..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Materyalist bir dünyada yaþýyoruz, ve ben de materyalist bir kýzým -Madonna
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Yüzleþme > Evren ÝÇENER




17 Aralýk 2005
Saçlarýn Omuzlarýndan Aþaðý Dökülmüþtü  
Evren ÝÇENER
Saçlarýn omuzlarýndan aþaðý dökülmüþtü


:AIGF:
Saçlarýn omuzlarýndan aþaðý dökülmüþ,yüzün cennetlik,gülüþün dünyanýn yedinci harikasýydý.Bakýþlarýn bana mutluluk verirdi.Gözlerin çok güzeldi,gözlerin gözlerimden ayrýlmazdý ya hem gülümserdi,hem okþardý ruhumu.Verseler þimdi o anlarý bana dünyalara deðiþmem.Sende aþýk olunacak tüm özellikler vardý ve bende aþýk oldum...Bir iliþkinin baþlamasý veya yürümesi için senaryonun etkili olmasý gerekirmiþ. Ben senaryoyu yanlýþ yazdým.Acemiydim ilk kez birisini seviyordum;dünya güzelini..Dünya güzeli diyordum sana,evet bana göre öyleydin çünkü.Kusurlarýn vardý elbet herkes gibi yalnýz bendeki yerin çok farklýydý.Senden öðrendim sevdiðin varmýþ.Baþkasý söylese hayatta inanmazdým.Senin de bana karþý birþeyler hissettiðini sanmýþtým.Þimdiye kadar yaþadýðým en büyülü,en yüce,en güzel aþktý.Yaþattýðýn için teþekkür ederim yine de.Yýllar ardý ardýna geçiverdi karþýma baþkalarýna çýkardý hayat.Fakat kimse senin gibi deðil.
Biliyor musun? Ýçimde hala sýzýn var,hala bir köþede gülen gözlerin saklý..Eskiden selam getirirlerdi senden bana artýk onu da kestin.Ciddi bir hastalýk geçirdim bir geçmiþ olsun demedin.Bekledim ararsýn diye.Tüm bunlarýn ötesinde vefasýz olduðun kaçýnýlmaz bir gerçek.En son sevdiðinle sözlendiðini öðrendim,hayýrlýsý olsun.Benim kadar çok seviyor mu seni? Umarým aranýzdaki aþk bitmez..Mutluluðunu isterim,seni incitmelerine dayanamam.Sen hep beni incitmiþtin ama olsun çünkü ben seni gerçekten sevdim.Anlýyor musun fedakarlýðýmý? Oturduðun yer iki adým ötede fakat bir merhaba diyemem sana, korkuyorum yine incitirsin diye.Rast gelince ara sýra kalbime hançer saplýyordun sanki,nefes almakta zorlanýyordum.Zaman büyüyünce,araya baþka kiþiler girince bir ömür saklýyor seni hayat.Artýk senden bahsedilmiyordu ki yolda yürürken saçlarý omuzlarýndan aþaðý dökülmüþ bir kýz gördüm,sen olduðunu sezdim,yürüdüm,yürüdüm güzelliðe baktým ve bunca zaman sonra sen..Bu defa gözlerin baþkasýndaydý ve beni farketmedin bile.Hiç deðiþmemiþsin..Efkarlýyým,doluyum,of çekiyorum bu gece..Hem de çok ama çok yalnýzým.Sensizliðin bedelini ödüyorum.Senin için senin en sevdiðin þarkýyý patlatýyorum "unutturamaz seni hiçbirþey unutulsam da ben" ...

.Eleþtiriler & Yorumlar

:: varlýðýn yeter
Gönderen: þule esra þan / Kayseri/Türkiye
12 Þubat 2006
sevdiðimizin yakýnýmýzda olup bize ait olmamasý kötü bir duygu.Ama varlýðýyla bizlere kattýklarý bile yatiyor bazen.Gerçekten seviyorsak bununla bile yatinebiliyoruz yüreðinize saðlýk güzel bir yazýydý.

:: Yarým Kalmýþ Aþklar
Gönderen: Mustafa SAVAÞ / Ankara/Türkiye
25 Ocak 2006
"En büyük aþklar yarým kalmýþ aþklar". Birinin sözü bu, kim söylemiþse? Ben olsaydým baþlayamamýþ aþklar için söylerdim bu sözü. Siz de öyle yapmýþsýnýz, baþlamamýþ, ama size hep yakýn kalmýþ... Okumak güzeldi, saðlýcakla...

:: GÜZEL
Gönderen: Kâmuran Esen / Bolu/Türkiye
29 Aralýk 2005
Merhaba Sevgili Evren Ýçener; Anlatým çok güzel.Ancak, sadece bir itirafla veya iç dökmeyle sýnýrlý kalýnca, o güzel anlatýma yazýk oluyor.Yani demek istiyorum ki:Böyle güzel yazan biri; yukarýdaki yazýyý, yazacaðý baþka bir yazýnýn içinde kullanmalý.Bir bütünün parçasý olmalý bu yazý.Ýþte o zaman edebi deðeri daha fazla olur.Umarým anlatabildim.Bu aralar(hatta unun zamandýr) kendimi ifade etmede zorluk çekiyorum da......Yazmaya devam...Sevgiyle kalýn...Kâmuran ESEN




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn yüzleþme kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Çok Hoþ
Benim Adým Acý
Saklanýyorum
Seçmiyor Gözüm Aþký

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Daha Fazla Gitme...
El Deðmemiþ Umutlarýn Suskun Geliþini Bekliyorum
Renklerin En Güzeli
Yüzünü de Silme Býrak Olduðu Gibi
Beni Rahat Býrak
Vasiyet
Hiçe Sayýyor

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Geçmiþ Günlerin Ertelenmiþ Düþlerindeyim [Þiir]
Kara Topraða Verirlerse Eðer [Þiir]
Aþk Mah. Büyülü Cad. Çýkmaz Sk. [Þiir]
Hayat Böyle Bir Þey [Þiir]
Aþkýmýza Tanýk [Þiir]
Ýçimde Kal [Þiir]
Anlýyordum [Þiir]
Yaralý... [Þiir]
Tadýnda Tuzunda [Þiir]
Hepsi Senin Yüzünden [Þiir]


Evren ÝÇENER kimdir?

yazar yazamaz yazarken yaramaz

Etkilendiði Yazarlar:
Yazar,sanatçý,insan etkilendiklerim çok.Saymakla bitmez..


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Evren ÝÇENER, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.