..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
"Ýþimden büyük tat aldýðýmý söylemeliyim." -John Steinbeck
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - 1. Bölüm
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Köylü Kýz Kezban
Ýsa Kantarcý
Roman > Aþk Romaný

Köylü Kýz Kezban 1 Sabahýn erken saatleriydi, bölgede 3 gündür kar fýrtýnasý vardý, yoðun rüzgarla kýrbaç gibi yaðan ince kar insana nefes aldýrmýyor, her þeyi zora, ister istemez kanlý bir mücadeleye sokuyordu. Daðýn yamacýnda 3 kiþi kaplumbaða gibi ilerlemeye çalýþýyordu, dizlerine kadar kara batmýþlardý, bu üç adam elektrik onarým arýza ekibiydi, adamlardan biri çok öndeydi, yumuþak ve derin karda ilerlemekten nefes nefese kalmýþlard

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Roman > 1. Bölüm
261 
 Çikolata - 6  (Ezgi Yavuz)

Tamam ayrýlmak istiyorum ama yinede aldatýlmayý hazmedemem.
262 
 Dönemeyen Bir Dönme Dolap - 15  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Yerimden fýrlayýp ayaða kalktým. Elindeki sahana vurdum, sahan yere düþtü, üzerime içindeki maddeden bulaþtý. Büyücünün elindeki teleði çekip aldým,
263 
 Çikolata - 8  (Ezgi Yavuz)

Sanýrým gideceðim!
264 
 Acý Hayat  (SERAP HOCA)

Yaþanmýþ mý kim bile...
265 
 Çapulcu Manyak - 20  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Mukavva kutular, tenekeler, pamuk, kusmuk, solmuþ çiçekler, kedi leþi, yýrtýlmýþ kitap ve gazete sayfalarý, boþ poþetler, bulaþýk süngerleri, fýrçalar, kakalý çocuk bezleri, disket, kemikler, et, sucuk, peynir, çivi, iðne, küpe, 25 kuruþ, kumaþ parçalarý, ayakkabý, þapka, çekomastik tüpleri, keser, sakýz, parfüm þiþeleri
266 
 Ýlkel Bir Adamýn Çýðlýklarý I  (onur güner)

Neden ilk anda göremediði þeyleri þimdi görmeye baþlamýþtý. Göz karanlýða nasýl bu kadar kýsa bir sürede alýþabiliyordu. Birden çevresindeki her þeyinde böyle iþlediðini fark etti. Herkes ve canlý aniden olan deðiþikliklere bile birden kýsa bir sürede alý
267 
 Dönemeyen Bir Dönme Dolap - 3  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Kýz afallýyor, acý tiksinti karýþýmý bir bakýþ atýyor bana, hiç konuþmadan para üstünü sert bir el hareketiyle tezgaha býrakýyor; aslýnda çarpýyor
268 
 Köpeðin Adý Badi - 43  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Tanrýnýn gölgesi bir bakmýþ ki bu yaratýklar sadece þekil olarak kendisine benziyor. ”Olmadý!” demiþ. Bunlarýn ne bir þikâyetleri, ne de birbirleriyle mücadeleleri bulunmadýðýný, görünce kötülük dolu deðneðini bu dünyaya doðru savurup gitmiþ.
269 
 Çapulcu Manyak - 19  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Önümdeki duvarýn içinden ses geliyor. Biri baðýrýyor. Þimdi yumruklamaya baþladý duvarý. Ve duvarlar eski yerlerini alýrken tavan da yükseldi. Meðerse odam ne kadar geniþmiþ.
270 
 Köpeðin Adý Badi - 32  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Kaç gün kaldýk bilmiyorum, bana çok uzun geldi. Onca köpeðin arasýnda hýrlaþarak vakit geçirmek kolay deðil, zaman da uzun geliyor bu þartlarda. Görevliler lakayt, merhametsiz, tembel. Ellerinden sopa hiç eksik olmuyor, canlarý istediðinde de vuruyorlar.
271 
 Göçe Göçe - Göçmenler Edirne'den Ayrýlýyor - 28  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Tifüs hastalýðý, Edirne'de kafilemizin en az üçte birini yok etmiþ. Dedemin günlüðünün bir yerinde kalan aile sayýsý altmýþ bir olarak ifade ediliyordu. Bana anlatýlanlara göre, Edirne'den çýkarken aile sayýsý elli üçmüþ. Edirne'den Havsa'ya kadar, hiç mola vermeden ilerlemiþler.
272 
 Ýki Ruh devamý 2  (Pýnar Kalkanoglu)

