..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Hiçbir kýþ sonsuza dek sürmüyor, hiçbir ilkbahar uðramadan geçmiyor. -Hal Borland
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aþk > ufuk közleme




9 Þubat 2009
Ýçimde Filizlenen Saklý Sevdaya  
ufuk közleme
Sen hangi mevsimlerden,hangi topraklardan kopup geldin ve ben seni neden bunca zaman sonra sevdim…


:BJGH:
Uzaktan uzaða bakýþlarým oluyorsun sadece bakabildiðim dokunamadýðým. Kaçýlamayacak kadar yakýn, tutulamayacak kadar uzak… Seni uzaktan sevmek ne kadar zor bir bilsen,bir bilsen ne kadar acý çektiðimi.sensiz ne kadar yalnýzým…

Þimdiye dek hep hayaldeki sevgiliye yazýldý bu duygular.Gerçekleþtiðinde gerçek olduðunda sus pus oldu bu yürek.Konuþmaktan aciz oldu dilim.Acýya gebe bir kalp taþýyorum senden sonra.Belki de sen benim için bir dönüm noktasýsýn.Ve bu sevda belki de hep saklý kalacak içimde bir yerlerde.

Kim bilir belki bu yürek seni hep senden habersiz sevecektir,karþýlýk beklemeden çýkarsýz ve bir o kadar da aciz…

Hep seni görür gibi gözlerim geçtiðin yollarda silinmeyen ayak izlerin var ve ben o izleri takip ediyorum.Bir suçmuþ gibi sevmek,seni gördüðümde yanaklarým alev alev oluyor,utanýyorum.Seni senden habersiz,gizlice sevmek utandýrýyor beni.

Sana dair o kadar giz var ki çözemediðim.Misal sen hangi kitaplarý severek okursun.Kim veya ne kýzdýrýr seni,kimlerle gezer,ne tür filmler izlersin ve daha bir çok þey var merak ettiðim.sevdiðin þeyleri sevmeli nefret ettiklerinden nefret etmeliyim.Aðlayýþýna ortak olmalý güldüðünde gülebilmeliyim.

Dünyaya senin gözlerinde bakmayý ne kadar isterdim.Bana baktýðýnda ne düþündüðünü bilmek.Kurduðun düþlerin küçükte olsa bir yerinde bulunana bilmek.Hiç olmasa bir cümlede dudaklarýnýn arasýnda fýsýltý olmak…

Ah papatyam,kýr çiçeðim!

Sen hangi mevsimlerden,hangi topraklardan kopup geldin ve ben seni neden bunca zaman sonra sevdim…

Nerelerdeydin ne alemdeydin?

Hayalinle konuþmaktan öteye geçemedi bu yürek,yüzüne sevda haykýrýþlarý yapamadý bu dilim.Göz yaþlarým boðar oldu beni.Geceleri yalnýzlýðýma sarýlýr oldum.Ýçsel haykýrýþlarým sana ulaþmayacak.Ben kendime haykýracaðým sevdamý sen bilmeyeceksin seni ne kadar sevdiðimi.

Ne zor bu suskunluk,ne zor yakýnýmda dururken sen,sana dokunamamak…

Bu sessizliðim ne zamana kadar devam edecek.Hiç konuþmayacak mýyým seninle?

Sen baþka aðýzlardan sevildiðini duyarken ben söyleyebilecek miyim seni sevdiðimi…

Yoksa sende hep kaybettiklerimden mi olacaksýn ya da hiç kazanamadýklarýmdan?
Uyumalýyým,sana en yakýn olduðum anlar hayallerim oluyor.Düþlerimde sende bana aþýksýn,sende seviyorsun.Uyandýðýmda yine yalnýzým…

Sen benim hislerimden yoksun,benim varlýðýmdan habersiz yaþýyorsun.Ben seni

Ýçime hapsettim orda benimlesin.Senin saçlarýn,gözlerin,gülüþün kaplýyor tüm dünyamý.Ben seninle yaþýyorum,senden gizli…

Ah papatyam son yapraðýn seni seviyorum olmalý,olmalý ki kalbime çullanan bu sensizlik son bulsun…Ne zaman farkýna varacaksýn seni ne kadar çok sevdiðimin ne zaman seninle bir cümleyi ayný anda söyleyeceðiz…

Yüreðimde her geçen gün kabaran bu sevda senin gözlerinde ne zaman büyüyecek?Görebilecek duyabilecek miyim senin de beni sevdiðini?Yoksa hep saklý gizli mi kalacak bu sevda içimde?Sen fark edebilecek misin bir gün beni?

Ey gönlümün derinliklerinde kalan saklý sevdam!

Sen þimdi muhtemelen uyuyorsun.Rüyalarýna girmeyi ne çok isterdim.Sense çýkmýyorsun aklýmdan ve hiç çýkacak gibi de gözükmüyorsun.Duymayacaksýn bu fýsýltýyý lakin yinede söylemeliyim:

seni seviyorum,

seviyorum seni…




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn sevgi ve aþk kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Sonsuzluða Açýlan Kýrçiçeði
Bir Mahkumun Aþký
Ben Sana Çocukluðumdan Vurgunum
Ýyi Geceler Tüm Sabahlarýma

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Aþkta Verilen Tüm Sözler Yalan

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Kimse Görmedi Benim Sende Gördüðümü [Öykü]
Senden Bana Arta Kalan [Öykü]
Bahtiyar ve Gül [Öykü]
Yaþamakla Birdir Ölüm [Öykü]
Hali Hazýrda Sevda Arýyorlar [Eleþtiri]
Hayal Alemindeki Sevgiliye [Eleþtiri]


ufuk közleme kimdir?

1986 yýlýnda bir hazan mevsiminde Giresun-Alucra’da dünyaya geldi. Ýlk okulu Çalgan köyü ilköðretim okulunda,orta okul ve liseyi Þebinkarahisar’da Ö. H. H. Tekýþýk Anadolu Lisesinde okudu. 2007 yýlýnda Gaziosmanpaþa üniversitesi,Fen Edebiyat Fakültesi,Türk Dili ve Edebiyatý bölümüne kaydoldu. Þuan son sýnýfta öðrenim görmekte. Amatör düzeyde hikaye,þiir ve anlatý kaleme aldý. Çeþitli edebiyat dergilerinde hikaye, nesir ve þiir çalýþmalarý yayýmlandý. Bir çok web sayfasýnda Köþe yazarlýðý yaptý ve halen bu görevine devam etmektedir. Kendisine ait web sayfasýnda duygusal-romantik anlatýlar kaleme alan yazar,kendinden bahsederken : “Kelimelerin,sözcüklerin önemine deðer veriyor,okumayý fazlasýyla seviyorum. Ben sýradan biriyim,her konuyu bilemem, bildiklerimde büyük yazarlarýn unuttuðu bilgiler kadardýr. Bilgim, görgüm, tecrübem, hayat deneyimim bu kadar sýnýrlý ölçülerdeyken,kendimi yazar zannetmem ironiden öteye gitmez. Sadece yazmayý seviyorum. Yazýlarýmda kimseye söyleyemediðim içsel serzeniþlerimi okuyacaksýnýz…”


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © ufuk közleme, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.