..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bana arkadaþýný söyle, sana kim olduðunu söyleyeyim. -Cervantes
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Erotik > Gülay Erzengin




30 Kasým 2007
Vazelin Kapaný  
BÝR KADINCIK GERÇEÐÝ

Gülay Erzengin


iÇÝMÝZDE VAROLAN ,BÝZÝMDE TANIDIÐIMIZ HAYATLARA ÝZÝNSÝZCE GÝRÝÞ VE SONUÇ


:CJBG:
[ Hayatýnýn en iradesiz baþarýsýna imza atacaktý bugün.Hiç bir zaman elde edemeyeceði þeylerin peþinde koþmamýþ,herþey kendiliðinden ayaðýna gelmiþ,içinde birikmiþ arzusu kalmamýþ kolay yolun tüm hediyelerini her zaman almýþ bir insan olmanýn sýkýcýlýðýný bugün bozacaktý.

Ýlk gördüðü andan beri soðuk cazibesinin altýnda yatan ,sadelikmiþ gibi görünsede farklý bir kiþiliðin izlerini taþýyan bu adamý elde edecekti.Birkaç kez baþlattýðý yakýnlaþma giriþimleri hep püskürtülmüþ olsada,mücadele etmeninde nasýl bir zevk olduðunu öðretileri arasýna katmakta sakýnca görmüyordu.Birlikte olabilmek için harcadýðý çabalarýn getirisi olan kýsýtlý zamanlarda,onun her hareketini ustaca izlemiþ,kiþiliðini çözmeye çalýþmýþ ve kendince ipuçlarý elde etmiþti.Sürekli onu düþünüp yorgun olduðunu farketmeside onu bu çabalarýndan alýkoymuyor,aksine elde etmeye alýþmýþ insanlarýn elde edememe olasýlýðý onu yorgunluðundan uzaklaþtýrýp daha inançlý ve dinç hale getiriyordu.Bu gece aniden ona gidecek bir bahane bulacak ve þehvetinin zorladýðý beynini artýk rahatlatacaktý.Bu onun baþarýsý olacaktý.Zorla birþeyi elde etme baþarýsý.Çaba vermenin ve ýsrarla mücadele etmenin zafer sarhoþluðunu ilk kez yaþatacaktý kendine.Sayýsýný kendi bile hatýrlamadýðý günlük gecelik maceralarýn içinde gençliðinin,parasýnýn ve bol zamanýnýn getirilerini þimdiye kadar sýnýrsýzca yaþamýþ olmasý onu doygun yapmamýþ,aslýnda acýktýrmýþ,karþýsýna çýkan bu soðuk erkeði gördüðünde ne kadar asýlsýz þeylere zaman ayýrmýþ olduðunu anlamýþtý.Herkes onun peþinde koþmuþ,seçilen taraf olduðu kadar seçme hakkýnýda istediði zaman kullanmýþtý.Bu sefer farklý olan,kendisine yokmuþ gibi davranan ,bütün manevralarýný usta bir kibarlýk içerisinde görmezden gelen ama ilgisizliðiyle ilgi uyandýran bu erkeðin yakýcý ihtirasýydý.Çaba göstermesi elde etmenin yolunu açacaktý.Emindi.Hiç bilmediði ve ilk kez hissettiði bu duygulardan da ,kazanacaðýndanda emindi.

Giyindi..Zafer gecesinin ilk adýmýný attý ve kendinden emin gitti..

Kapýyý hiç bekletmeden çaldý.

Bu kadar beklenmedik bir misafiri ,bu kadar ortama yardýmcý olacak bir halde karþýlayamazdý kimse.Kapýnýn açýlmasýyla,terli yada ýslak tam farkedilemeyen haliyle ve belindeki havlusuyla açtý kapýyý, peþinde koþmaktan bitap düþtüðü av..Biraz þaþýrmýþ görünsede kendinden beklenilen bir kibarlýkla gelsene dedi..Geldi..

