..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Ýnsanlýðý tanýmak insanlarý teker teker tanýmaktan kolaydýr. -La Rochefoucauld
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Aþk ve Romantizm > serdar özdemir




15 Mart 2011
Bir Garip Aþk Hikayesi (2) Acýnýn Miladý  
serdar özdemir
Günler geçiyor Ahmet ve Ece iyice yakýnlaþýyor ve aradaki bað kopulmaz bir hal alýyordu.


:AIHJ:


Günler geçiyor Ahmet ve Ece iyice yakýnlaþýyor ve aradaki bað kopulmaz bir hal alýyordu.

Ahmet durumun daha farkýnda deðildi,çünkü yaþadýðý iliþki hem Ece’yi hemde hemde Ahmet’i sonsuz acýlara atacaktý.
Ahmet yaþadýðý bu iliþkiyi gün geçtikçe ciddiye alýyor ve Ece’ye duyduðu sevgiyi söyleriyle belli etmeye çalýþýyordu.

Telefon konuþmalarýnda Ece
--Caným artýk seni yanýmda görmek istiyorum,seni çok özlüyorum
Demesi Ahmet’in yüreðinde volkanlar koparmýþtý þuan acý hissediyordu,çünkü umut vermiþti ve bu umut hiçbir zaman gerçeklemeyecekti bunu çok iyi biliyordu ve bilmeden Ece’yide kendi ateþine atmýþtý.

Ama artýk yapacak birþey bulamýyordu yada o öyle hissediyordu.
Kontrol edemediði yüreði sürekli Ece’yi istiyordu.
Çünkü Ece ona mutluluk veriyor eþinde görmediði yakýnlýðý onda hissediyordu.

Ahmet bazý günler iþini bahane edip eve gitmiyor onunla saatlerce konuþuyor,huzur hissediyordu.
Ece’yi kimseye anlatamýyor,içinde derin gizlilik oluþmuþ,evdeki huzursuzluk artýk onu meþgul etmiyordu,çünkü sürekli Ece’yi düþünüyor,onunla yatýp onunla kalkýyordu.
Birgün yatarken Ece’yi sayýklýyordu eþi bunu duymuþtu hemen onu kaldýrdý
--Ece kim?

Ahmet þok olmuþtu,acaba birþeymi duyduda öyle diyor,hiçbirþeyin farkýnda deðildi,sþi tekrarladý
--Sana söylüyorum Ece kim?
--Ece’mi? Oda kim neden bahsediyorsun anlamýþ deðilim
Eþi
--Rüyanda onu sayýklýyordun,Ece diyordun.
Ahmet
--Ece dememiþim sen öyle anlamýþsýn,uyku sersemisin,günahýmý alma yat.

Eþini zorda olsa buna inandýrmýþtý.
Eþi çok kýskançtý ama herþeye kýzar Ahmet’in nefes almasýna bile izin vermez olmuþtu.

Ahmet’in evlenmeden önce sosyal yaþamý çok geniþti,erkek ve bayan arkadaþlarý çoktu,ama evlenince tüm sosyal yaþamý bitmiþ arkadaþlarýný görmez olmuþtu,çünkü eþi buna müsade etmiyor sürekli sorunlar yaratýyordu,Ahmet bu durumu bildiði için evde huzursuzluk çýkarmamak için hep susuyor,sorunlara mantýklý davranýyordu.

Ahmet eþiyle hep düzgün konuþmayý,sakince diyaloð kurmayý tercih ederdi,ama eþi sürkli bir saplantý halinde hem Ahmet’in hemde kendisinin yaþamýný daraltýyor.
Ahmet bunu defalarca anlatsada fayda etmiyordu,sürekli eþi ile konuþuyordu,durumlarýnýn kötüye gittiðini böyle giderse yaþamlarýnýn çekilmez bir hal alacaðýný hep dile getiriyordu.
Ama eþi

--Tamam bir daha olmaz,bir daha yapmam.
Demesine raðmen tekrar ve tekrar ayný þeyleri yapýyordu.
Ahmet sadece Ece’nin yanýnda kendini huzurlu hissediyordu,eþinin yarattýðý boþluðu Ece dolduruyordu.

Ama Ahmet zamanla yaþadýðý iliþkinin yanlýþ olduðunu anlamýþ,bir an önce bu iliþkiyi sonlandýrmak istiyordu,ama nasýl!

Ahmet’nin artýk sadece tek sorunu evlilk deðildi,sorundan kaçarken,arayýþlara girerken farkýnda olmadan baþka bir hayatý yakýyordu yani Ece.

Ahmet için artýk bu sevgi vicdaný ile hesaplanmaya dönüþmüþtü,uykularýný bölüyor bazý geceler hiç yatamýyordu,bu durum artýk onda bir kalp aðrýsý yaratýyordu.
Her gece kabuslar görüyor bu kabuslar yaþamýný etkiliyordu.
Ahmet için artýk tek bir seçenek vardý,Ece’yi kenden uzaklaþtýrmak için süreleþen görüþmeleri artýk kesmek ve umutsuzluk yaratmak.

