..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Gerçeðin dili çok yalýn. -Euripides
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Gülmece (Mizah) > fatihkarabenli




9 Aralýk 2009
Çocuk Korkusu  
fatihkarabenli
çocuk sahibi olmakla ilgili bir erkeðin korkusu..


:BJCB:
Çok þey istemedim aslýnda,bir evim olsun,çocuklarým olsun,o çocuklar ilkokula baþlayýp baba ödevime yardým et diye pantolonumdan çeksin bende ; hayýr kendin yap diyim.sonra ýsrar etsinler.hayýr oðlum kendin yap diye bende ýsrar ediyim..sonra çok aðlayarak yalvarmaya baþlasýn,s.git lan annenin yanýna diye kafasýna vurayým..ama iþte çocuklardan çok korkuyordum,kendi çocuðumu hayal bile edemiyordum..


Sýcaktan asfalt yüzüme buhar üflüyordu resmen.Yüzümde gereksiz bir sinir omzumdan aþaðýya doðru akan ter ve dudaklarým susuzluktan kurumuþ ve çatlamýþ bir halde onun olduðu okula doðru gidiyordum.Okuldan onu alýp evine býrakacak,sonrada gidip kýz arkadaþýmla buluþacaktým.Nihayet okulun önüne gelmiþtim bugün karne günüydü okullar tatile giriyordu evin en küçük bireyi Orhan ý eve getirmek görevi bana düþmüþtü.çünkü trafikte yada yollarda baþýna bir þey gelmesinden endiþe ediliyordu.Orhan çok geçmeden kapýnýn önünde bekleyen ben i görerek koþmaya baþladý..koþarken düþtü.koþtum yerden kaldýrdým.býrak diye baðýrdý.üstünü baþýný çýrpýyým Orhancým bak karnende neredeyse yýrtýlýyordu dedim..aðlayarak dizime küçük tekmeler attý..dur lan yapma bak kýzýyorum dedimse de aldýrmadý vurdukça vurdu..en sonunda kendime engel olamayarak kafasýna bir tokat attým..aðladý..çok aðladý..þerefsiz diye baðýrýyordu..ilkokul 1.sýnýfa giden bir çocuk için böyle yaþýndan büyük tavýrlar sergilemesi ve böyle laflar kullanmasý zoruma gidiyordu..bir tokat daha attým ensesine..orhan yine baðýra baðýra aðlamaya baþladý..o sýrada bir kadýn yanýma yaklaþarak ne yapýyorsunuz beyefendi býrakýn çocuðu gel yavrum buraya o daha bir çocuk karnesi kötü diye ilkokula giden bir çocuk dövülürmü dedi..hayýr hanýmefendi yanlýþ anladýnýz bu çocuk benim yeðenim ben onu bu yüzden dövmüyorum üstelik karnesine bakmadým bile yere düþmüþtü de..eee siz de yere düþtü diye vurdunuz yani bravo ne amcalar var yaa ne adamlar var yaaa diyerek orhaný yanaðýndan öptü..bakýn yanlýþ anladýnýz beni..hayýr yanlýþ falan anlamadým..yazýk bu yavrucaða üstelik bakýn karnesi de hep 5 afffferin kuzucum diyerek bir kez daha öptü..kadýn resmen orhaný ele geçirmiþti..



Daha fazla dayanamayarak..peki haklýsýnýz alabilirmiyim yeðenimi gel hadi Orhan evde babaannen bekliyor akþam da annen baban iþten gelirken sana hediye getirecekler dedim..senle gitmem dedi..bu kadar küçük bir olayý bu denli büyüten bu küçük þerefsizden ve onun yandaþý olan bu kadýndan tiksindim..peki lan ne haliniz varsa görün ben gidiyorum millet delirmiþ yeaaaa diyerek elimi salladým..kadýn Orhan ý bir kez daha öptü..


Buluþmaya biraz erken geldiðim için masaya tek baþýma oturup bir kahve istedim.garson hemen getirdi..yavaþ içiyim de onu beklerken bir tane daha bir þey içmek zorunda kalmayým diye aðýr aðýr ve belli aralýklarla yudumluyordum kahvemi.o gelmedikçe sinirim artýyor hem ona hem Orhan a hemde o kadýna küfür ediyordum içimden..kahve iyiyden iyiye soðumuþtu..garson da belli aralýklarla masaya kültablasý bahanesiyle gelip kahveme bakýyordu ..hala yarýsýnda olan kahveyi görünce de biraz ters bir bakýþ atýp gidiyordu..içinden o da bana küfür ediyor diye düþündüm..sonra da ederse etsin lan banane dedim..nihayet o geldi.kapýda onu görünce çok mutlu olmuþtum bir anda..öptüm sndalyesini çektim oturdu.erkenmi geldin fatih dedi..hayýr az önce gelmiþtim bak kahvemi de yeni almýþtým dedim..hmm diyerek güldü..biraz hal hatýrdan sonra ona Orhan ý karnesi ve o kadýný anlattým..gerizekalýymýþ hayatým yaa diyerek kadýna hakaret etti..yetmedi,Orhan a hakaret etti..tamam hayatým diyordum ama kendini kaybetmiþti bir kere en son Orhan a görüyormusun küçücük piç i diyince ben sevgilimden biraz tiksindim ve susmasýný rica ettim..özür dileyerek sustu..


32 yaþýndaydým ve hala bekardým sevgili dostlar.evlilik bana çok uzak geliyordu..kýz arkadaþým 6 senedir niþanlanmayý bekliyor sonrada dünya evine girmek istiyordu.ama ben çok korkuyordum..aklýma seneler önce orhanýn karne gününde olanlar gelmiþti..aradým neler yapýyorsun yeðen hiç aramýyorsun amcaný dedim..amca þu an müsait deðilim lise balosundayým sonra konuþalým dedi..lan oðlum sen ilkokuldan beri beni baþýndan göndermeye çalýþýyorsun zaten yeter lan dedim.hiçbir þey anlamadý..çok içe lan tamam mý dedim..sanane amca yeaaaa diyerek kapadý telefonu..evlenemiyordum,çocuklarým da Orhan gibi olacaklar diye çok korkuyordum..resmen yuva kurmamý engelliyor diye küfür ettim Orhan a…


fatih karabenli



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn gülmece (mizah) kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Yalan Melankoli
3g Li Ayrýlýklar
Kendimden Otobüsle Kaçtým
Eski Bir Dost (Mithat )
Karar
Aþk Bankasý
Gençler
Arabesk

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Devamsýzlýktan Hayatta Kaldým [Þiir]
Gökyüzünün Dansý [Þiir]
Küçük Düþler [Þiir]
Mavi Kolye [Þiir]
Gülmek Yasak [Þiir]
Aþk Bir Melodi [Þiir]
Aslýnda Þehir Senmiþsin (Yolcu ) [Þiir]
Lidyalý Parasý (Ýlk Aþk ) [Þiir]
Bitmiþ Zaman [Þiir]
Hayali Þarký [Þiir]


fatihkarabenli kimdir?

23 yaþýnda ankaralý üniversite mezunu ve her an kapýdan girip merhaba diyen eski bir akraba gibi sevecen ve tezcanlý biriyim :)

Etkilendiði Yazarlar:
mizahi yönden umut sarýkaya ( uyksuz karikatürsti-yazarý )..bir de babamdan çok etkilenirim..:)


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © fatihkarabenli, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.