..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bilge kiþi her þeye þaþan kiþidir. -Andre Gide
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Gerilim > BEKÝR SEPET




15 Ocak 2010
Dört Yaþýndaki Seri Katil  
BEKÝR SEPET
Dikkat! Aþaðýdaki hikaye yaþanmýþ bir olaydýr lütfen dikkatli okuyalým.


:BDDI:
Dikkat! Aþaðýdaki hikaye yaþanmýþ bir olaydýr lütfen dikkatli okuyalým.

Sýcak bir yaz günü sahilde oturdum ve insanlarý seyrediyorum. Deniz bütün güzelliðiyle göz alýcý maviliðinin nimetlerini açýk büfe sunmakta insanlara. Köpeðiyle koþan siyah þortlu adamýn yüzündeki mutluluk tablosu, yanlarýndan geçtiði çocuklar kadar deðildi.

Üç çocuk tan ikisi kumdan kale yaparlarken içlerinden bir tanesi kamyonuyla inþaat alanýna kum çekiyordu. Ve hiç biri inþaattan malzeme çalmayý düþünmüyordu.

Sahilde yakýþýklý erkekler güzel kýzlara kur yapýyorlardý ve hiç birinin diðerinin mal varlýðýndan haberi yoktu. Çünkü kýzlar altýn takýlarýný ve pýrlantalarýný getirmemiþti, erkekler lüks arabalarýyla gelemiyorlardý plaja. Orada herkes maddi olarak eþit sayýlýyordu kimsenin bir birine hava atabilecek vücutlarýndan baþka bir þeyleri yoktu.

Oturduðum çay bahçesine benzeyen sosyal bir iþletmeden, çevreyi ve insanlarý izliyorum.
Gözüme birden yan tarafýmdaki 4-5 yaþýndaki çocuk takýldý. Çocuk diðer çocuklardan çok farklýydý kumdan kaleler yapmýyordu. Aman Allah’ým! Elinde kocaman bir balta vardý. Çocuk bir adamýn arkasýndan sinsice yaklaþýyordu, adam kendi halinde yürüyordu. Çocuk elindeki baltayý kaldýrýp adamýn arkasýna kadar iyice yaklaþtý, adamýn hala hiç bir þeyden haberi yoktu. Elindeki baltayý iyice gerinip adamýn ayak bileklerine savurdu. Adamýn sað ayak bileði koptu ve beyaz spor ayakkabýsý birden kýpkýrmýzý kan oldu bir kenara fýrladý. Ayaðý kopan adam topallayarak kaçmaya çalýþýyordu Çocuk elindeki kan damlayan baltayý tekrar savurdu ve adamýn sol ayaðýný bileðinden kesti. Adam acý içinde baðýrarak yere düþtü, adama ben dahil kimse yardým etmiyordu. Çocuk elindeki baltayla adamýn baþýna dikeldi ve yüzünde hiçbir acýma belirtisi yoktu. Baltayý havaya kaldýrdý ve adamýn kafasýný bir hamlede kopartýverdi. Adamýn cansýz bedeninden akan kanlar yoldan geçen arabalarýn tekerleklerine bulaþýyor ve asfaltta kýrmýzý lastik izleri býrakýyordu.

Çocuða kimse müdahale etmiyordu. Bende kaným çekilmiþ bir vaziyette dört yaþýndaki çocuðu izlerken dehþete kapýlýyordum. Çocuk baltasýndaki kan daha kurumandan Pazar alýþ veriþi yapmýþ ve evine dönen yaþlý bir kadýný gördü ve ona doðru yaklaþmaya baþladý. Kadýnýn hiç bir þeyden haberi yok beli bükülmüþ elindeki Pazar çantasýný taþýyamaya taþýyamaya ilerliyordu ve arada durup bükülmüþ belini doðrultuyor dinleniyordu. Katil çocuk yaþlý kadýnýn arkasýndan yaklaþýp elindeki baltasýný havaya kaldýrdý.

Kadýnýn bükülmüþ belinin ortasýna baltasýný saplayýverdi. Kadýnýn sýrtýndan kanlar fýþkýrýyor ve yanýnda bulunan insanlar çýldýrmýþçasýna kaçýþýyorlardý. Çocuk kahkaha atarak gülüyor ve kadýnýn sendeleyerek yere düþmesini bekliyordu. Kadýn birden yere düþtü ama hala ölmemiþ ve sýrtýndan kanlar akýyordu. Çocuk kadýný tekmelemeye baþladý. Yaþlý kadýn son bir hamleyle cebinde bulunan paralarý ortalýða savuruverdi. Çocuk yere savrulan paralarý toplayýp cebine koydu. Sonra o sokakta önüne geleni vahþice öldürmeye baþladý. Tam yedi kiþiyi öldürdüðünü gözlerimle gördüm.

Oturduðum yerde donup kalmýþ ve dehþete kapýlmýþtým. Son kiþiyi öldüren çocuk birden durdu.

Aðlamaya baþladý, öyle aðlýyordu ki çevredekilerin ilgisi bir anda ona yönelmiþti. Çocukla göz göze geldik bir an. Çocuðun masum yüzünde gözlerinde, düþmemiþ damla olarak kirpiklerinin arasýndan sýzan bir damla yaþla bana bakýyordu.

Ben daha da bir irkildim acaba sýra bendemiydi.
Sonra aðlayan çocuðun yanýna biri yaklaþtý çocuðun baþýný okþadý, onu yanaðýndan öptü çocuk gelen o kiþiye “baba” diye seslendi. Çocuðun babasý elini cebine attý ve cebinden bir jeton daha çýkarýp çocuðuna verdi ve yine onu öperek yanýndan ayrýldý.

Babasý çocuðun az ilerisinde oturuyordu gazete okuyordu, yarým býraktýðý gazetesini eline alýp okumaya baþladý. Babanýn okuduðu gazetenin ilk sayfasýnda büyük baþlýklarla “SERÝ KATÝL” diye bir baþlýk vardý, baba okurken baþýný saða sola sallayýp “bu nasýl olabilir, bu acaba insan mýdýr?” diye kendince hayretler içinde kalýrken.

Çocuk jetonu bitinceye kadar seri cinayetlerine devam ediyordu ve daha dört beþ yaþýndaydý. O ve onun gibi çocuklar büyüyecekler. Sizler gibi bende tehlikedeyim.

Fakat, çocuk o gözlerinde yaþla bana bakarken ne kadar masumsa o kadar masumdu aslýnda.
Asýl seri katil babaydý…



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn öykü ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
En Deðerli Anne Ölü Annedir
Yýrtýlan Onur
Ne Demek?
Bankamatik
Oðlumu Öldürdüm
Simit Tatili
Annemi Öldürdüm


BEKÝR SEPET kimdir?

Hayata farklý bir gözle bakan ve yaþamanýn hiçte kolay olmadýðýný gören biriyim. Bazen baktýðým kiþilerin ruhlarýný içimde hissedip onlar gibi yatýp onlar gibi kalkýyor ve onlar gibi düþünebiliyorum.


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © BEKÝR SEPET, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.