Baþka birþey düþünemiyordu tek aklýna gelen bu hareketti.
Ahmet artýk Ece’ye kýzýyor,ondan uzaklaþýyor onunla pek ilgilenmiyordu.Ama Ece herþeye raðmen onda soðumuyor dahada yakýnlaþýyordu ve Ahmet’i yanýnda görmek istiyordu.

Ahmet’e baský yapýyordu Ece yanýna gelmesi için ama Ahmet herseferinde bir bahane uydurup bunu erteliyordu ve umutsuzluk yaratýyordu.

Ahmet hatasýný geçte olsa anlamýþtý artýk bu iliþki yürüyemezdi,herne olursa olsun bunu sonlandýrmasý lazýmdý.
Evet umut vermiþti birbirlerine kopmaz bir bað ile baðlýydýlar ama bu iliþkinin sonu yoktu sadece acý ve kalp kýrýklýðý olacaktý.

Ahmet artýk içinde çýkýlamaz bir yolun içindeydi ve bu durumdan çok rahatsýzdý,günleri hep bu durumu düþünerek geçiyordu.

Vicdaný artýk onu rahat býrakmýyordu bazen sessizce aðlýyordu,lanetliyordu kendini,bir kýzýn hayallerini yýkmýþtý,umut vermiþti ve bunun telafisi yoktu olmayacaktýda.
Ahmet kaç defa Ece’den uzaklaþmayý denedi,bir süre hiç görüþmediler ama yapamadý onsuz sanki bir boþlukta gibiydi çünkü onu görünce,sesini duyunca tüm yaramaz düþünceler onu terkediyordu.

Ama biliyordu bu sadece geçici bir sevinç ve umuttu.elbek birgün bitecekti ve acý dolu günleri ve yüreðin sessiz çýðlýðý kendine boþluða býrakacaktý.

Ve artýk Ece’ye herþeyi söylemesi gerekiyordu herne olursa olsun bedeli nekadar aðýr olursa olsun zamaný gelmiþ geçiyordu bile.Ama bunu karþýklý konuþarak söyleyemezdi buna dayanamazdý,gücü bunu kaldýramazdý ve bir mektup yazmaya karar verdi.

Evet bir mektup yazacaktý ve ondan sonsuz bir þekilde uzaklaþacaktý.
Bilgisayarýn baþýna geçti eli titriyordu,yüreði alev alev yanýyor,sözcükler aðýzdan zorlukla çýkýyordu,kalbi acýyordu her yazdýðý cümlede dayanamadý kimse görmesin diye kendini tuttu ama yapamadý ve yaþ gözünde olduðu gibi aktý.

Gözlerinde akan her dama yaþ yaþamýnda yýlarý alýp götürmüþtü,bunu asla düþünememiþti,böyle bir ayrýlýk ve içindeki özlem duygusu Ece’yi realde hiç görmemesi onu derinden sarsmýþtý oysa çok istiyordu bunu Ece ile realde görüþmek,ona dokunmak,ona sarýlmak ve ona sevgi sözcükleri akýpmak ama bu hiç olmadý sadece internet üzeri ve telefonda görüþüyorlardý.
Ahmet saatler süren bir zorlukla mektubu yazmýþtý.

Merhaba Yüreðimin Yasaklý Sevgilisi
Bu yazýyý yazarken empati kurarak yazýyorum ve yazdýkça düþüncemde dökülen sözcükler yüreðimden bir parça koparýr niteliðinde.

Ýlk tanýþtýðýmýz gün tesadüfen oluþan birþeydi yada benim sýnavýmýn baþlangýcýydý.
Nasýl oluþtu nasýl bugüne gelindi inan hiçbir fikrim yok,sadece bildiðim sana temiz bir duygu ile yaklaþmamdýr ve duygularýmýn sahte deðil gerçeði yansýttýðýdýr.
Ýçinde bir nebze dair olsun sahtelik yoktu olamazdýda zaten,en yakýnýmda bile göremediðim ilgiyi,þefkatý,güler yüzlülüðü,sabýrlýlýðý ve gerçek sevgiyi sende gördüm ve yaþadým.

Seninle olan her günüm acýlý ve karmaþýk olan yaþama düzen katmýþ beni umutlu bir varlýk etmiþtir.
Çok kolay oldu diyemem zorluklarla olan yaþamým seninle renklendi,yaþama baþka bir gözle bakar oldum.
Ama bendeki bu mutluluk geçici idi kendimle birlikle senide ateþe atýyordum,nekadar durdurmak istesem olmuyor ve sonucu düþündükçe kafamda zongklayan bulmacalar seni bir benden uzaklaþtýrýyor bide daha yakýnlaþtrýyordu.

