..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bazen evrende yalnýz olduðumuzu düþünürüm, bazen de olmadýðmýzý. Her iki durumda da bu düþünce beni afallatýr. -Arthur C. Clarke
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Gülmece (Mizah) > ShadySeKO




4 Haziran 2009
Ýnsaný Ýntihara Bile Sürükleyebilir…  
ShadySeKO
Hava kararmak üzere. Emreyle 2 haftadýr sanal konuþtuðum kýz’ýn yanýna gidiyorum 1 saatlik bir yolculuk bizi bekliyor. Otobüs full dolu. En arka koltuða çöreklendim. ” Nerelisin hemþerim ” diyen koltuk yoldaþýmla hiç konuþmadým.


:ADHH:
Arkadaþlar sanalda tanýþtýðýnýz bir kýzýn samimiyetine inanýp real’de buluþmadan önce 2 kere düþünün derim. Ben bunu yaþadým ve öðrendim.

Hava kararmak üzere. Emreyle 2 haftadýr sanal konuþtuðum kýz’ýn yanýna gidiyorum 1 saatlik bir yolculuk bizi bekliyor. Otobüs full dolu. En arka koltuða çöreklendim. ” Nerelisin hemþerim ” diyen koltuk yoldaþýmla hiç konuþmadým.

Hep merak ettiðim ve gidemediðim bir þelale vardý burada buluþacaktýk acelemiz var, abartýzýz 100 üzeri basamaktan çýktýk ikimizinde nefesi kesilmiþti. Göz göze geldik. 2 kýz bize doðru geliyordu birisi çok güzel diðeri çok çirkindi.
2 haftadýr konuþtuðum kýzýn çirkin olabilme olasýlýðýna ihtimal bile vermedim. Rahattým. Bunun neþesiyle Emreyle dalga bile geçtim.

- Emre seninkide fena deðilmiþ, Rahat ol aslan.

- S….. ya sen konuþ ben burda bekliyorum.

Emre ardý arkasýna saydýrýyordu… küfürler küfürler küfürler. Kýzlar iyice yaklaþtý bu andan sonrasý gerçektende hayatýmý kararttý. Çirkin olan kýz

- Serkan sensin galiba dedi

- Evet dedim

- Bende Nil memnun oldum

Gözlerinin ruhu solmuþ. Göz deðil de sanki eskimiþ bir tahta parçasý bana bakýyor. Kollarý kýsalmýþ rengi atmýþ montunun cebinden çýkarttýðý anahtarlýðý bana sallayarak konuþuyor.

- Nerede kaldýn ? dedi

Ýnanýlmaz geliyordu kýz… Nil’in o güzel arkadaþýna baka kalmýþým. Þaka yaptýk Nil benim demesini bekliyordum. Emreyse arkasýný dönmüþ gözlerinden yaþlar geliyordu gülmekten.

- Hadi dedi

- Ne hadi?’’ dedim

- Nerede kaldýn dedim hiç biþi sölemedin

Deðil cevap gýkýmý çýkaramýyordum. Emre bana, ben ona bakýyordum. Saðýmý solumu çekiþtirdim

- Hadi amaaa bekliyorum, dedi

- Iýýhh hýhhý, konuþamýyordum

Emre gülmekten bayýlýyor. Sinirleniyorum gitsem gidemiyorum kalsam hayatta kalamam. Sonunda konuþmaya karar verdim hemen bir plan kurdum kafamdan bunla öylesine yarým saat falan konuþayým bir daha nasýlsa görmiycemki diye düþündüm.

- Biþeyler içelimmi, dedim

- Tamam olur

Nil’in arkadaþý gelmiyordu Emre’de gelmiyordu. Buna asla katlanamazdým

- Emre buraya gelsene

- Ya siz konuþun ben burda bekliyorum dedi gülerek

(yedirmem ulan yedirmem )

- Arkadaþýna söylermisin onlarda bizimle gelsinler

- Nisan hadi sizde gelin

Nisan’da bize takýldý. Az önce gelmeyen Emre arkama baktýmda oda geliyordu. Etrafta sarhoþ ve ne olduðu belli olmayan kiþilerde vardý. Nil sürekli bana bakýyordu. Ne biçim kýz bu dedim kendime. Ýnsaný intihara bile sürükleyebilirdi. Rahattým. Nisan’ý kesiyordum bende. Nil’e sadece aralarda bakýyordum. Sarhoþlar tarafýndan yanlýþlýkla tecavüze uðrarsa yardým ederdim belki. Nisan’dan tarafa geçiyorum. Nil’de kalkýp benim yanýma geçiyordu bir kaç sefer tekrarlandý bu durum en sonunda pes ettim.

- Ya þeyy biz geç kaldýkda gitmemiz gerekiyor.

- Tamam yarin yine buluþalýmmý dedi

- Bilmemki ben sana haber veririm

- Her þey için teþekkür ederim Serkan. Sen bana çok doðal davranýyorsun.Hoþuma gitti. Sýkýldým yapaylýktan

- Ya ya öyle

Numaramý deðiþtirdim, Msn’den silip engelledim, okulunun önünden bile hiç geçmedim. Üç gün oldu hiç haber yok. Yoktu göt lalesi. Kayýptý. Öldü heralde diye düþündüm. Sonra unuttum gitti. Bir hafta kadar sonraydý. Ýki elim dolu alýþveriþten geliyordum. Apartmana doðru yönelirken ne göreyim. Yanýnda Emre ve Nisan da vardý. Kafamýn içinde flaþlar patlýyordu. Geriye doðru sayýyordum. Tüm içtenliyiðle gülümsedi. Bana doðru koþtu. Elimdeki paketlerden bazýlarýný aldý, arabanýn kapýsýný açtý ve içeri girmemi bekledi. Devamlý gülümsüyordu.




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn gülmece (mizah) kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Jelatini Açýlmamýþ Kýzlar (Maltepe Gold )
Orda 1 Köy Var Uzakta (4 Ayaklýlar )
Karanlýk Bodrum
Dýþardan Gelen Tehlikelere Aldýrma


ShadySeKO kimdir?

Away

Etkilendiði Yazarlar:
Away


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © ShadySeKO, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.