Kitlesel Beden ve Yorgunluk

sıkıl
dım, genç yaşımda
hayattan, yaşamaktan...
yaşları bana denk
zamandaşlarım gibi
sıkıldım
boş uğraştan ve uğraşmamaktan...
tembelik illetinin yükü
demirbaşlığın yorgunluğu
off çok yorgunum
konuşamam...
bilgi sayan makinadan
hareket eden resimleri tutan camdan
sıkıldım
yemekten, içmekten, nefes almaktan
off bee
konuşturtmayın
dedim yaa
daha yeni uyandım uykudan
çok yorgunum...


ahmet f yıldırım hakkındaki bilgilerin basılmasını istiyorum.
Eğer basılmamasını istiyorsanız tıklayın.

  ahmet f yıldırım kimdir?
ben müteşair... tanıdınız mı? hani çevrenizde saçmalayan o gafil görgüsüz, hem de cahil... örtüsüz uykularda, acayip rüyalarda toplanan talebelerine şiirlerini okuyan şizofrenik dünyasının en meşhuru ben müteşair tanıdınız mı beni? hani ismine dahi merak duymadığınız o gafil... ..... .... ...... ben müteşair... cidden tanımadınız mı? hani hayranlık duymadığınız o sefil anlamını mutluluğum kelimelerde arayan aymazlıkta makam sahibi, hem de rezil aklının kıtlığında kurduğu hayallerde alkışlar içinde gömüldüğünü gören deli dünyasının en kabiliyetlisi ben müteşair tanıyın artık beni. hani sizin için yazmaya çalışan o sefil... ...... ....... işte ben...geldim... ben müteşair...

Etkilendiği Yazarlar:
etkilenmek istemiyorum:))

 


Bu yazıyı basmak istiyorum.

İzEdebiyat'da yayınlanmakta olan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Tüm yazılardan birinci dereceden sayfa düzenleyicileri sorumludur. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Yazarların izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılmaması/yayınlanmaması önemle rica olunur.

© 2000-2002, İzlenim.com - Tüm hakları saklıdır.