..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Barýþý bulacaðýz. Melekleri duyacaðýz, göðün elmaslarla parladýðýný göreceðiz. -Çehov
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Gerilim > evren gelen




4 Aðustos 2009
Köprü  
evren gelen
aramýzda 6 metre ya vardý ya yoktu yüzü turuncu sokak ýþýðýnýn altýnda buruþmuþ bir þekilde algýmý etkiliyordu.


:BEIB:
Çok yalnýzdým yolda yürüyordum terkedilmiþ aþþaðýlanmýþtým saat gece bir gibi ýssýz sokaðýn kaldýrýmlarýnda sadece benim topuk seslerim yankýlanýyordu.Ýçimde dayanýlmaz bir öfke patlamasý hissettim o anda bir þeye zarar vermezsem kendime yöneleceðimi çok iyi biliyordum ki bunu yaptým biraz ilerideki köprüye gitmeye karar verdim.Hýzlý adýmlarla köprüye doðru giderken birden karþýma yaþlý bir adam çýktý benim içimin yansýmasý gibi üstü sersefildi baðýrarak bana doðru yöneldi ilk önce içimdeki nefretin korkuyla birleþimini hissettim ama sonra içime birden cesaret çöreklendi ve kabullendim o moruðu öldürecektim.Bana büyük ihtimalle küfür ediyordu aramýzda 6 metre ya vardý ya yoktu yüzü turuncu sokak ýþýðýnýn altýnda buruþmuþ bir þekilde algýmý etkiliyordu.Yavaþça ona doðru yöneldim o hýzlý adýmlarla sendeleyerek bana doðru geliyordu ama cebinden býçak çýkardý bir bayan bu durumda normal koþullar altýnda çýðlýk atýp kaçmalýydý ama ben kaçmadým elini tuttum ve testislerine çok hýzlý bir þekilde tekme geçirdim adam yerde çýrpýnmaya deli gibi baðýrmaya baþladý bu ona yeter mi diye düþündüm adalet kelimesi birden aklýma düþtü nedir ki dedim kim saðlayabilir tanrý mý?Hukuk sistemi mi sonra adamýn kafasýný botlarýmla çiðnemeye baþladým öyle korkmuþtu ki artýk sesi çýkmýyor sadece büyük bir þaþkýnlýk ve yalvarýr gibi gözlerle inliyip yüzüme bakýyordu.Burnun on saniye sonra paramparçaydý kendimi durduramadým ezik suratýna baktým ve daha çok parçaladým sonra tekmelemeyi býraktým ve adam pis yapýþ yapýþ derisini bir süre elleyip ellememe konusunda tereddüt geçirdikten sonra nabzýna baktým eðer yaþýyorsa onu köprüden atacaktým yok yaþamýyorsa orada býrakacaktým adam yaþamýyordu ve onu kafasýnýn etrafýndaki 6 cm lik kan göletinin büyüyen hacmiyle baþ baþa býraktým.Sonra köprüye çýktým artýk yaþamam için güzel bir dünya yoktu adamýn her tarafýnda parmak izlerim vardý tam bir amatör iþi cinayetti ki öceden planlanmamýþ aptal bir katildim eðer yaþarsam ya kaçacaktým ya da hapishanede kadýn mahkumlarýn tecavüzlerine seyirci kalacaktým(ki gardiyan bozmalarý hariç) çaresizlik kütlemi þimdi bu isimle adlandýrmak doðru olabilirdi cinayeti iþlerken titrediðimi hiç hissetmemiþtim ama þimdi donuyor gibi üþüyor ve titriyordum ilkbahar havasý kutup iklimine dönmüþtü içimde pek farklý sayýlmazdý tek düþünceye hapsolmuþ beynim tekrar tekrar intihar fiilinin görselliðini sað lobumda tekrar ediyordu.Paslý demir parmaklýklarý aþtým hala titriyordum bir an tutamayaýp düþeceðimi düþündüm ve bu beni korkuttu ölmek isteiyordum bacaðýmýn yarýsý yolda yarýsý dýþarýdaydý aðlamak istiyor ama aðlayamýyor korkmak istiyor ama korkamýyordum sadece üþüyor ve titriyor tek bir þeyin beynimde tekrarýný izliyordum gözlerimin karardýðýna emindim bu sabah özenle yapýlmýþ saçlarým dalgalanýyor pardesüm uçuþuyordu ellerim þiþmiþ gibi kabarmýþtý ben bir orospuydum kendimi böyle hissediyordum ben bir katil deðil orospuydum bir dansöz þaklaban þovmen sahne sonrasý aðlama krizi geçiren bir komedyen...
Þu anda bulunduðum konumdan dünyadaki bütün intihar eden insanlarýn bir parçasýný taþýyordum tecavüze uðrayanlar uyuþturucu kullananlar aldatýlanlar satýlanlar homoseksüeller hepsini içime bir karadelik gibi çekiyor ve duygu selinin doruðunu ulaþýyordum bir süre önceki duygusuzluðun þimdi bir duygu patlamasýna ve düþünce karmaþýklýðýna dönüþtü.Ellerim artýk titremiyordu çünkü onlarý hissetmiyordum yktular vücudumdan göçmüþlerdi sanki yanlarýma hantal iki beton blogu asýlmýþ gibi.
Babam annem kardeþim hiçbirinin önemi yoktu eðer buraya atlarsam onlarýn nasýl þeyler düþüneceði sadece bir an geçti ama hiç etkilemedi beni çünkü biraz sonra yok olacaktým veya var olacak ama görünen o ki o sevgi ve merhamet dolu tanrý yoktu hiçbir zaman olmadý bu stigmata bir parapsikolojik olgu evet hissediyordum baþka bir þey o kutsal kitaplardaki tanrý deðil baþka birþey vardý içime bir güven ve sýcaklýk düþtü bütün þüpheler aniden uçtu gitti ve beton bloglar korkulukarla baðýný kestiðinde içim çok rahattý.



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn öykü ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Kýzgýn Yaðda 15 Dakika Piþen Lezbiyen
Benim Orospu Tanrýlarým 2
Varoþ Majeste
Yollardasýn,bir Arabaya Biniyorsun...
Eski Evler
Marjinal Tarihçi
Zayýflama Ýsteði ve Hamburger Sevgisi
Sodom ve Gomore (Kaybolmuþ Adalet) - 3
Kötülük Narý
Ýhtiyarlara Yer Yok...

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Þeytanýn Kulaða Fýsýldadýðý [Þiir]
Ýntihar Manifestosu [Þiir]
Arabesk Oksijen [Þiir]
Fi Rengi [Þiir]
Adamým [Þiir]
Bilmenizi Ýsterim ki [Þiir]
Püskürük Katedraldeki Cüce Fahiþeler [Þiir]
Balkonlar [Þiir]
Üçüncü Cins [Þiir]
Baba [Þiir]


evren gelen kimdir?

bir duygu dýþa vurumu olarak yazmayý tercih ediyorum. . .

Etkilendiði Yazarlar:
Ece Ayhan Küçük Ýskender Nazým Hikmet Yunus Emre Orhan Pamuk Dostoyevski Cemal Süreya


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © evren gelen, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.