..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Özgür insan, denizi daima seveceksin. -Baudelaire
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Yeraltý > Kemal Yavuz Paracýkoðlu




12 Ekim 2012
Albina ile Iryna  
Kemal Yavuz Paracýkoðlu
Mehmet Ali, Ýstanbul, Kiev arasýnda gezi turlarý organize eden bir turizmciydi.


:AEHD:
Mehmet Ali, Ýstanbul, Kiev arasýnda gezi turlarý organize eden bir turizmciydi. Ýlkbahar ve yaz sezonlarý için turizm acentalarýyla anlaþmalar yapmaya geldiði Kiev’de ki iþlerini tercümaný Albina aracýlýðýyla yürütüyordu. Kiev Üniversitesi Türkoloji bölümünü bitirmiþ olan yirmi yedi yaþýndaki Albina Babenko, insanýn görebileceði en güzel kadýnlardan birisiydi. Nitekim Mehmet Ali, tanýþtýklarý ilk günden itibaren bu güzelliðin etkisinde kalarak, kýzý yanýndan hiç ayýrmayarak iþlerinin dýþýndaki zamanýný da onunla birlikte geçirdi. Albina da, zengin ve cömert patronunun bir dediðini iki etmedi.
Mehmet Ali, tanýþtýklarýndan beþ gün sonra, kýza aþýk olduðuna karar vererek, evlenme teklifi yapmaya karar verdi.
-     Cennet gibi bir ülkede yaþýyorsunuz. Çok þanslýsýnýz siz.
-     Benimle evlenmeyi kabul edersen, o cennet gibi ülkede sen de yaþayabilirsin!
Kievli Albina, otuzdört yaþýndaki Mehmet Ali’nin bu ani teklifini önce tam algýlayamadý.
-     Nasýl yani? Sen evlenerek Türkiye’ye yerleþmemizi mi istiyorsun?
-     Biliyorsun… Ben, turizm iþiyle uðraþýyorum. Dolayýsýyla hem Kiev’de, hem de Ýstanbul’da yerleþeceðiz. Böylece, hem sen, hem ben, yýlýn belli dönemlerinde gidip gelerek ülkelerimizden uzak kalmamýþ oluruz. Lütfen, evlen benimle Albina!
Albina, duyduklarýndan çok mutlu oldu.
-     Bunu düþüneceðim!
diyerek yanýt verdi.
-     Düþünecek ne var? Evet, de!
Tanýþtýklarý günden beri dolu dolu yaþadýklarý bir birliktelikleri olmuþtu, fakat hemen evet demek için bu yeterli deðildi. Albina:
-     Önce aileme ve arkadaþlarýma danýþacaðým, sana sonra cevap vereceðim.
diyerek konuyu kapattý.

