..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Mermere sýkýþmýþ bir melek gördüm ve onu özgürlüðüne kavuþtuncaya dek mermeri oydum -Mikelanjelo
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Yeraltý > LawLess




24 Haziran 2007
Ne Yedüðü Belirsiz  
Fanzin - Sokak Edebiyatý

LawLess


Ve benzincideyim.. bu gece farklý birþey var.. hakkaten farklý.. bi araba.. hayýr farklý olan araba deðil.. içindeki.. travesti.. bu adamýn.. hayýr hatunun.. ahh her neyse iþte ne iþi var burda.. genelde burda olmazlar.. sahil kenarýnda otlanýrlar.. herneyse pek umursamýycam.. ve içeri giricem.. ahh polis.. onlardan hiç hoþlaþmýyorum.. ve duygularým kesinlikle karþýlýklý.. lütfen kimlik sorma.. aksi halde tartýþýrýz ve ikimiz içinde uzun bi gece olur.. ve benim yapacak hiç bi iþim yok..


:BFBC:
Saat akþamýn üçü hatta üçü on geçesi.. akþamýn bu saatlerini seviyorum.. her yere çöken sessizlik bana huzur getiriyo.. birazdan dýþarý çýkýcam.. sigaram bitmek üzere.. bu olay canýmý sýkmaya baþladý.. bakkaldan sadece 2 paket alabiliyorum..
babamýn üçüncü pakedi duymasý..kan davasýna neden olabilir.. gerçi beni öldürmesiyle davada kapanýr henüz bu davayý sürdürebilecek bi nesle sahip deilim.. ama olsaydý çok karýþýk bi dava olurdu kim kimi vuracaktý..


üçüncü pakedi genelde bu saatlerde.. benzinciden almak zorundayým.. aslýnda hoþuma gidiyo.. dýþarýsý fazla sessiz.. hiç birþey yok.. trafik bile akýp gitmek konusunda çeliþki yaþýyo.. hoþ trafiðe neden olabilecek üç arabadan fazlasýný hiç görmedim...
belki akýp gidecek sürücü olmadýðý için akmýyodur..

ve ewler.. apartmanlar.. tamamen bi düzensizlik içinde yanan ýþýklarý.. onlar kendimi iyi hissetmemi saðlýyo.. ve sokaðýn diðer sakinleri her gece bu yollarda farklý insanlar görüyorum.. tek ortak noktalarý bana orman kaçkýnýymýþým gibi bakmalarý..
ama deðilim.. tek derdim sigaramý almak.. alýcam ve evime dönücem hepsi bu..

Ve benzincideyim.. bu gece farklý birþey var.. hakkaten farklý.. bi araba.. hayýr farklý olan araba deðil.. içindeki.. travesti.. bu adamýn.. hayýr hatunun.. ahh her neyse iþte ne iþi var burda.. genelde burda olmazlar.. sahil kenarýnda otlanýrlar.. herneyse pek umursamýycam.. ve içeri giricem.. ahh polis.. onlardan hiç hoþlaþmýyorum..
ve duygularým kesinlikle karþýlýklý..

ahh lütfen kimlik sorma.. aksi halde tartýþýrýz ve ikimiz içinde uzun bi gece olur.. ve benim yapacak hiç bi iþim yok..
teþekkürler..

bakmaktan fazlasýný yapmadý.. ki hep bakarlar zaten.. daha fazlasýný yaptýklarýna pek tanýklýk etmedim.. onlarda haklý.. neden birbirini öldürmek üzere olan iki gencin arasýna girsinler ki.. sonuç olarak durum ciddi.. birileri ölecek.. ve buna karýþýrsa ölme ihtimali olanalarýn arasýnda yer alýcak.. daha da kötüsü.. eðer ölmesse.. akþam eve gittiðinde kadýnýna üzerindeki kan lekelerinin hesabýný verecek..



Sana elli kere karýþma þunlarýn iþine demedim mi.. kolay mý sanýyorsun bu lekeleri çýkarmak.. dýr dýr dýr...
sus be hatun.. nerde benim diðer gömleðim ütüledinmi onu..
Kafana gömlek fabrikasý düþsün inþallah.. dolapta ütüledim..



ahh polislik zor iþ.. özellikle uzun süredir evliyseniz..

Herneyse artýk içeri girmeme bi adým kaldý.. Ewet burda da farklý biþey var.. ama bu travesti deðil.. yada travesti.. bilmiyorum anlayamýyorum.. ama eðer öyleyse yakýþmýþ.. ne diyim.. ve bi baþka polis.. yoo hayýr polislerin travestilerle iþi yok.. tesadüf onlarý bir araya getirmiþ..ama bu olmayacaðý anlamýna gelmez..

ikisi de sigara alýyo.. bu gece sigara bitirmek için sýraya girmiþ gibiyiz.. ve almak için tekrar sýradayýz..

