..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Yazar yazý yazmayý baþka insanlara göre daha zor yapan insandýr. -Thomas Mann
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Gülmece (Mizah) > fatihkarabenli




18 Þubat 2010
Yalan Melankoli  
fatihkarabenli
klipsel bir trajikomedya :)


:BBAD:
YALAN MELANKOLÝ

Dün gece evden çýkýp yürümeye karar verdiðim de az çok baþýma gelebilecekleri tahmin etmiþtim.Bir kavþakta kýrmýzý ýþýk yanýyor,3 araba onun yeþile dönmesini bekliyordu az ileride de bar çýkýþýnda muhtemelen gereðinden fazla alkollü adamlar birbirlerine küfrederek kavgaya tutuþmuþlardý.Hiç o sokaktan gidip bulaþmayým,belki aralarýna beni de alýr temiz bi döverler diye gideceðim sahil yoluna beklide yolumu 1 saat daha uzatarak baþka yollardan gittim.

Kýþ olmasýna raðmen deniz sakin görünüyordu..Telefonumdan Ýbrahim Tatlýses in sarhoþ þarkýsýný açarak biraz dinledim,bir ara klip gibi olmasýný istediðim için,kafamý iki yana sallýyor,karanlýk olmasýna raðmen denizi görüyormuþum gibi uzaklara bakýyor,arkamda çalan araba kornalarýný ve þehrin gürültüsünü þarký bitene kadar duymazdan geliyordum..Bir ara fena dalmýþ olacaðým ki þarkýnýn ardýndan (dj onur atiye deniz salla remix) çalýnca ürpererek telefona saldýrdým,bu þarký hem beni korkutmuþ,hem de klibin içine sýçmýþtý..moralim bozuldu telefonu kapadým.Telefondan müzik dinlemek te ne oluyor ne kadar malým diye kendime çok kýzsam da içimde klip gibi sahneler gerçekleþtirdiðim için de inanýlmaz bir haz vardý,içimde bir bedirhan gökçe vardý sanki þiirler okuyordu bana..Ýçimdeki ses te konuþmaya baþladý mý susmazdý benim , þimdi de abi hazýr melankolik bir havadasýn ara yengemizi de barýþýn ben onu çok özledim diyordu..lan ne barýþmasý bi s.git yengenden ayrýlalý 2 yýl olmuþ desem de ha illa ara abi ha illa bir þansýný dene diyordu,,ne þansý lan kýzýn bu verdiði kaçýncý þans 2 yýldýr tek kelime duymadým hiç haberleþmedik aramadým aramadý beni gaza getirme aramayacaðým dedim..abi þerefsizim bir daha konuþmam dedi..konuþmazsan konuþma isabet olur fatihcim dedim..malsýn diyip sustu..sahil de iyice sessizleþmiþti..kýz kulesini karþýma alýp erkan oður dan þu an ismini hatýrlayamadýðým bir türkü söyledim tam aðlamaklý olmuþtum ki yan bankta oturan ve oturduðunu fark etmedim iki genç helal olsun varooolll bravo gibi cümeleler kurup alkýþ tuttular,,ne var lan noluyor dedim,,çok yanýk söyledin be abi diyip gülüþtüler,,þapkalarý hafif yamuk giyimleri boldu,,bir tanesinin boynunda kolye vardý,,mýnakoyduðumun repçileri diyip kalktým.resmen depresyonumla melankolik halimle dalga geçmiþlerdi..ne oldu abi sen daha arama yengeyi iyice düþürdün kendini toplumun gözünde,,yazýklar olsun bee hiç mi hatrýmýz yok diye yine konuþtu içimde ki ses,,tamam lan arayacðým diyip bankýn tekine tekrar oturdum,,repçi çocuklar peþimden gelmemiþlerdi etrafta da kimse yoktu zaman açýsýndan çok uygundum..acaba gidip þurdan 2 bira alsam da içerek mi konuþsam diye düþünsem de hemen vazgeçtim,zira çabuk çiþim geliyordu bira içince,,ben 2 bira içiyim 5 kere tuvalete gidiyorum zaten dedim. Telefonda onunla konuþurken bir yandan da iþemek hem içinde bulunduðum klipsel havaya,hem de ona karþý terbiyesizlik olur dedim.


Aradým, alo dedi,efendim dedi,,aloooo dedi,,allahým malmýsýn nesin konuþsana dedi kapadým..abi neden konuþmadýn yaaa hadi ama dedi,,lan bi sus nolur sus hazýr deðilim sesini duyunca kötü oldum dedim,,içimdeki ses hey allahým gibilerinden bir þeyler geveledi,,iyice g.tün kalktý þerefsiz dedim.sustu..aradým efendim dedi..merhaba dedim.kimsiniz neden konuþmadýnýz dedi..ben fatih dedim..sen ne akla hizmet gecenin bu saatinde beni arýyorsun la baþlayan,niþanlanmýþ olmasýyla devam eden,geçmiþte yaptýðým hatalar ve yaptýðým hakaretlerle bu uzun ve hýzlý konuþmasýný bitirdi..ben sadece sesini duymak içindi gibi bir þeyler söyledim,sesim kýsýk korkak bi þekilde çýkýyordu,,sus ya nolur sus bi daha da beni arama dedi..dýt dýt dýt sesleri eþliðinde banktan kalktým eve doðru yavaþ adýmlarla yere bakarak ilerledim.abi yenge sanki biraz deðiþmiþ ses tonu falan ha ne dersin dedi..cevap vermedim..abi susma böyle dedi..içimdeki sesi öldürmek istiyordum,,seni öldürürüm lan nolur sus diyip aðladým,,peki diyip sustu..ayný bar ýn önünde yine kavga vardý bu sefer fazla umrumda olmadýðý ve eve daha fazla yürümek istemediðimden o sokaðýn içinden geçmeye karar verdim ayný þekilde istifimi bozmadan yürümeye devam ettim,,fakat içlerinden bitanesinin fýrlattýðý bira þiþesi yuvarlanarak ayaðýma tam da kemiðe denk gelip canýmý yakýnca içimde ki ses ananýskimmmm diye bir refleksel küfür etti,ve bir anda kendimi kavganýn tam ortasýnda buldum..evden çýkarken bir þeyler olacaðýný hissetmiþtim..beni bir temiz dövdüler..


fthkrbnli



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn gülmece (mizah) kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
3g Li Ayrýlýklar
Kendimden Otobüsle Kaçtým
Eski Bir Dost (Mithat )
Çocuk Korkusu
Karar
Aþk Bankasý
Gençler
Arabesk

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Devamsýzlýktan Hayatta Kaldým [Þiir]
Gökyüzünün Dansý [Þiir]
Küçük Düþler [Þiir]
Mavi Kolye [Þiir]
Gülmek Yasak [Þiir]
Aþk Bir Melodi [Þiir]
Aslýnda Þehir Senmiþsin (Yolcu ) [Þiir]
Lidyalý Parasý (Ýlk Aþk ) [Þiir]
Bitmiþ Zaman [Þiir]
Hayali Þarký [Þiir]


fatihkarabenli kimdir?

23 yaþýnda ankaralý üniversite mezunu ve her an kapýdan girip merhaba diyen eski bir akraba gibi sevecen ve tezcanlý biriyim :)

Etkilendiði Yazarlar:
mizahi yönden umut sarýkaya ( uyksuz karikatürsti-yazarý )..bir de babamdan çok etkilenirim..:)


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © fatihkarabenli, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.