..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Tanrý insaný yarattý, insan da sanat yapýtýný. -Oscar Wilde
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Ýtiraflar > Dahlia




4 Nisan 2009
Aþkýn Damaðýmda Kaldý  
” Sar beni baþkasýna yasakla .. “

Dahlia


Gözlerinin yeþilini sevdiðim adam'a içimde biriktirdiklerim ...


:AGHG:
Aðladým .. Çok aðladým sevgilim .. Yalvar yakar aðladým .. Baðýra çaðýra seslendim sana .. Gel istedim o an , yanýmda ol .. Ama istemedim sonra ; güçsüzlüðüme tanýk olmaný hiç istemezdim bilirsin .. Ben aðlarken sen de aðlardýn belki ; hayýr hayýr bunu göze alamazdým .. Dayanamazdým senin yeþillerinden akan tek damla yaþa, sen hep gülmeliydin ..

Bir þarký çalýyor arkada ; Toygar Iþýklý .. Derinden gelen bir sesi var bu adamýn , çok güzel .. Senin sesin gibi ise asla deðil .. Seni dinlemeyi çok severdim bilirsin, ne anlatýrsan anlat duyayým o sesi isterdim .. Sesine uzak kaldýðým zamanlarda anladým bunu ; sonra ansýzýn bir kasým akþamý duyduðumda .. Ahh o ses , hep heyecanlandýrýr beni .. Her defasýnda ufak kýz çocuðun olurum .. "Bebeðim" dersin sen, ben yanarým derinden ..

” Uyan sonsuz rüyalardan uyan .. “

Hayýr sevgilim .. Biz uyanmayalým , Toygar’a inat rüyamýzda mutlu olalým .. Bu sadece bizim rüyamýz olsun .. Sen hep yanýmda ol , insanlarý anlat bana , sonra aðlamaklý olayým ben , sarýl bana ..

” Sar beni baþkasýna yasakla .. “

Sevemiyorum bir baþkasýný , Sevdiðim diyemiyorum bir baskasýna .. Onlar daha çocuk sevgilim, büyümeleri lazým .. Beni ise sen büyüttün .. Bugünlerde seni yazýyorum durmadan , kollarým artýk tutmayacak duruma gelene kadar yazýyorum, bitmiyorsun .. hep ayný yerde kalýyoruz ; Sen beni terkedip gidiyorsun ..

Hatýrlýyor musun o mart gecesini ? nasýl da kalakalmýþtým .. Suçluydum , hatalýydým ama seviyordum .. Anlatamýyordum ama anlaman lazýmdý ..

Ahh sevgilim , sana anlatamadýðým o kadar çok þey var ki .. Birgün bir rüya grdüm .. Hani en büyük korkum seni bir baþkasýyla paylaþmaktý ya , rüyamda bir kadýn vardý yanýnda .. Alýmlý , hoþ bir kadýn .. Öyle mutlu görünüyordun ki , gözlerinin içi gülüyordu .. týpký benim yanýmda olduðun zamanlardaki gibi .. Sarýlýyordunuz birbirinize , sonra öpüyordun onu týpký beni öptüðün gibi .. Ona bebeðim diyordun artýk .. Aþýktýn sevgilim .. Týpký bizim gibi diyemiyorum çünkü aþk deðildi bizimki , birbirine asla ait olamayan iki kiþinin durmak bilmeyen tutkusuydu sadece ..

Ahh sevgilim .. Ýçimde binlerce kadýn yarattým , hepsini tek tek koydum senin yanýna, sarýldýnýz, öpüþtünüz, beraber uyudunuz .. Ama hiçbiri saramadý seni, mutlu olamýyordun bir türlü .. Ya da ben seni baska bir kadýnla mutlu görmekten ölesiye korkuyordum .. Ýçimdeki tüm kadýnlardan nefret ettim ..

Arasam þimdi seni .. Nasýlsýn ne haldesin , kimlerlesin .. Kaç kadýn geçti hayatýndan benden sonra , kaç kiþiyi sardý bedenin ? Hiçbirinin cevabýný bilmiyorum , duymaya da gücüm yok sevgilim ..

Sen bakma bana, býraksan akþama kadar yazarým .. Yanýndayken de hiç susmazdým hatýrlarsýn , ama senden sonra hep kýsa kýsa cümleler kurmaya baþladým , anlatamadým derdimi kimseye .. Sonra kaðýda kaleme sarýldým iþte .. Þimdi yine duysam sesini , damarlarýma iþlesen , ne diyebilirdim sana ?

" Hiçbirþey … "

Ama þunu bil ki ; çok özledim sevgilim .. Kimse “sen” olamýyor bana .. Dünya bile nefret ediyor artýk benden , herþeyi üstüme üstüme yolluyor .. Gerizekalý insanlar , Ýkiyüzlü insanlar , Yalancý insanlar , Hayalperest insanlar .. Hepsi dibimde bitiyor da bir sen bitmiyorsun sevgilim , ama doðru ya biz bambaþka iklimlerden gelip bulmuþtuk birbirimizi , bambaþka iklimlerin adamý .. Ben bir tipi olmalýyým , sen de sýcak akdeniz akþamlarýnda esen hafif bir rüzgar .. ben insanlarýn canlarýný yakmalýyým , hýrçýn olmalýyým , sert olmalýyým ; sense hep sen olmalýsýn , sevdirmelisin kendini hep , birdaha birdaha yaþanmak istenmelisin , tadýn damaklardan hiç gitmemeli ..



Tadýn damaðýmda kaldý sevgilim …
Aþkýn damaðýmda kaldý ..


Þimdi gitmem gerek , sana yakýþýr bir sevgiyi taþýmak adýna çok çalýþmam , çok fýrýn ekmek yemem lazým .. Gülüyorsun deðil mi , gözlerinden yýldýzlar geçiyor tek tek , duramam ki , öperim o gözlerini …

Gözlerinin yeþilini sevdiðim adam ..

Kendine ve gözlerine iyi bak …..




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Gidiþlerden Gidiþ Beðeniyorum


Dahlia kimdir?

Geçmiþi Ankara , geleceði ise hala mechul olan ; 20 yýlýn ardýndan elinde ufak hayal kýrýklýklarýyla yola devam etmeye çalýþan bir hayat . .

Etkilendiði Yazarlar:
...


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Dahlia, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.