..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bir klasik herkesin okumuþ olmayý istediði ancak kimsenin okumayý istemediði eserdir. -Mark Twain
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aþk > CUMARTESI




9 Mart 2008
Hüzün Aþýklarý (Bülent Yalçýnkaya)  
CUMARTESI
Usulca sokuluyorum köhne yerlerine anlýk doyumsuzluklarýn geliyor sýkýca tutuyorum onlarý eðer yenilirsem bu þizofrenliðimde burada bitecekti.Devam etmeliydi.Evetgördüm o ayrý özgürlüðünü,asiliðini ama uzaklaþmak istemedim oradan yazmalýydým hem ‘de herþeyi.


:BCJJ:
Umudunu arama yüzün eski bir hüzün’dü. Kime açtýysan aile özlemini ,senden faydalanmakistediler.Bu yüzden vücudundan nefret ettin. Dünyaya farklý bir gezegenden ýþýk geldiði geceydi benim evime geldiðin. Her zaman ki gibi hüzün vardý çizgilerinde.



Bana artýk dayanamayacaðýný ve buralardan çekip gideceðini söyledin.Ben deniz kokan ellerini tuttum ,eðildim önünde bana gelmiþtin demek ki seviliyordum bende.O acýlara baðlý evimdi resimlerim, insan yüzleri.Etrafta kederimin verdiði bir loþluk vardý.Hak verdin yalnýzlýðýn ve o gezegenin ýþýðýydý bu.Güveneceðin bir ben kalmýþtým çünkü sen kimi
sevdiysen hep aranýlan bir baþkasý oldu bense iyiyi oynayandým.Seni terslemeyenkaybetmeyi göze alamayan.Hiç yaralamayan.


Sonra evimize misafir geldi.Bir gitarcý sabaha kadar aradýðý notayý bulamayan.Hatýrlar mýsýn ben yazýyý býrakmamý söyleyen oydu iþte Ruhi abi.Biraz alkollüydü yoksa biz mi öyle algýlýyorduk.Yüzümü yýkamaya baþladýn sen bir þarkýydý Gitarýn Bakireliði çalýyordu.Ýþte sana verilen buydu aþkla baðlandýðýn kim varsa aþk dönüþünde seni kim yaraladýysa...



Usulca sokuluyorum köhne yerlerine anlýk doyumsuzluklarýn geliyor sýkýca tutuyorum onlarý eðer yenilirsem bu þizofrenliðimde burada bitecekti.Devam etmeliydi.Evetgördüm o ayrý özgürlüðünü,asiliðini ama uzaklaþmak istemedim oradan yazmalýydým hem ‘de herþeyi. Ýçindeki aðlama biriktiren hisse dokundum yolum yeraltýdiyordu.Bu karamsarlýktý bedenimde.Keder kaybolmuþtu þimdi bende yitiriyordumkendimi.Senin için kendimden bile vazgeçiyordum ne tuaf oysa ki
kibirliydim ben hýrslarým vardý hangi hüznün bana bunlarý yaptýrdý.Ruhi abi yoktu, neredeydi?



Hepsi oturdu hüznüm hemde hepsi.Ben kimin acýsýna dokunduysam benden daha derindi daha içten.Onlar için deðiþmeyi göze aldým bildiðim düþüncelerden sevgimden o uydurduðum çocukluðumdan vazgeçtim.Acýymýþ beni yüreðe savuran bu olmayan sevgilide bile ayrý bir aile özlemini gösteren.Çünkü saf kalýyordum kimin acýlarýný alsam.Eðer yaþýyorsam böyle yaþarým.Dünyanýn vurduðu ýþýðý mý ne yaptým þimdi o yeni bir sevgiliye gitti.Ben onunda hüznün acýlarýný alacaðým.Sizde kendinizden vazgeçip bunu göze alabilirmisiniz kesinlikle hayýr.Herþeyiniz yalan sizin baðýrmayýn hala hassasým.



BÝR DÝN BÝR’DE ETNÝK AYRIMCILIÐI KULLANDIN MI ÜLKE SENÝNDÝR BUNU UNUTMA EVLAT GERÝCÝLÝK BUNU GEREKTÝRÝR.BÝZDE ÞÝMDÝ AMERÝKAN EMPARYALÝZMÝNÝ YAYMAYA ÇALIÞIYORUZ...(AKP NE KADAR BASÝT BÝR PARTÝ )


BÜLENT YALÇINKAYA



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn sevgi ve aþk kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Tenine Deðmeden Düþlerim (Bülent Yalçýnkaya)
Seviþsin Bakire Kalarak (Bülent Yalçýnkaya)

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Ben Sevgi Olamam ki (Bülent Yalçýnkaya)
Yaþama Aþk Beni (Bülent Yalçýnkaya)
Kalem ve Gözyaþý Baðdaþmýyor
Yanaklarýn Sesizdi (Bülent Yalçýnkaya)
Bir Ön Yargýya (Bülent Yalçýnkaya)
Yormakmýdýr Öyküleri Hýzla (Bülent Yalçýnkaya)
Seviþsin Bakire Klarak
Yanaþma Sevdalarým
Gözlerinde Hayata Aðlayýþýnla Kalk (Bülent Yalçýnkaya)
Deniz Yolu Karanlýðý

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Gözlerin Deniz Seven Mutsuz Çocuk (Bülent Yalçýnkaya) [Þiir]
Düþlerimdeki Mutsuz Kadýn Acýlarýmla Öldür Beni [Þiir]
Ýsyan Kendine Ýyiliðindir [Þiir]
Ýsyan Kendine Ýyiliðindir [Þiir]
Sevgini Sakýn Benden [Þiir]
Sol Memenin Altýndaki Cevher [Öykü]
Þehit Sevgilisi Elif (Bülent Yalçýnkaya) [Öykü]
Cehennemlik Ölmüyorum (Bülent Yalçýnkaya) [Öykü]
Cumartesi Yalnýzlýðý [Öykü]
Dilin Ýçe Açýlýmý [Öykü]


CUMARTESI kimdir?

samimi,ayný zamanda gergin. hepsi bu.

Etkilendiði Yazarlar:
Leman sam


yazardan son gelenler

yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © CUMARTESI, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.