Vatan

Vatan nedir?
Üzerinde doğup büyüdüğümüz toprak parçasıdır.
Bu vatanın bize öğrettiği şeyler nelerdir?
Vatan bize kardeşliği anlatmakta ama hani nerde?Bu nasıl kardeşlik.Kardeşlik pkk ya af izni vermek mi? Tülban giymeyi yasaklamak mı? Askerlik sürecini azaltmak mı?bu nasıl kardeşlik ya anlayamıyorum.Atatürk ve silah arkadaşlarına sizin hiç mi saygınız yok.Atatürk'ün söyle bir sözü vardır (beni görmek demek yüzümü görmek değildir.Benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir)demişti.Hani nerde cumhuriyet elden gidiyor.Bunca yapılan savaşlar bunlar içinmiydi? çanakkale zaferi bunun için mi Kazanıldı? Bunun için mi o kadar kan döktük o kadar şehit verdik.Bu şehitlerin üzerine siz bunları yapıyorsanız Bu kardeşlik değil kalleşliktir...


R. Yasin Bahadır hakkındaki bilgilerin basılmasını istiyorum.
Eğer basılmamasını istiyorsanız tıklayın.

  R. Yasin Bahadır kimdir?
Edebiyata merak sarmış amatör bir yazarım.Kendimi geliştirmek ve adımı ülkemize şimdiden tanıtmak istiyorum.

Etkilendiği Yazarlar:
can yücel

 


Bu yazıyı basmak istiyorum.

İzEdebiyat'da yayınlanmakta olan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Tüm yazılardan birinci dereceden sayfa düzenleyicileri sorumludur. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Yazarların izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılmaması/yayınlanmaması önemle rica olunur.

© 2000-2002, İzlenim.com - Tüm hakları saklıdır.