Mehmet Ali, Kiev’deki iþleriyle ilgili olarak üç günlüðüne Türkiye’ye gitmeye karar verdiðinde, Albina ile buluþtu. Albina, buluþmaya yanýnda yirmi üç yaþýndaki Türkoloji öðrencisi Ýryna Bauts’u da getirmiþti.
-     Üç günlüðüne Ýstanbul’a gidiyorum. Ýkiniz de gelin benimle, üç gün misafirim olun…
Ýryna, bu teklife çok sevindi. Albina, iþlerinin yoðunluðunu bahane ederek teklifi geri çevirmek istediðinde, onu ikna etmek de Ýryna’a düþtü.
-     Ne olur gidelim, Albina! Çok istiyorum Türkiye’yi görmeyi…
Albina, eðitimini gördüðü dili konuþan bir ülkeyi üç günlüðüne de olsa görmenin öðrencisine yararlý olabileceðini düþündü.
Ýryna Bauts’u da yanlarýna alarak 27 Ocak’ta Ýstanbul’a geldiler. Mehmet Ali, Ukraynalý iki kadýný, Þile þehir merkezine 10 kilometre uzaklýkta bulunan Çayýrbaþý Köyü Kýbrýs Deresi mevkiindeki ormanlýk alanda bulunan kendisine ait yazlýk sitedeki villasýna götürdü. O günü çevreyi gezerek geçirdikten sonra, akþam sohbetleri sýrasýnda kýza bir kez daha evlenme teklif ettiðinde,
-     Özür dilerim! Teklifin beni onere etti, ama benim, evlenmeyi düþündüðüm bir erkek arkadaþým var, diye cevap aldý.
Aldýðý bu cevaptan sonra hayal kýrýklýðýna uðrayan Mehmet Ali, o gece aldýðý aþýrý alkolün de etkisinde, kýza olan tavýrlarýnda ani deðiþiklikler göstermeye baþladý. Onun bu yeni tavýrlarý üzerine, onunla yatmayý reddeden kýzý hýrpalarken araya giren Ýryna’nýn da yardýmýyla sarhoþ adamý etkisiz hale getirmek üzereydiler ki, nereden bulduðu belli olmayan bir silahý eline alan Mehmet Ali, silah zoruyla iki kýzla da iliþki kurdu. Yetmedi, ikiliye gözlerinin önünde lezbiyen iliþki kurmalarý için baský yaptý. Kýzlarýn yalvarýþlarý fayda etmedi.
Daha sonra ise, Bahri ve Engin adlý arkadaþlarýný da villaya çaðýrdý.
Mehmet Ali, geçirdiði yorucu akþamýn sonunda iki kýzý iki arkadaþýyla baþ baþa býrakarak odasýna çekilirken, diðer iki erkek ise kýzlardan birer tanesini yanlarýna alarak baþka baþka odalara çekildiler.
Ýryna Bauts, odada baþ baþayken Bahri’yi Ukrayna’ya dönmesi için yardýmcý olmasý konusunda ikna etmeyi baþardý. Ýkna olmuþ gibi görünen Bahri ise, kýzýn pasaportunu elinden alarak, onu Ýstanbul’daki fuhuþ tacirlerine götürüp satmayý planladý. Ýryna, adam pasaportunu aldýðý anda anladý onun niyetini, gene de anlamamýþ gibi davranarak evden gizlice çýktý ve Þile’den Çekmeköy’e kadar onunla gitti. Çekmeköy’de adama bira almasýný ve içerek yolculuk yapmalarýný söylediðinde, Bahri’nin bir bayi önünde durarak bira almak için indiði anda, o bir anlýk fýrsatý deðerlendirerek bir taksiye binip Atatürk Havalimaný’na gitti. Hemen polise koþtu. Baþýndan geçenleri anlattý ve arkadaþýnýn Þile’de bir evde silah zoruyla alýkonulduðunu söyledi. Olay yeri jandarma bölgesi olunca, polis genç kadýný jandarmaya yönlendirdi. Þile Ýlçe Jandarma Komutanlýðý’na giden Ýryna Bauts, olaný biteni anlatýnca, diðer kadýnýn zorla tutulduðu belirtilen villanýn yeri tespit edildi.
Yoðun kar yaðýþý yollarý kapatýnca jandarma, Karayollarý ekiplerinden kar küreme ve tuzlama kamyonu talebinde bulundu. Gönderilen karla mücadele aracý önden, jandarma ekipleri arkadan Kýbrýs Deresi mevkiine kadar gitti. Ormanýn ortasýndaki villanýn etrafýný saran jandarma gizlice eve yaklaþtý. Ýçeriye giren jandarma ekipleri, ev sahibi Mehmet Ali’yi etkisiz hale getirdi. Yanýnda ise rehin tutulan kadýn Albina Babenko vardý. Genç kadýnýn yüz ifadesi ve bakýþlarý yaþadýðý korku dolu anlarý anlatýyordu. Evde yapýlan aramada, bir adet ruhsatsýz tabanca, bir miktar esrar ve Albina’nýn pasaportu bulundu. Jandarma, zanlý Mehmet Ali’nin eve çaðýrdýðý Bahri ve Engin adlý erkek arkadaþlarýný da gözaltýna aldý. Iryna’nýn pasaportu da Bahri’nin üzerinden çýktý.
Saðlýk kontolüne götürülen Albina Babenko’nun yapýlan muayenesinde, vücudunun bazý yerlerinde darp sonucu oluþtuðu belirtilen þiþlik ve morluklara rastlandý. Ukraynalý kadýnlar daha sonra psikolojik muayeneden geçirildi.
Ýfadelerinin alýnmasý için Þile Ýlçe Jandarma Komutanlýðý’na götürülen kadýnlarýn anlattýklarý tüyler ürpertti. Kiev’de tanýþtýklarý Mehmet Ali ile Ýstanbul’a sadece gezmek için geldiklerini söyleyen kadýnlar, daha sonra götürüldükleri evde silah zoruyla tutulduklarýný öne sürdüler.
Zanlýlarýn kendileriyle zorla cinsel iliþkiye girmek istediklerini söyleyen kadýnlardan Albina Babenko ifadesinde, “Gezmek için Ýstanbul’a gelmiþtik ama bizi eve kapattýlar. Beni iple dövüp kafama silah dayadý. Saçýmdan çekti, oral seks yaptýrýp kýz arkadaþýmla lezbiyen iliþkiye zorladýlar ancak kabul etmedik. Mehmet Ali kokain de içiyordu ve daha sonra benimle zorla cinsel iliþkiye giriyordu” iddiasýnda bulundu. Jandarmadaki iþlemlerinin ardýndan Þile Adliyesi’ne sevk edilen zanlýlar suçlamalarý kabul etmedi. Bahri ve Engin tutuksuz yargýlanmak üzere serbest býrakýlýrken, Mehmet Ali “hürriyetten yoksun býrakmak”, “tecavüz ve darp etmek suçlamalarýyla tutuklanýp cezaevine gönderildi. Mehmet Ali, Albina Babenko’yu evlenmek için Türkiye’ye getirdiðini söyleyip durdu ama kimseyi inandýramadý buna. Adý, kadýn tacirine çýktýktan sonra tüm turizm iþlerini lav ederek, kadýn tacirliðinden baþka yapabileceði bir iþe sahip olamadý bir daha.



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn öykü ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Muhittin Amca...
Hempa...
Krallarýn Kraliçesi
Hanýmeli...
Siktiriboktan…
Basgitar...
Balkonlu Ev...
Bizim Köyün Ayýlarý... 2.
Nerede O Eski Öðretmenler…
Nil Kraliçesi.

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Part - Time Seviþmeler [Þiir]
Bir "Hiçbir Þey" Olmak [Þiir]
Deliler Bayramý [Þiir]
Nazlý Nazlý Karýlar... [Þiir]
Gülbahar'ým; Can Çiçeðim! [Þiir]
Ýkimiz Ýçin [Þiir]
Hayatým [Þiir]
Halepçe [Þiir]
Senden Önce, Sensiz [Þiir]
Çapkýn Kýz... [Þiir]


Kemal Yavuz Paracýkoðlu kimdir?

Okur yazar, okuduðunu anlar, yazdýðý okunur, emekli büro memurluðundan devþirerek, kendi kendine oldu yazar. . .

Etkilendiði Yazarlar:
Hiç kimseden etkilenmemiþtir, kendine özgü bir yazý dili kullanýr...


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Kemal Yavuz Paracýkoðlu, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.