devam edecek
273 
 Köpeðin Adý Badi - 36  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Korktuðum oldu galiba, yolu þaþýrdým, yanlýþ bir yola saptým. Hatta yol bitti. Geriye dönemem bir hayli zaman geçti çünkü. Daðlýk, tepelik bir yer ve etraf gene aðaç dolu. Yüzlerce metre aþaðýlarý görebiliyorum, gördüðüm gene üzeri karlý aðaçlar; ev ya da insan tarafýndan yapýlmýþ bir þey yok.
274 
 Köpeðin Adý Badi - 12  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Havlama sesi duyuyorum. Ben bu sesi tanýyorum. Aslancýk, sütkardeþim... Sesini duyuncaya kadar hiç aklýma gelmemiþti. Ýþte kafama yediðim darbenin yol açtýðý bir unutkanlýk daha.
275 
 Köpeðin Adý Badi - 31  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Belki de Cafer Aga ile bir daha hiç görüþemeyecektik! Onun için bir þeyler söyle bana be Cafer Aga! Benim konuþmamý sen anlamasan da senin dediklerini ben anlarým. Güzel bir söz söyle, bir defa daha “Kalo olum” sözcüklerini senden duyayým. Bana “Güle güle Kalo olum!” de.
276 
 Köpeðin Adý Badi - 25  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Nurcan'ýn elinden çubuk krakeri hiç eksik olmaz. Biri ýsmarlarsa krakerini oraletle yemeyi çok sever. Kraker istersen katiyen vermez. “Aga, aga..” der. Yani abim kýzar demek istiyor. Cebinde küçük bir oyuncak arabasý çoðu zaman vardýr.
277 
 Çikolata - 4  (Ezgi Yavuz)

Saatlerdir koltukta oturmuþ denizi izliyorum. Aklýmýn ucundan tek bir kelime bile geçmiyor, sanki düþünme gücümü kaybettim. Þu an tek yapabildiðim kahvemi yudumlamak.
278 
 Göçe Göçe - 6  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Fýrtýnanýn topraktan köküyle söktüðü bir aðaç gibiyiz. Havada savrulup duruyoruz. Fýrtýna bu aðacý býrakacak mý, býrakýrsa nerede býrakacak? Diyelim ki fýrtýna dindi ve bir yere býraktý; acaba o aðaç oraya dikilecek mi? Dikilse bile, tekrar topraða kök salýp tutanabilecek mi? Bu göç iþte böyle bir þey!
279 
 Demokratik Deliler Devleti (3d) +18) - 9  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

-Dahiler, deli midir? Evet! -Dahilere çocuk gözüyle bakarsanýz, onlarýn çok þey bilen deliler olduklarýný anlarsýnýz.
280 
 Köpeðin Adý Badi - 13  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Kalo, bak bugün anca yirmi bir lira topladým. Senin anlayacaðýn kenefe sabahýn köründen bu saate kadar sadece yirmi bir kiþi girmiþ. Oysa camii her namaz vakti cemaatle doluyor. Bu adamlar hiç mi iþeyip, sýçmazlar? Yoksa bir lira vermesinler diye altlarýna mý yaparlar? Yirmi bir liranýn hepici erkeklerden, gacý kenefine giren hiç olmuyor ki.

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Yanký
Ahmet Odabaþ
Roman > 1. Bölüm

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.