Öncelik polisin.. en önde o var.. iki malbora aldý uzun ve kredi kartýyla ödedi.. tamam biliyorum.. fazla detaya giriyorum.. ama amacým belli zaman geçirmek..

sýra ne yedüðü belirsiz olanda..
annemin sözüdür bu.. çok severim.. ne yedüðü belirsiz.. ewet baþlýk burdan çýktý..
herneyse o da malbora light aldý nakit ödedi..

arkasýný döndüðünde göz göze geldik.. evet travesti.. ve evet kesinlikle yanlýþ doðmuþ.. neyse sonradan düzeltmiþ.. onlardan iðreniyorum.. onlarla birlikte olanlardanda.. tamam erkekliðin doðasýnda var abazalýk.. ama fazlasý erkekliten çýkar..

ve iþte büyük an sýra bende winstonuma kavuþuyorum.. winston içerim.. kýrmýzý kutu.. ve nakit ödedim.. :)

paramýn üstü ve dýþardayým.. arabadaki polisle dükkandan çýkan kýrma konuþuyolardý.. sohbetin ne olduðu konusunda bi fikrim yok..duymadým.. ve hayýr onlarý okumiycam bi gram umrumda deðiller.. arabanýn önünden geçiyorum.. ve içerdeki bariz belli olan dýþarý çýkýp bana bakýyo..

Gidip bi bilim kurgu efektiyle.. aðýr çekimde uçan tekme atmak konusunda ciddi anlamda çeliþkiler yaþýyorum..
Ýðrenç görünüyo.. bakýþlarýda öyle.. ahh.. ne kadar iðrenç bi insan bu böyle okumak istemiyorum.. ama fazla göz göze geldik..
hayýr size anlatmýycam.. sadece þunu söylüycem yaptýðý iþten fazla hoþlanýyo..

yoluma dewam ettim.. arkamý dönükten kýsa bi süre sonra rahatladýðýmý hissettim.. Bakýþlarýný üzerimden çekmiþti..

ve yoldan geçen ilk araba.. aðýr aðýr gidiyo.. yol senin bak keyfine..
he bu arada plakasý 34 ksl 17.. harf yada rakam hatasý olabilir.. ýþýk oldukça azdý.. ve markasýný bilmiyorum anlamam arabalardan..

sokaðýn köþesi.. burayý anlatmak istiyorum size.. sað tarafýmda bizim sokaðýn giriþi var.. ve tam sokaðýn köþesinde þok marketler zinciri.. yok zincir olduðu gibi deil.. burda tek halkasý mevcut ahh çok kötü oldu neyse silmiycem tam olarak onun önündeyim.. ve dürümcümüz.. dükkaný kapatmaktan pek hoþlanmýyo.. ve bu çok iyi birþey.. en azýndan gecenin aç gençleri için.. oturup çayda içebilirsiniz.. oturup hiçbirþey de yapmayabilirsiniz.. ve bu sorun olmaz.. maksat hizmet.. az önümde sokaðýn tabelasý var "þehit taner demir çelik sokak.." ewet bu tek bi sokaðýn adý eskiden G-1 Sokaktýk.. ama Geçiciydi iþte.. geçti ve þimdi adres vermek iþkence haline geldi.. eski postacýlar için sorun deðil.. ama yeni yetme postacýlar G-1 sokak denildiðinde bulamýyo..

tabelada ki oku izlersek eve doðru gidebiliriz.. yada yine ok yönünde biraz ilerledikten sonra saða saparsak.. þokun arka tarafýna gidebiliriz.. niye þokun arka tarafýna gidelim ki.. dediðinizi duyar gibiyim.. basit canýnýz þarap istiyorsa ve görünmekten hoþlanmýyorsanýz.. gidebilirsiniz.. orayý temizleyen birisi var ve kim olduðunu merak etmiyorum. ve kesinlikle karþýlaþmak istemiyorum.. özellikle de oraya boþ bi þarap þiþesi býrakýrken..

neyse þarabýmýz yok.. o halde ok yönünde dewam ediyoruz.. ekþioðlu bloklarý baþladý.. bu ekþioðullarý heryerde.. ne kalabalýk bi sülale.. ciddi anlamda bi aþiret olsaydým.. onlara kafa tutmak konusunda en az üç kere düþünürdüm.. sorun güçleri deðil.. yada paralarý.. sorun bitmiyor olmalarý.. ilk iki apartmaný geçiyoruz.. ve geldik.. evdeyiz..

Bilgisayar baþýnda boþ boþ takýldýktan sonra.. ilacýmýzý alýyoruz.. ve uyumak umuduyla yataða yöneliyoruz.. 10 dk geçti týk yok.. yarým saat ve daha fazlasý yok.. saat gecenin beþ buçuðu.. hatta beþ otuz sekizi.. kalkýyoruz.. duvardaki saate bakýyoruz.. evet hala beþi yirmi geçiyo.. herneyse..tekrar bilgisayarýn baþýna geçiyoruz.. dört adet uyku hapý daha alýyoruz..

bi sigara yakýp öykümüze baþlýyoruz.. hayýr olmadý.. öykümüzü bitiriyoruz..hmm ilginç oldu kasýtlý yapmadým ama hoþuma gitti

eee tatmin olmadýnýz mý.. ne bekliyodunuz öykü iþte.. hergün aksiyon yaþamýyoruz.. eminim o travestiye uçan tekme attýðýmý duymak ve sonrasýnda geliþen olaylarý dinlemek hoþunuza giderdi.. ama hayýr hiç havamda deðilim..

dedikten sonra.. sitede yayýnlamak için faaliyete geçiyoruz.. fakat sitede ufak bi sorun olduðu için yayýnlayamýyoruz..

ve kaydet ve kapat..



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn yeraltý kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
ve Dilenci

Yazarýn öykü ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Hüzünlerden Bozma Mutluluklar...


LawLess kimdir?

Gereksiz. . Bu alan deil. . ben. . Gereksz olan benim. .


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © LawLess, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.