..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Yaþama karþý sýmsýcak bir sevgi besliyorum... -Dostoyevski
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Yaþam > murat kuvvet




24 Haziran 2006
Sadece Seni Düþünmek Ýstiyorum.  
murat kuvvet
Gerçekleri göstermeyecek kadar bizi kör eden aþk mý suçlu sence, yoksa kör numarasý yapan bizler mi?


:AIIJ:
Þimdi sadece seni düþünmek istiyorum. Efkar basmýþ yüreðimi ne radyolarda çalan þarkýlar ne de meyhane masalarý rahatlatmaya yetmiyor inan. Ben sadece seni aradým ve sana yönlendirdim telefonumu...

Bazen hani söylerdin ya sende hiç ayrýlmayalým diye inan dualarýmýn baþlangýcý oldu bu cümle artýk. sen yalnýzca gözlerime bak konuþmayalým istersen veya ben yalnýzca sana türküler söylerim sende her zamanki gibi berbat ettin þarkýyý diye içerle beni. ne gelýrse senden gelsin razýyým inan. yeter ki yüzündeki tebessüm olayým ben ve de gözlerindeki ýþýltý.

     Kýzkulesi’ne bakalým haremden , güneþ batarken… sense içime doðarken bu birlikteliðin çýðlýklarý olsun martýlarýn sesleri…bu sefer çiçekçiden kýrmýzý deðil sarý gül alalým olur mu sana olan ihtiraslý aþkýmý belki bu þekilde anlatýrým, ama yok sen yine kýzarsýn harcama paraný diye en iyisi sen olmadýðýn bir zaman almak.

Sana verdiðim hediyemi hatýrlarsýn umarým bana çok kýzdýn ama sonradan hediyedeki derin anlamý anlayýnca telefona sarýlmýþsýn besbelli saat gece 03’tü beni aradýðýnda… çünkü o durmuþ saati ben seninleyken zamanýn geçmesini istemediðim için almýþtým sense farklý düþünmüþtün.kýzmadým sana inan kýyamadým bekledým her zaman yaptýgým gibi.senden bir umut belki anlarsýn beni diye yýllardýr söyleyememiþtim paramýn aþkýmýzý amorti etmediðini ve de etmeyeceðini…
Anlamsýz bakýþlara býraktýðý zaman aþk ve sevda gözlerimizi, ne önemý var dermekten kendimizi alamazdýk. Gerçekleri göstermeyecek kadar bizi kör eden aþk mý suçlu sence, yoksa kör numarasý yapan bizler mi?
     Bitmeden bilmek aþkýn kýymetini ve önemini ama olmuyor iþte. Felek saðlamýndan bir oyun oynadý bize. Sen ve ben baþrol oyuncusu iken baksana ne hale geldik: iki basit figüran hayatýn deðirmen taþýnda döndük, durduk ayný yere vardýðýmýzý fark ettiðimizde senin de dediðin gibi artýk her þey için çok geçti ve geçti artýk sevda faslýnýn titrek nameleri demenin zamanýydý artýk.
Bakarsýn bir gün biryerde karþýlaþýrýz veyahut da arkadaþ kalalým olmaz mý, diye kandýrmayalým kendimizi ne olur…O kadar da kötü deðil bak beni terk ettiðin halde hala aþkla ilgili cümleler kurabiliyorsun hem de gözyaþlarýn ayný yerinde duruyor baksana. Bir de þiirlerden mana çýkartmayý býraksam sen döneceksin diye ve de kuþlardan haber beklemesem o kadar da büyük sýkýntým olmayacak.
Unutmak seni çok zor belki de imkansýz , ama olsun kalbimin sana ayýrdýðým yerleri sürekli senin olsun baþkasýna istesem de veremem ki..ben seni affetmiyorum asla neden mi seni hiç suçlamadým çünkü sadece biraz zaman istedim Allahtan ama anlaþýlan ömür yetmedi seni unutmaya..Unutsaydým sený þimdi sana ait cümleler deðil de vasiyetname mi yazýyor olmalýydým. Malým mülküm yok nasýlsa ömrümü de sana baðýþladým býrak artýk dünya beni…



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn yaþam kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Bir Ben Varým Bir de Þehir...
Sen, Çocukken Uçurtmasý Uçmayan Çocuk!

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Hayat Masaldýr...
Günaydýn Arkadaþlar!
Anadoluda Bir Yol Hikayesi
Televizyon Makinasý...

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Ýstanbuldan Bana Sen Kaldýn Hatýra... [Þiir]
Aradýðýnýz Kiþiye Þu An Ulaþýlamýyor... [Þiir]
Gözlerinden Ýçmek Gibisi Yok Sevdayý... [Þiir]
Ya Resülallah... [Þiir]
Sevdanýn Rengi [Þiir]


murat kuvvet kimdir?

okumak, insaný en ucuza birçok þeyin sahibi yapar.


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © murat kuvvet, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.