..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Sevginin ölçüsü ölçüsüz sevmektir. -Spinoza
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Yazar Portresi - Levent Ölçer
Levent Ölçer - Fantazya
Site Ýçi Arama:


Ana Sayfa
  Uyanýklýk (Levent Ölçer) 24 Þubat 2015 Türkiye 

Hayat sorumluluktur. Nefes alan herþeyin yaþadýðý hayata karþý bir sorumluluðu var. Bu sorumluluk demek "UYANIK" olmak demek.

  12 Fransýz ve Mükemmel Dünya (Levent Ölçer) 11 Ocak 2015 Toplum 

Mükemmel bir dünyada yaþýyor olsaydýk Fransa'daki karikatür için verilecek cevap mermiler olmazdý..

  30 Mart Geçti Þimdi Ne Yapacaðýz? (Levent Ölçer) 31 Mart 2014 Türkiye 

Evine Giren Hýrsýzý Konuþarak Ýkna Edemezsin. Kanun seni evinde koruyamýyorsa "Hýrsýz Var" diye evi ayaða kaldýracaksýn sonra da birleþip o hýrsýzý evine girdiðine piþman edeceksin.

  Zenginler Klübünden Bir Þerefsizin Böbürlenmeleri (Levent Ölçer) 25 Kasým 2013 Toplum 

Bu aralar hedefimde çok yaðlý bir ördek var. Senelerdir tam kývamýna gelsin doðru zamaný yakalayayým diye sabrediyorum. Sonunda kývama geldi. Ülkenin birinin zenginliklerine göz koyduk biz arkadaþlarla... Bir politikacý satýn alýp onu büyüttük, þimdi nasipse onunla ülkeyip kesip paylaþýp yiyecez.

  Dünyayý Bitirme Formülü Çok Basit (Levent Ölçer) 21 Kasým 2013 Toplum 

Bunu biz bilmiyoruz belki ama dünyanýn içine s.çanlar gayet iyi biliyor.

  Fosillerin Yeri Müze (Levent Ölçer) 7 Temmuz 2013 Türkiye 

Yalanlarýnýza doydum, kusmaktan yoruldum. Ýðrençsiniz. Bu kadar pisliði, bu kadar yalaný nereden buluyorsunuz? Aynanýn karþýsýnda kendinize nasýl katlanabiliyorsunuz?

  O Üç Kanun Kilit (Levent Ölçer) 7 Temmuz 2013 Türkiye 

"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer ilgisiz.. -Sakallý Cemal"

  Tc Tepkisi ile Dalga Geçenlere (Levent Ölçer) 10 Nisan 2013 Türkiye 

..Yavrum bu kominist ve tek adam rejimlerinde olur..

  Sanatýnýzý Siliyim (Levent Ölçer) 14 Mart 2013 Türkiye 

Bunlarýn tek derdi senden benden kazandýklarý paralarý korumak, vergi müfettiþlerinden uzak durmak, reklam gelirlerini muhafaza etmek, sponsorlarý ürkütmemek olmuþ. Ye babam ye.

  29 Ekim Günlüðü ve Bir Avuç Marjinal (Levent Ölçer) 30 Ekim 2012 Türkiye 

Yýldýk mý? Yok lan ne yýlýcaz. Zaten göze almýþýz copu, sopayý, gazý. Ölüm var deseler yine gideceðiz. Öyle yani, artýk sen düþün...

  29 Ekim Yürüyüþü (Levent Ölçer) 23 Ekim 2012 Türkiye 

Korkma, sönmez bu þafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.

  Biraz Öfkelenin Be! (Levent Ölçer) 21 Eylül 2012 Türkiye 

Öfkelenin biraz be... Ulan ne bu suskunluk, bu umursamazlýk, bu kendi havasýnda çalýp oynamak. Ne bu ilgisizlik, bu duyarsýzlýk. Ulan Allah rýzasý için birazcýk öfkelenin, birazcýk silkelenin be. Hiç ruh kalmadý, hiç mi yürek kalmadý? Yok mu lan?

  Güneþ ve Ölüm (3. Bölüm) (Levent Ölçer) 15 Eylül 2012 Fantastik 

"...Son mesajým Zdatabase03 baþlýklý olan. Bütün bilgiler orada. Mesajý hemen oku, kaydetmen gerekenleri kaðýda dök ya da ezberle. En kötü hal senaryosunu biliyorsun. Daha þimdiden ona çok yaklaþtýk. Uzakdoðu sivil teþebbüsleri dýþýnda tamamen bozguna uðramýþ durumda. Çöküyoruz Kaan. Hayatta kal adamým."

  Güneþ ve Ölüm (2. Bölüm) (Levent Ölçer) 11 Eylül 2012 Fantastik 

Kaan bir koca yudum bira çekti. Bir sigara yaktý. Ýçici deðildi ama bu ikiliye bazen ihtiyaç duyuyordu. Bu da hayatýndaki bir iki lanetten biriydi. Ýçki neyse de bu b...k sigarayý býrakmalýydý. Ama olsundu. Derin bir nefes çekti.

