..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Umutlarým her zaman gerçekleþmiyor, ama yine de her zaman umuyorum. -Ovid
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aþk > SÝNEM SEMERCÝ




10 Eylül 2007
Faili Mechul Bir Cinayetti Aþk  
Bir aþk daha bitti diye yazmalý gazeteler

SÝNEM SEMERCÝ


Bir aþk daha bitti diye yazmalý gazeteler,boþ bir cadde ortasýnda ölen iki çocuktan bahsetmeli.Faili mechul katiller aranmalý heryerde.Robot resmimizi çizmeli polisler.Ve o sahil kenarýnda çekindiðimiz fotoðrafa benzemeli gözlerimizdeki hüzün.


:BJGG:
Elimizde yaþanmýþlýk adýna ne varsa satýr satýr yazmalýyýz geçmiþe.Ýki kiþilik hayatýmýza son verirken,elveda maskemizi oldukça sýký tutmalýyýz yüzümüzde. Aðlamamalýyýz mesela. Ya da birbirimizin ayaklarý altýna koyduðu idam sehpasýna tüm nefretimizle vurmalýyýz,acýmayan bakýþlarla.Güzel anýlar olmamalý,hep en acý veren yanlarý geçmeli önümüzden aþkýn.Gözlerimiz ilk aþk sevinçlerini takas etmeli,birbirimizden kaçmak istediðimiz zamanlarla ve son bir elveda olmamalý ayrýlýðýmýza.Kocaman hüzünlerle içi doldurulan,sýradan bir “elveda”.
Boþ bir cadde ortasýnda,bir sokak lambasýnýn altýnda kavuþmalý gözbebeklerimiz birbirine.Sessizliðin içinde kaybolan çýðlýklara karýþmalý,yanýmýzdan geçen arabanýn fren sesleri.Ellerimizi býrakmamalýyýz,öylece bakmalýyýz ve içimizden geçen tüm seni seviyorum cümleleri kaybolmalý susmalarýmýzda.Daha sýký tutmalýyýz ayrýlýðý ve saate bakmalýsýn sen,ben vakti geldi demeliyim titreyen bir ses tonuyla…
Kent bir anda kalabalýða vermeli kendini.Arabalar hepbirden basmalý kornalara.Kulaklarý saðýr eden bir ses yükselmeli ayrýldýðýmýz o noktada.Ýnsanlar boþ caddede alabildiðine koþmalý,biri hýzlýca çarpmalý omzuna.Öyle artmalý ki kalabalýk koca bir boþluk girmeli aramýza,biz kaybolmalýyýz.Ýnsanlar doldurmalý sokak lambasýnýn altýný.Soluklarýný duymalýyýz, miðdemizi bulandýran ter kokularýný.Birbirimizi aramalýyýz kalabalýkta ve bulmalýyýz.Sesi gittikçe yakýnlaþan bir ambulansýn sren seslerini gelmeli uzaktan.Ýçimizde ayný acýyla büyüyen gözlerle bakmalýyýz birbirimize.Arbede büyümeli ve iki çocuk düþmeli ayak ucumuza. Ambulansýn hýzla açýlan kapýsýndan telaþla sedyeyi indirmeli görevliler ve çocuklar sren sesleriyle karýþmalý karanlýða.
Bir aþk daha bitti diye yazmalý gazeteler,boþ bir cadde ortasýnda ölen iki çocuktan bahsetmeli,faili mechul katiller aranmalý heryerde.Robot resmimizi çizmeli polisler.O sahil kenarýnda çekindiðimiz fotoðrafa benzemeli gözlerimizdeki hüzün.Kaçmalýyýz kaçtýkça ayrý yollara sürüklenmeli yüreðimizdeki aþk ve kaçtýkça bitmeli acý…
Uzak bir sahil kasabasýna yerleþmeli birimiz ,birimiz yüksek gökdelenleri olan büyük bir kente.
Sýradan ayrýlmalýyýz biz,sýradan zamanlarda ve sýradan insanlardan çok uzaklarda.Kimse bilmemeli ayakkabýlarýmýzdaki kan lekelerinin aþkýn içimizde yaþayan çocuklara ait olduðunu kimse öðrenmemeli içimizdeki katili aslýnda biz olduðunu.Hergün içimizde piþman deðilim diyen katilin sesi çýnlamalý.Oyun bitmeli,aþk bitmeli biz gitmeliyiz.
Yýllar sonra birgün dönmeliyiz.Acýyla,geçmiþe sunulan piþmanlýkla ve aþkla büyüttüðümüz vuslat çiçeklerini,býrakmalýyýz mezarlarýmýzýn ucuna.Sýradan olan ayrýlýðýmýz adýna dökülmeyen gözyaþlarý yaðmur olmalý.
Çalmalý yeniden srenler sesizce yanaþmalý yanýmýza yeni biten bir aþkýn acý kokan nefesi,cenazeler gömülmeli topraða ve mechul iki katilin daha resimleri yapýþtýrýlmalý,robot resimlerimizi ayný canlýlýkla taþýyan o taþ duvarlara.



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn sevgi ve aþk kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Bilsen Aþk Bu Kadar Acýtýr Mýydý?
Kolay Olsa Gitmek,giderdim
Seni Seviyordum Ama Sen Bilmiyordun...
Hoþgeldin...
Bana Bir Masal Anlat Baba...
Gidene Söylenemeyen Þarkýlarým Var,mutlulukla Takas Edilir...
Artýk Aþklarda Büyüdük Biz...

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Anlamsýz Replik
Anlamsýz Replik
Gerçek ve Masal…hangisi Gerçek Hangisi Masal…
Ben Böyle Olsun Ýstemedim
Yalýn Hali Yalnýzlýðýn
Sorgu Zamanlarýna Dair...
Y - A - Þ - L - A - N - D - I
Biz Geç Kalmýþ Yaþamlara Açtýk Gözlerimizi
Hangi Düþte Boðuldu Hayallerini Bulutlara Yazan Çocukluðum
Çiçekleri Ruhuna Armaðan Et

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Aðlamýþýz [Þiir]
Düþlerini Bana Ver [Þiir]
Seni Sevmiyordum [Þiir]
Bir Þair Asýldý Geceye... [Þiir]
Son Bir Zar Daha [Þiir]
Aralýk'ý Hiç Sevmem Ben [Þiir]
Gemiler [Þiir]
Yaralarýma Dokunuyor Zaman [Þiir]
Þimdi Sen Yoksun Ya... [Þiir]
Gözlerinde Büyüttüðüm Pembe Düþlerimle Gidiyorum Ben... [Þiir]


SÝNEM SEMERCÝ kimdir?

GÜLÜMSEYEN BÝR ÇOCUK. . .

Etkilendiði Yazarlar:
FRANZ KAFKA, STEFAN ZWEIG, NURULLAH ATAÇ


yazardan son gelenler

yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © SÝNEM SEMERCÝ, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.