..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Ýçine koyabileceðin bir karanlýðýn olmadan, bir ýþýðýn olamaz. -Arlo Guthrie
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Yüzleþme > Þennur Gür




30 Mart 2007
Seninle Ýçime Kazýnanlar  
Þennur Gür
Sevgilerimi yolluyorum sana ulasirmi bilmem ama...Hakettiklerin seninle olsun. Þimdilik sadece Sendeyim,seni haberdar etmesemde…


:AFHH:


Son zamanlarda sana duydugum sevgiyi en derin ayrýntýlarýyla gözden geciriyorum istemeden, cunku bazi seylerin eksikligi daha bir agýr basiyor hayatimin diger kisminda da zorlandigim zaman. Nedenini bulmaya calisiyorum suana kadar 4,5 yilimla bedelini odedigim bu buyuk sevginin.

Esasýnda sana hic dile getirmedigim ve senin beni saf anlamýyor sandigin bircok seyle yuzlestim ben defalarca iliski sýrasýnda ve sonrasýnda. Hicbirsey sakli degildi yani genel olarak olan bitenden haberdardým, ama o kadar cok seni sevmekle mesguldümki seni gorebildigim dakikalarda bunlarý konusarak vakit harcamak istemedim. Dogrudur incindigim ve bir hic gibi hissettigim cok anlarým oldu,ama yuzune bakýnca gordugum benim sevdigim adamla mutluydum ben. Yalanda olsa, belki de hic yasanmamýþ olmasý gerekse bile mutluydum icimde sana karsi hissettigim duygudan.

Hayatimda milat gibi oldugun dogru... Senden oncesi ve senden sonrasý diye ayriliyor benim hayatim... Ne hayattan beklentim senden öncesi gibi, ne keyiflendigim seyler ne de hayallerim... Garip birsekilde surukleniyorum sanki... Bazen sana sadakatimi sorguluyorum ve butun bunlari yaparken sana karsi ne hissettigimi bulamiyorum yani keske kotu seyler hissetsem,,,

Birde aklima sevgililer gunu ya da herhangi önemli birgun geldi hani senin icin hic onemli olmayan gunlerden... Belki de o gunler sadece sevdigin kisiler icin onemliydi senin icin hep , yani benim icin degil.Sacmaliyor olabilirim ama bunu kendime hak goruyorum butun bunlar sacmalik bile olsa benim sacmaligim. Yuzlesiyorum herseyle ve asla korkmuyorum.

Herneyse sorguladigim seyler bunlar degil ve senin de bildigin gibi seni tuketmeye, canini sikmaya hicbirzaman niyetim olmadi... Ama simdiye kadar sevgimi sundugum tek adama icimi dokuyorum izninle ,canim sýkkýn bu aralar.
Belki Icime dokunulsun istiyorum, ask istiyorum, tenime dokunulsun istiyorum , gunlerce yataktan cikmadan huzur içinde uyumak istiyorum , sevildigimi duymak istiyorum ve kafamý omzuna yaslayip gozlerimi huzur icinde kapatmak istiyorum. Ve kendime cok kýzýyorum sende bu kadar kilitli kaldigima ve kimseye bu anlamda sans vermedigime cok kiziyorum ve merakla bekliyorum hayat bana neler getirecek ve ben ne zaman vazgececegim kendime yaptigim bu haksizliktan diye merakla bekliyorum.

Sonuc mu???

Sevildiðimin hissettirilmesine ihtiyac duydugum bir donemdeyim dogrudur.
Ama bu sürecin yoðun yaþanmýþ her olay ve her duygudan sonra yaþanmasý gereken doðal bir süreç olduðunu da biliyorum. Sevginin de baþlamasý ve bitmesi her þey gibi çok doðal, iþte bu yüzden sana kýzmýyorum sadece kendimce geçmesini bekliyorum bu zaman diliminin..

Sevgilerimi yolluyorum sana ulasirmi bilmem ama...Hakettiklerin seninle olsun.

Þimdilik sadece Sendeyim,seni haberdar etmesemde…




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn yüzleþme kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Parmaðýmýn Ucuna Bir Sarý Deðse!

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Gidiþler
Bazen Kaçmak Ýstiyor Ýnsan…
Martýlarla Gelen Mesajlar
Geri Dönüþü Olmayan Bir Hayat Tarzý;annelik
Kendimi Döküyorum Satýrlara
Þimdi Þile'de Olmak Vardý...
Nasýl'mýyým?
Halet-i Ruhiye 24. 07. 2008
Bahar Temizliði
Belirsizlik

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Sessiz Çýðlýk [Öykü]


Þennur Gür kimdir?

Hayatýn zerresindeki mutluluðu da,hüznü de dolu dolu yaþayarken bile tükenmeyen tebessümlerini sevdikleriyle paylaþmaktan gocunmayan,deli dolu ve sonsuz içten bir kýz çocuðu


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Þennur Gür, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.