilerimin.. hep vereni oluyorum.. biktim artik sevgili.. yüzeysel hayat ya$ayan insanciklardan ve uyumlu yaratilmi$ benden biktim..


artik anliyorum sevgili.. artik anliyorum acimasizligini hayatin.. birdenbire umutlandirmalari ve yine birdenbire umutsuzla$tirmalari.. anladikça sevgim biraz daha aciyor.. Anladikça daha çok üzülüyorum önemsedigime ayriliklari, birle$meleri, üzüntü ve mutluluklarimi..


hani dedim ya uyumlu yaratilmi$ benden biktim diye.. aslinda biraz seviyorum galiba benligimin bu yüzünü.. yoksa nasil bulurdum yolumu bu cehalet dünyasinda.. yoksa nasil gülüp geçebilirdim olaganüstü saçma davrani$lara.. birazda bu uyumlu yönüm sayesinde varligima sahip çikabiliyor onu muhafaza edebiliyorum...


evet.. senden kaçtim sevgili.. seni sevmekten, deger vermekten kaçtim.. ve belkide hayatimda ilk kez gerçek benligime ula$mak için bir adim attim.. aslinda galiba senide büyüttüm biraz gözümde.. aynen digerlerine yaptigim gibi.. aslinda sende bu basitlik dünyasinda ya$ayan ve asla o dünyanin di$ina çikamayacak boyutlarda bir insansin.. oysa ben bir sürü $ey tasarliyorum kafamda söylediklerinle ilgili.. bir sürü anlam ariyorum.. ama sen söylediklerinle tekdüze bir ya$am göstergesi çiziyor, hatta adeta bu ya$am tarzini benimsedigmi ve sevdigini belli ediyordun..


tanidigim ama hiç sevmedigim biri bigün a$kin tarifini yapmaya kalkmi$ ve $öyle demi$ti.. : "A$k bana göre ayni espriye, ayni anda, ayni $iddette tepki vermektir.." Ona katilmamak elde degil.. i$te sevgili biz senle asla böyle olamadik.. asla ayni espriye ayni anda gülemedik.. bu yüzden bitti belkide..


küfürbaz ve sivri dilli gözükmem istemem ama hani "götün kalkmasi" diye bir deyim vardir ya.. i$te biz bunu ya$adik sevgili.. götün kalkmasi için mutlaka o götü kaldiran farkli bir $ahisa ihtayaç duyulur.. o farkli $ahis ben oldum senin için.. ve anladim ki üzülücem, anladim ki aciycak bir kez daha her yanim, anladim ki sevgimin ba$liyacagi yerde sensizlik olucak gerek yoktu duygulanmaya, aglamaya, sevinmeye, üzülmeye ve en önemlisi pi$manlik duymaya..










Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn sevgi ve aþk kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Biz Birbirini Sevmeyi Seven Ýnsanlardýk

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Yaşam gibi, Sen gibi, Bulut gibi [Þiir]
Ben Küçük Bir Oğlan Çoçuğuydum [Þiir]
evet - carbonmonoxide [Þiir]
Kolayım Sizin Yüzünüzden [Þiir]


Arda Güler kimdir?

Küçük Arda 1980 yýlýnda izmirde doðduðunda büyüyüpte edebiyatla uðraþacaðýný kimse tahmin etmemiþti. . Halen ege üniversitesinde eðitimini sürdürmektedir. Fakat yazarlýk konusunda biraz iddiasýz. Zira kendinin bir amatör olduðunu ve profesyonel bir yazar olmasý için daha önünde uzun yýllarýn oldugunu söylüyor.

Etkilendiði Yazarlar:
Cezmi Ersöz, Engin Ardýç, Carl Sagan, Franz Kafka, Fyodor Mihajloviç Dostoyevski


yazardan son gelenler

bu yazýnýn yer aldýðý
kütüphaneler


 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Arda Güler, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.