..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Güzellik her yerde karþýlaþýlan bir konuktur. -Goethe
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Ýliþkiler > Serdar ULUSOY




6 Mayýs 2010
Benim Sýrrým  
Serdar ULUSOY
Duygularým matlaþmýþ, çekiciliðim bitmiþ. Bana huzur veren her þeyin yitip gittiðini anladýðým bugünse en mutlu günümmüþ! Ýçimdeki hissi, cesareti ve olgunluðu kaybettiðimi düþündüðüm bugün doðmuþum ben. Ne büyük bir tesadüf.


:AIDJ:
"Þu yalan dünyaya geldim giderim
Gönül senden özge yer bulamadým."
Pir Sultan Abdal

Seni seviyorum diyemeden kapattým telefonumu sakinliðimin geçmesini beklerken oturduðum yerde terlemeye baþladým bu mevsimde bu soðukta bu ter hayra alamet deðil derken içimdeki sýkýntýnýn geçmesini düþündüm, hiç geçecek gibi deðildi. Evden kendimi dýþarýya atýp hýzlý adýmlarla yürürken þimdiye kadar önünden defalarca geçtiðim fakat dikkat etmediðim akasya aðacýnýn yapraksýz halini kendime benzettim bir an. Onunla içimdeki sýkýntýlarý paylaþmak istercesine yanýna varýp o soðuk ve kuru gövdesine dokundum. Beni sadece sen anlayabilirsin. En azýndan kýþ uykusundasýn, duymasan da ilkbaharda beni hatýrlayacak ve söylediklerimi sýr olarak saklayacaksýn.
Yapraklarýn yeþermeye baþladýðý zaman bana hatýrlatmasýný dileyerek hafifçe “Sýrrým var!” diye seslenip kendimi sakinleþtirmeye çalýþtým. Biraz olsun sakinleþerek yoluma devam ettim. Yanýmda sadece gölgem ve içimdeki sýrrýmla yürürken hayat mücadelesi içindeki insanlarýn benden kaçarmýþçasýna uzaklaþtýklarýný hissettim. Bir taraftan yürüyor, bir taraftan da bu kaçýþlarýn benimle ilgisi olmadýðýný düþünerek kendime avutuyordum. Çok ayaz olmasýna raðmen sürekli terleyen vücudum bana artýk dur dedikçe ben inatla yürüyor, görmediðim, duymadýðým, tanýmadýðým yönlere yol almak istiyordum.
Ýçi ve dýþý bir olmayan þu fani dünyadan, bütün sevdiklerimden uzaklaþýp hiç bilinmedik uzaklara yürümek istiyordum. Ýstediðim ve baþardýðým bu yürüyüþ hava kararýncaya kadar devam etti. Saat bayaðý ilerlemiþ olmalýydý ki, sokak lambalarýndan yayýlan ýþýðý bile zor fark ettim. En çok sevdiðim gecenin siyahlýðý bile bana itici gelmeye baþlamýþtý. Ben ne yapýyordum? Sevdiðim gecelerin bile bana mutluluk vermediðini henüz yeni anlamýþtým.
Bunlarý anlamam için miydi yoksa içimdeki sýr… Duygularým matlaþmýþ, çekiciliðim bitmiþ. Bana huzur veren her þeyin yitip gittiðini anladýðým bugünse en mutlu günümmüþ! Ýçimdeki hissi, cesareti ve olgunluðu kaybettiðimi düþündüðüm bugün doðmuþum ben. Ne büyük bir tesadüf. Bugün kendimin olmayan bir gün. Bugünü hiç unutmayacaðým. Bugün benim ve sýrrýmýn bittiði, güneþin kaybolduðu, gizemin tükendiði, benin bensizleþtiði, hatta konuþmanýn yerini susmaya býraktýðý gün olarak kalacak. Benimle yaþarken benimle sýr olacak. Hayatýmýn sýrrý benimle birlikte bir sýr olacak. Bu sýrla öleceðimi bilmek bile beni mutlu ediyordu.

Duyarsýz, tokatsýz, yalansýz, entrikasýz, kazasýz, belasýz, rotarsýz bir hafta geçirmeniz temennimle esen kalýn.



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Sonumsun,bensin,canýmdan Ötesin
Dündar Taþer'in Büyük Türkiyesi
Bayýndýr Ýl Olmuþ Haberimiz Yok!
"Sultan - Üþ Þuara" (Þairlerin Sultaný) Necip Fazýl Kýsakürek
Baþbuðum Demek Yürek Ýster

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Delikanlýmýsýn..? , Kývýrcýkmý..? [Eleþtiri]
Ballý,nallý,güllü Þimdide Ak - Kurtlar Türedi [Eleþtiri]
Referanduma Dirisi Yetmez,ölüsünüde Kaldýrýn [Eleþtiri]
Gözü ve Kulaðý Kirada Olmayan Baþým [Eleþtiri]
Hayýrlý Ýþlerde Yarýþalým,ayrýk Otu Olmayalým [Eleþtiri]
Yüzünüzün Akýyla Haklandýnýzmý? [Eleþtiri]
Hesabý Olanlara Selam Olsun [Eleþtiri]
Aldattýnýz, Kandýrdýnýz, Parçalýyorsunuz. Sýradaki Ne Hemþerim? [Eleþtiri]
Timsah Gözyaþlarý Meslek Olmuþ [Eleþtiri]
Sabun Leventeden,para Avantadan [Eleþtiri]


Serdar ULUSOY kimdir?

Kolay olmadý bu yaþa gelmek, saniyeler dakikalar boþa geçti ömürden gitti gibi görünsede;bu yaþa gelmenin bedelini alnýmdaki kýrýþýklýklarla ödediðimi düþünüyorum. Ýnsan olmamýzýn getirdiði özellikten olsa gerek kimi zaman boþluklara düþüp hatalar yapýldýðý gibi benimde hatalarým olmuþtur. Bu hatalarýmý miras kabul etmediðim gibi savunmadým hatta savunmayýda düþünmedim. Bunlarý kötü hayat tecrübeleri olarak hayatýma yön vermede yeterince kullandým yada kullanamadým bu ayrý bir mesele lakin yaþamýmda kaderimi deðiþtirmiþ bazý hadiseler yüzünden de olumsuzluklara kapýlýp hayata küsmedim, depresyona girmedim sürekli yarýnlarýn daha güzel olabileceðini hayal ederek daha mutlu daha güzel günleri yaþamanýn benim hayatýma nelerin yön vereceðini sürekli düþünerek bu yaþýma geldim.


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Serdar ULUSOY, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.