  Güneþ ve Ölüm (Giriþ) (Levent Ölçer) 9 Eylül 2012 Fantastik 

"Derya haným nolcak? Hatun senin içine düþecek neredeyse. Bu konuda bir þey yapmayacaksýn demek mi oluyor bu?" Kaan güldü. Özge'nin gözünden de bir þey kaçmýyordu.

  30 Aðustos Zafer Bayramý (Levent Ölçer) 29 Aðustos 2012 Türkiye 

Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Zoruna gidenin neresine giderse gitsin... Sessiz kalanlarý, dönekleri, hainleri, iþbirlikçileri ve kendi çýkarýný korumak adýna "aman abi bu konulara girmeden ben sanatýmý yapayým" diyenleri unutmayacam. En iyi günleriniz bunlar. Bu günler geçecek. Keser döner sap döner o sap da sizin taa... Anlayan anladý.

  Yine 17 Aðustos (Levent Ölçer) 16 Aðustos 2012 Toplum 

Hala 1999'daki Gölcük deðil bu Gölcük. Toparlanamadý. Hala yýkýlacak mý, onarýlacak mý, yeþillendirilecek mi molozlarýyla mý kalacak belli deðil kimi yerler. Unutmak mümkün mü? Ben Gölcüklüyüm. Ýstesem de unutamam.

  Tatlý Sert (Levent Ölçer) 11 Aðustos 2012 Erotik 

Aslý masadan aþaðý kaydý. Eteði daha da yukarý sýyrýlýrken düzeltmek için bir þey yapmadý. Engin dalgýnca ve kontrolünü kaybetmenin eþiðinde tatlý tatlý, zevkle sallanarak izledi. O kalçalarýn sallana sallana gidiþi, eteðinin neredeyse bacak arasýna kadar edepsizce sýyrýlmýþ hali kaldýrabileceðinden çok fazlaydý. Aslý buradaydý, Engin de buradaydý. Ýki artý iki dört ederdi. Ateþ ile barut yan yana geldiðinde olacaklarý bilmek için dahi olmaya gerek yoktu.

  Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (9. Bölüm - Son - ) (Levent Ölçer) 2 Aðustos 2012 Fantastik 

"O halde gazabýmý alacaksýnýz!" diyerek cevabý hemen yapýþtýrdý Auruz Vektashi. Sesi soðuk ve ürkütücüydü. Pek çok savaþçý bu ses yüzünden bile arkasýna bakmadan kaçmaya baþlayabilirdi. Sesindeki efsunlar þimdi çok daha karanlýk ve yýkýcýydý. Ama bazýlarýný hiç mi hiç etkilemiyordu bu dehþetli efsunlar... "Sen daha önce benim ünlü ve muhteþem deðneðimi alacaksýn, hem de köküne kadar!" diye araya giren, kemerinin önününde asýlý sallanan koca büyülü deðneðini eliyle saða sola anlamlý anlamlý sallayan bembeyaz ve gümüþlü, ýþýltýlý cüppeli rahip Theoros idi. Liç bu ahlaksýz göndermeyi almýþtý ve cevaben kükredi.

  Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (8. Bölüm) (Levent Ölçer) 21 Temmuz 2012 Fantastik 

"Liçin ininde bir þansýmýz var Althar Paladin. Nausor Rushnill(Kan Tabyasý) denen o koca piramit þehirde liçin filakterisi var. Kendisi de her zaman orada. Sadece bir kez dýþarý çýktýðýný biliyoruz ve hepsi o. Ayrýca jaresleri, liçleri ve melez dev de orada. Piramit tabyanýn çevresi ölüm ordularýyla çevrili. Ýçerde sadýk ve seçkin kemm taburlarý var." "Buraya doðrudan saldýrý önermiyorsunuz heralde," diye çatýk kaþlarla sordu Althar. Uzatma da asýl konuya gel demek istiyordu. Bu korvenlerin bir süredir fýrsatýný kolladýklarý bir planlarý vardý zaten, bunu görebiliyordu.

 

 



Ermiþ'in küçük bir hareketi ile amazonun boynu kýrýldý. Ve ölüsü Thallor’a doðru bir sonbahar yapraðý gibi savruldu.
Dramatik biçimde ortalýk son kez birkaç kalp atýmlýk süre için durulduðunda Thallor Ellona’nýn açýk gözlerini kapadý. Ellona için, dostlarý için ve de kendisi için bir ölüm duasý okudu. Ayaða kalktý. Silahlarýný Ermiþ’e doðru kaldýrýp hem Tanrýlara yakaran hem de Kara Ermiþ’i lanetleyen son sözlerini söyledi. Sözler iyi tanrýlarýn kehanetlerini haykýrýrcasýna çýkmýþtý genç adamýn dudaklarýndan..
“Elvin canýný alsýn Ýblis!”



 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Levent Ölçer, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.

 

Bu dosyanýn son güncelleme tarihi: 28.03.2024 21:29:49