Nekadar senden uzaklasam beni sana çeken birþey vardý adýný koyamýyordum,yaptýðým þey çok kötüydü,hayallerini yýkmak ve yaþamýný alt üst edecek bir son bekliyordu bizi.
Senin yanýna gelememem,seni uzaktan sevmem sana daha fazla acý vermemek içindi.

Hatýrlýyormusun her seferinde sana diyordum ben senin sevgini hak etmiyorum ve yaþamýmýzý birþetirme konusundada sana umutsuzluk yaratýyordum,evlilik hakkýnda düþüdüklerim doðruydu ama insan sevdiði bir kiþi ile yaþamýný birleþtirmesi kadar doðru birþey yoktur.

Arkadaþlarýmla konuþtuðumda bu kýzý çok üzüyorum sevgisini hak etmiyorsun yaþamýnda gizli olan þeyi öðrendiðinde yaþamý mahfolacak ve benim yüzümden kötü olacak.

Evet oldu iþte hiç hak etmediðin bir þey oldu :(seni hiç hak etmediðin bir yaþamýn içine sürükledim ve bundan ötürü vizdan azabý çekiyorum ve bu azab ömrüm boyunca var olacak.
biliyorum beni asla ve aslaa affetmeyeceðini iyi biliyorum ondan ötürü senden af beklemiyorum bekleyememde buna kesinlikle hakkým yok olmazda.

Sen beni affetsen dair ben asla kendimi affedemem bu acý,bu ateþ ve kir yüzümde ve yüreðimde hep kalacaktýr kalmaya devam edecektir.
Bunu sana söyleyemeyebilirdim tümden yaþamýnda kaybolabilirdim,nedensiz sebebsiz ama bu yalaný fazla sürdüremezdim

Bu 3 günlük dünyada kimsenin ne olursa olsun üzülmeye ve üzdürmeye hakkýmýn olmadýðý anladým.
Sonucu herne olursa olsun buna katlanacaðým kan kussam dair bunu söylemek zorundayým.

Senin durumunun benden kat ve kat olacaðýnýda biliyorum ama senden ricam bu iðrenç ve yalancý insan için üzülmemen ve beni günahýmla azabýmla baþ baþa býrakman.
Ben seni gerçektende sevdim hak etmediðim bir yaþamda yürüyorum acý ve içimdeki ateþ ile

Ve sevmediðim biri ile ömür boyu yaþamak ve günahýný çekmek için hergün lanetliyorum kendimi ve bu yaþamýmý.
Ama artýk acý ve temiz bir yaþam sürmek istiyorum bedeli her ne olursa olsun

Evet artýk itiraf zamaný ben 4 yýldýr evliyim ve bir oðlum var
Þuan neler hissettiðini biliyorum içinde volkanlar kopuyor ama lütfen ve lütfen artýk kendine eziyet etme çünkü sen bunu hak etmiyorsun saðlýklý düþün,kararýný ona göre ver bu yaþam senin yaþamýn herzaman yanýnda oldum kötü gününde sana umut verdim ama yanýnda oldum çok þey kaybettirdim sana ama eminimki kazandýrdýklarýmda oldu.

Sen güçlüsün kuvvetlisin .
Tekrar söylüyorum,sana olan sevgim asla yalan deðildi sana sadece evliliðimi gizledim ve bundan sonsuz piþanlýk duyuyorum asla ve aslaa kendimi affetmeyeceðim ama aslaaaa...

--SON--

Serdar ÖZDEMÝR
14 Mart 2011
Saat:21:00

DÝPNOT: Bu Hikaye Bir Kurgudur Gerçek Yaþamla Hiçbir Ýliþkisi Yoktur...



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn aþk ve romantizm kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Bir Garip Aþk Hikayesi (1)
Mavi Gülüþlü Kýz (1)
Mavi Gülüþlü Kýz (2) Umuda Sesleniþ

Yazarýn öykü ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
O Benim Babam
Anne! Vurdular Beni
Diclenin Çýðlýðý (3) Umudun Toðraða Düþüþü
Diclenin Çýðlýðý Bölüm (1)
Kendini Arayan Ýnsanlýk
Dicle'nin Çýðlýðý (2) Umudun Tükeniþi

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Çünkü Sen Aþk'sýn [Þiir]
Sahi Sen Kimsin? [Þiir]
Adaletin Sessiz Çýðlýklarý [Þiir]
Susmak ve Dinlemek [Deneme]
Yaratýlmak Ýstenen Toplum ve Gençlik [Deneme]
Ötekileþtirmek ve Hayvanlaþtýrmak [Deneme]
Dünyada Gülümseyecek Bir Yaþam Vardýr [Deneme]
Anlar ve Yarýnlar [Eleþtiri]
Yeryüzünün Tanrýlarý 'Devletler' [Eleþtiri]


serdar özdemir kimdir?

sadece insan olmak istiyorum. . .

Etkilendiði Yazarlar:
Ahmet Arih,Ahmet Telli,A.Hicri Ýzgören,Nazým Hitmet,Adnan Yücel.


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © serdar özdemir, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.