..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Özgürlük sevdasý insanýn baþkalarýna duyduðu sevgidir; güç sevdasý insanýn kendine duyduðu sevgidir. -Hazlitt
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Ýnceleme > Yazarlar ve Yapýtlar > Hasan Güçlü




16 Eylül 2012
Ruhunu Keþfet / Hasan Güçlü  
Genç Yazar Hasan Güçlü'nün Kiþisel geliþim Kitabý

Hasan Güçlü


Hasan Güçlü'nün kiþisel geliþim dalýnda yazmýþ olduðu "Ruhunu Keþfet" adýndaki kitabý yayýn evinden çýkarak raflardaki yerini aldý. Baþarýlý bir kitap olduðun söyleyen yazar, kitabýn tüm insanlara hitap eden bir yazpýsý olduðunu ve okurken insanlarýn sýkýlmamalarý için bir çok hikayeyle süslendiðinin dikkatini çekti.


:AGBJ:
Hasan Güçlü'nün kiþisel geliþim dalýnda yazmýþ olduðu "Ruhunu Keþfet" adýndaki kitabý yayýn evinden çýkarak raflardaki yerini aldý. Baþarýlý bir kitap olduðun söyleyen yazar, kitabýn tüm insanlara hitap eden bir yazpýsý olduðunu ve okurken insanlarýn sýkýlmamalarý için bir çok hikayeyle süslendiðinin dikkatini çekti.

Yazar bu kitabýn diðer kitaplardan farkýný þöyle açýkladý:

"Bu konuda yazýlmýþ birçok kitap vardýr fakat bu kitap onlardan daha farklý özelliklere sahip. Okur kitabý eline aldýðýnda düz yazý gibi okumayacak, sizli bizli okumayacak… Okur adeta kitabý karþýlýklý diyaloglar þeklinde okuyacaktýr bazen ben bazen sen… Birde bu kitapta her bölümde yazýlarýn aralarýnda ufak hikayeler bulunmaktadýr. Bu hikayeler okurun kitabý sevmesine ve daha heyecanlý okumasýný saðlayacaktýr."

Yazarýn kitabýný idefix gibi büyük online maðzalardanda satýn alabilirsiniz.

Kitabýn özeti:

Hayatýnýzda güven eksikliði, üzüntü, korku gibi olgularý çoðu kez hissetmiþsinizidir ve beklide bunun için hayata bakýþ açýnýz git gide kötüleþmiþtir. Bu olgularý yok etmek için neler yaptýnýz?

Tüm olumsuzluklarý aþýp baþarýya ulaþmanýn yolunu hiç aradýnýz mý?

Birçok kiþi için bu sorularýn cevaplarý aynýdýr. Bizim ilerlemekte olduðumuz bu hayatta baþarý en önemli kavram olmalýdýr. Baþarý için elimizden geleni yapmalýyýz ki daha mükemmel bir hayatýn temellerini atabilelim.

Büyük baþarýlarý arzuluyorsunuz. Fakat kendinizin bu baþarýyý hak etmediðini veya baþaramayacaðýnýzý düþündüðünüz için kendinizi kötü hissediyorsunuz. Kendinizi kötü hissedip hep olumsuzluklarýn içerisinde yaþadýðýnýz için hayata olumlu bakamýyorsunuz. Oysa hayata azýcýk olumlu baksanýz belki de bulunduðunuz konumun çok daha üstüne çýkabilirsiniz.

Bu hayatta bazý alanlardan memnun deðil misiniz?

Üzülmeyin bu kitapta birlikte yeni bir yolculuða çýkacaðýz. Üzerinizde görünen bedenle yaþadýðýnýz doðru fakat bedeninizi yöneten bir ruhun olduðunu sizlere hatýrlatmaya çalýþacaðým. Hatta ruhunuzu keþfedip sizin “yapamam, edemem, asla olmaz vs.” gibi olumsuzluklarý yenmenizi saðlayacaðýz. Kendinize olan güveninizi artýrmaya çalýþacaðýz.

Yazarýn diðer kitaplarýnýnda yakýn zmanda raflarda yerini almasý beklenirken, yazara þuanda bazý yerel gazetelerden köþe yazarlýðý teklifleri gelmeye baþladý.

Yazara yazý hayatýnda baþarýlar dileriz.

Ayrýntýlý bilgi için : www.hasanguclu.com



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Huro'nun Günlüðü - Dün,bugün&yarýn [Deneme]


Hasan Güçlü kimdir?

Hasan GÜÇLÜ kimdir? 3 Mayýs 1989 tarihinde Rize'nin Çayeli Ýlçesinde doðdu. Ayný ilçede ilk, orta ve lise tahsilini tamamladý. Okul dýþýnda kalan zamanlarda bilgisayar yazýlýmlarý öðrendi ve bir çok yazýlým yazdý ve yayýnladý. Bilgisayar ve Biliþim Sistemleri üzerine kurulu bir kaç yerde deneyimli yazýlýmcý olarak görev aldý. . Üniversite hayatýna KTÜ(Karadeniz Teknik üniversitesi) Deniz Bilimleri Fakültesinde Mühendislik okuyarak baþladý fakat istediði alan olmadýðýna karar vererek bölümden ayrýldý ve þuanda ayný Üniversitede Kimya Bölümü okumaktadýr. * Üniversitenin dýþýnda bir Ýtalyan Þirketinde Profesyonel Linux Uzmanlýðý Yapmaktadýr. Ayrýca,ERBERK MANKENLÝK AJANSI'nda Fotomodellik ve Oyunculuk kadrosunda yer almaktadýr. Kendisini ilerde baþarýlý yönetmenlerle baþarýlý iþlerde görmek isteriz. Gezmek ve Yaþamak istediði yerler: -ÝTALYA /ROMA : Roma'da yaþamak ve Vatikan'ý görmek. -UKRAYNA/KÝEV :Kiev 'de Deniz kenarýnda bir kaç yýl yaþamak. . . -TÜRKÝYE :Vatanýmýn her yeri benim için deðerlidir. . .


yazardan son gelenler

yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Hasan Güçlü, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.