Çekinmeksizin iliþti koltuða.Bir süre havadan sudan konuþtular. Kýsa bir süre.Kendine karþý koyamayýþla birden dudaklarýna yapýþtý.Hayatýnda tanýdýðý hiç bir erkek bu kadar soðuk öpmemiþ bu kadar buz kesmiþ bir karþýlýkla karþýlanmamýþtý.Geri çekilmekle devam etmek arasýnda bocalamasýna bile zaman kalmadan çekti kendini..Sanýrým baþka biri var ve ben bunu farkedemedim diyebildi sadece.Özür mü dilesin,birden kalkýp gitsin mi,yoksa kadýnlýða sýðýnýp aðlasýn mý bilemedi..Evet dedi avý..Biri var..Üzgünüm.. Gerçekten üzgünüm..Bu cevapla beklemediði yerden vurulmuþ konumuna düþtüðünde avlarýnda yer deðiþtirmiþ olduðunu gördü..Nasýl düþünememiþtiki bunu.Bu kadar çabanýn boþa gidebileceði hesabýný hiç yapmadan ,baþka kadýn ihtimalini hiç aklýna getiremeyecek kadar nasýl kaptýrmýþtý kendini kazanma rüyasýna.Hayatýnda ilk kazanma iddiasý da baþarýsýzlýkla sonuçlanýrken,sinir, hayranlýk,içinin acýmasý gibi sayýsýz ve çok etkileyen duygularýnda içine düþtü o an..Kalkýp gitmeliydi artýk.Kendisinin þu anda varolan ve öpüþmeye ve sonrasýna engel olan kadýnýn yerinde ne kadar olmayý hakettiðini düþündü bir an..Beynini günlerce zonklatan,þehvetini her an ayakta tutan ,yakalamak için kendince usta planlar hazýrladýðý bu soðuk cazibe,içinde gizli yönlerini keþfettiðinden emin olduðu bu erkek baþkasýna aitti baþka bir kadýna..Oysa ne kadar çabuk davranmýþtý.Ne kadar az zamanda karar almýþ ve þu an bulunduðu koltukta ne kadar hýzlý davranarak savunmasýz yakalamýþt avýný..Baþka kadýn..Ben deðil..

Ýçerden ,ihtimal banyodan sesler geldi.Birisi aniden girdi odaya.Baþýný çevirmemeye çalýþtý.Kendinden daha baþarýlý olan avcýyý görmeye dayanamayacaðýný düþünsede,içindeki kemiren merakla çevirdi baþýný...Soðuk bir cazibe daha karþýladý bakýþlarýný.Havlusu belinde,yapýlý ve en az kendi avý kadar iþtah açýcý bir baþka erkek..Ukalaca ve mutluca bir baþka erkek..

Bir an az önce öptüðü erkeðe baktý. .Baþdönmesi artmadan kalktý ayaða.Sephaya çarptý birþey düþürdü yere farketmeden.Anlamaný istiyorum dedi yakalayamadýðý avý.Lütfen.. sana söyleyemezdim ,üzülmeni istemezdim ,anla lütfen anlamaya çalýþ ..derken garip bir özür dileyiþ sezdi gözlerinde..Düþürdüðü þey yuvarlandý yere..Ayaðýnýn dibine düþtü..Yavaþça itti vazelini..

Bir vazeline yakalanmýþ avýný býrakýp çýktý sessizce.





[ bb>

.Eleþtiriler & Yorumlar

:: :(
Gönderen: ahmet / , Türkiye
1 Aðustos 2009
:-) bir bayan olarak, cesaretli anlatýmýnýz için sizi kutluyorum...




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Çakma Orospu [Deneme]
Kendim Oldum Kiramen Katibin... [Deneme]


Gülay Erzengin kimdir?

Konuþabildiðim kadar yazabildiðimi anladýðýmdan beri yazýyorum. . Söyleyemediklerini yazabilenlerden olmadým. .

Etkilendiði Yazarlar:
Çok okudum.Sanýrým herkesten bir parça var bende..


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Gülay Erzengin, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.