..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Hala çevrende bulabileceðin güzellikleri bir düþün ve mutlu ol. -Anne Frank
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Yüzleþme > çiðdem taþ




27 Mart 2011
Sofia'ya Mektuplar 127  
yoktan aþk yapan kadýn

çiðdem taþ


Ahmet, aþkýn hala var olduðunun en büyük kanýtý varlýðýn. yoktan aþk yapan kadýn diyorlar bana. o anlardan birinde kendimi dünyanýn en utanmaz kadýný ilan ettim. baþka bir kadýna ait adama aþýðým. ve sanýrým bu benim kaderim Ahmet.


:BJHD:
kalbim biraz çarpýnca, utanýp babamýn arkasýna saklanýyorum hala… bakma yaþýma, ben hala babamýn küçük kýzýyým. hala beni þefkatle sevecek bir adamýn olmadýðýna inanýyorum. ve hala Ahmeti sevdiðimi söylüyorum. ‘Ahmet bu ülkeden gitti, Ahmet seni sevdiði yalanýný çoktan unuttu, Ahmet baþka bir kadýný seviyor’ diyorlar. susuyorum. diliniz kopsun. Ahmet’i anan, öpen diliniz kopsun. Ona kötü söyleyen dilim kopsun.

Ahmet, aþkýn hala var olduðunun en büyük kanýtý varlýðýn. yoktan aþk yapan kadýn diyorlar bana. o anlardan birinde kendimi dünyanýn en utanmaz kadýný ilan ettim. baþka bir kadýna ait adama aþýðým. ve sanýrým bu benim kaderim Ahmet. eðer bir ah, dua ettiysen bana tutmuþ olmalý. yaralarý olan adamlarý sevme giriþiminde bulundum senden sonra… bu tabir çirkin olur sen hep vardýn. yani anlyacaðýn biçimde hep yara bandý oldum baþkalarýna. yaralarýný tutmaya çalýþtým. onlarsa beni söküp attýlar. zorlama sevdiler. kendilerini beni sevmediklerine inandýrmak için orospulaþtýdýlar. orospuda oldum Ahmet!!! unutamadýklarý bir kadýnýn anýsýyla oturup içmek isterdim onlarla. izin vermediler. halbuki beni bilirsin. ben sadece sevmek isterim. baþka da bir þey istemem. beceremediler Ahmet. bana dokununcaya kadar sevdikleri kadýný unuttuklarý yalanýný bile söylediler. Ahmet ben onlarý severken seni de hala sevdiðimi hiç inkar etmedim!!! Tövbesi geçmez. benden hala nefret ediyorsun biliyorum. ben seni severken gittim. seni severken giden ayaklarým kopsun. insan severken gider mi deme Ahmet utanýyorum yerin dibine giriyorum. ciðerlerim hala geçmedi. ve ben ne zaman birini sevsem Ahmet alýp onu ciðerlerime oturtuyorum. o kadar caným yanýyor ki. kimi sevip sevmediðimi nefes alamazsam anlýyorum. adresini yazmýþsýn bir internet sayfasýnda. evet Ahmet seni hala google da arýyorum. sana mektuplar yazýp gönderiyorum. ama hiç birine cevap vermiyorsun. verme Ahmet.

yoruldum ve senin gibi yapacaðým. bir adamýn elinden tutup gezdireceðim. seni seviyorum, aþkým, caným, bitanem diyeceðim. soru sormayacaðým. beni aramazsa ben arayýp ona söveceðim. karþýsýnda ‘beni sevmiyorsun artýk beni sevmiyorsun’ diye ayaklarýmý yere vura vura aðlayacaðým. kolundayken ise sürekli gülümseyeceðim. bütün dost ve akrablarýyla tanýþýp výcýk výcýk yapmacýk bir hal alacaðým. yani demem o ki seni sevdiðim gibi sevmeyeceðim Ahmet anlýyor musun?

Hoþ sen de dahil beni kimse anlamadý Ahmet. Sayenizde artýk merdivenlere inanýyorum. ve olduðum basamaktan kendimi en dibe fýrlatýyorum Ahmet. senin yanýna. yukarda biriktirdiðim dostlara sýrtýmý dönerek. yüzüm yere, kafam aðýr taþlara yakýn.

27.03.2011
Çiðdem Taþ



“Ýyi ve þefkatli biriydim ben, ama herkes beni kendisi için seviyordu, hiç kimse hiç bir zaman acýmadý bana, hakkýmda bir þeyler öðrenmek istemedi. Ne annem, ne kýz kardeþim ne kocam, ne de köpeðim.”

Elsa Triolet



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn yüzleþme kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
En Son Kendine Varanýn Götü Boklu.
Annesini Öldüren Çocuklarý Asla Affetmeyeceðim
Masumsunuz Bayan
Kalple Gerçekleþtirilen Her Eylem Kendini Tüketir

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Hasankeyf Gibiydi Aklým Baþka Bir Aklým Yoktu
Ben Kavun Likörü Kokacaðým ve Her Fýrsatta Seni Göt Edeceðim
Adým Hüzün Bir Demlik Þarap'a Denk
Ben Seni Ana Avrat Dümdüz Sevdim
Efsaneye Göre Beynine Bir Zar Dikildi ve Ben Onu Deldim. Zeus Kesinlikle Böyle Olmasýný Ýsterdi.
Sensizliðin Güncesi
Hani Herkez Ben Gibi Olsaydý
Beni Öp Yere Tükür!
Egolarýnýzýn Renkleri
Birbirini Çeken Zýt Kutuplar

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Mutlu Musun? Ben Mutluyum [Þiir]
Severdim Kýrmýzýyý Dudaklarým Öldürülmeden Önce [Þiir]
Rüyasýn Sen Aþk Deðil [Þiir]
Siyah [Þiir]
Ben Seni Sevdim [Þiir]
03: 21 [Þiir]
Hayatýmdaki Ýnsanlara [Þiir]
Adam Oldun Mu Sevgilim? [Þiir]
Yüzümde Meleklerin Derin Parmak Ýzleri [Þiir]
Ne Kadar da Kadýnmýþým [Þiir]


çiðdem taþ kimdir?

Yazdýklarým kadarým ötem yok. .


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © çiðdem taþ , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.