..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Anlamak beðenmenin baþlangýcýdýr. -Spinoza
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Gülmece (Mizah) > fatihkarabenli




29 Kasým 2009
Karar  
fatihkarabenli
iliþkilerde yaþanan her zamanki sorunlardan biri,,ayrýlmaya varýyor çoðu zaman..komik olsun diye yazdýk ama içinde hüzün de var..eee her ayrýlýkta bir hüzün vardýr...


:AIIG:
son 3 yýldýr kararsýzlýk hastalýðýna yakalandým dostlarým..bana 2 yol gösterseler saðda ve solda..elimi çeneme koyup tam ortada öylece beklerim kesin karar almam uzun zaman alýr..bu bir hastalýk..yaþadýðým herþeyi aslýnda ben yaþamýyormuþum gibi oluyor..kararlarýmý hep baþkasý alýyormuþ gibi..biri bana þurdan git þunu yap þöyle ol demezse ben kendi kendime karar alamam..yapamam..karaktersizlik gibi bir þey ben galiba bu hastalýktan kurtulamazsam bir þerefsiz olup çýkacaðým..

gelmeyeceksin bugün benimle dedi..bilmiyorum dedim..gelsen ne olur fatih sanki neden bu kadar çekiniyorsun anlamadým dedi..çekinmemin gayet normal olduðunu buluþacaðýmýz insanýn annesi olduðunu zaten normalde iki çift cümleyi yan yana getiremeyen ben in annesi karþýsýnda tam bir mal gibi davranacaðýmý usulünce anlattým..yetmedi..ne iþim var þimdi çok erken daha diye baðýrdým..o da yetmedi kolundan tutup benim adýma karar alýyorsun neden haberim yok bunu daha önce söylesene dedim..korkarak yüzüme baktý..sakin olurmusun lütfen annemle buluþacaðýmýzý söyleyeli 1 ay oldu unuttunmu dedi..unuttum hatýrlamak istemiyorum ki kýzým ben..ne yani buluþacaz boþatn yere stres olacak hem daha bu nedir hayatým daha iliþkimizin 4 .ayýndayýz dedim..sustu..gözleri yer de para arýyormuþcasýna hýzlý hareket ediyordu..hiçbir þey demedi..bu suskunluk iyi deðildi.çenesinden tutup kafasýný hafifçe yüzümle yan yana gelecek þekilde getirdim.göz göze gelmiþtik.gözlerine baka baka seni seviyorum meleðim ama anla beni çok erken daha hazýr deðilim annenle buluþmaya dedim.hiçbir þey demedi..


annesi ile buluþmak istemiyordum..ben bunu zaten hiç anlamadým.sevgilinin ailesiyle tanýþmak ne kadar stres dolu ne kadar zor iþtir arkadaþ!seni hiç tanýmayan yaþlý insanlar a kendini gereksizce anlatýp sonra da sanki hiç kötü özelliðin yokmuþ gibi davranýp sanki burnunu hiç karýþtýrmýyorsun sanki kýzlarýnýn orasýný burasýný ellemiyormuþ gibi davranacaksýn onlarda sana kýzýmýza iyi bak diyip güven isteycekler ben nasýl güven vereyim benim yaþým kaç zaten ben ne yapayým evliliðe ilk adým atýlýr gibi tanýþmak ta nedir?annesi iliþkimiz hakkýnda bir þey öðrenmek isterse kaçamak cevaplar verip göz göze gelip gülmeyecekmiyiz ben bir ayaðýmý ötekine atamadýktan sonra içtiðim çayý onun yanýnda soðuttuktan sonra ne anladým bu buluþmadan..kimse anlamýyor dostlarým...anlamayacaklarda..


buluþup hasret gidermiþtik..elinden tuttum ve ona güzel cümeleler söylemeye baþladým..iliþkimize baþlayalý 9 ay olmuþtu..ilk andan itibaren bu zaman gelen süreci ve ona duyduðum sevgiyi herþeyi bir bir tekrar anlattým bilinen ama sürekli tekrarlanan þeyler mutluluk verir iliþkide çok öenmlidir..onun hoþuna gitti mi bilmiyorum zira bunlarý anlatýrken çantasýndan kremini çýkarým eline sürdü bana da uzattý istemem dedim..fatih sana bir þey söyleyeceðim dedi..buyur hayatým dedim..annem senin hakkýnda benimle buluþmadýðýna göre bu çocuk ciddi deðil ayrýl ondan dedi..bende hayýr olmaz dedim..ama annemle buluþsan artýk hayatým dedi..derin bir offfffff çekip karar alamamaktan kararsýzlýk hastalýðýna yakalandýðýmdan aslýnda onu da sevip sevmediðimi tam bilmediðimden bahsettim..yüzüme anlamsýz bakýþlar atýp hiçbir þey demeden gitti..


bu gidiþin dönüþü yoktu biliyordum..iþte bir karar daha alýnmýþtý benden baðýmsýz.. hiç bir zaman kendi kararlarýmý alamadým dostlarým..kendi kararlarýný alanlarýn arkasýndan baktým..



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn gülmece (mizah) kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Yalan Melankoli
3g Li Ayrýlýklar
Kendimden Otobüsle Kaçtým
Eski Bir Dost (Mithat )
Çocuk Korkusu
Aþk Bankasý
Gençler
Arabesk

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Devamsýzlýktan Hayatta Kaldým [Þiir]
Gökyüzünün Dansý [Þiir]
Küçük Düþler [Þiir]
Mavi Kolye [Þiir]
Gülmek Yasak [Þiir]
Aþk Bir Melodi [Þiir]
Aslýnda Þehir Senmiþsin (Yolcu ) [Þiir]
Lidyalý Parasý (Ýlk Aþk ) [Þiir]
Bitmiþ Zaman [Þiir]
Hayali Þarký [Þiir]


fatihkarabenli kimdir?

23 yaþýnda ankaralý üniversite mezunu ve her an kapýdan girip merhaba diyen eski bir akraba gibi sevecen ve tezcanlý biriyim :)

Etkilendiði Yazarlar:
mizahi yönden umut sarýkaya ( uyksuz karikatürsti-yazarý )..bir de babamdan çok etkilenirim..:)


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © fatihkarabenli, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.