Tc Tepkisi ile Dalga Geçenlere
Önyargılı olmayın; Çevrenizdeki herkesi insan sanmayın

İsminin başına TC yazarak tepkisini dile getirenlerle dalga geçen silik çıkmış ruhsuz insan fotokopilerine ithaf olunur...

Vatan, millet, bayrak gibi değerleri küçümseyip boş şeylermiş gibi göstermeye çalışan kendini kaybetmiş ruhlar var. Adının başına TC ibaresi getirip tepkisini dile getirenlerle dalga geçen bu zatlar aynanın karşısına geçip bir sorsunlar kendilerine: İnsanı insan yapan DNA sarmalındaki bir iki kavis mi yoksa maneviyatı mı? İçi boşaltılmış ve kandırılmış insanlar sürüsü var etrafımda.

Her sabah Tayyip haberleriyle güne başlyıp gün boyunca Tayyip haberi dinliyorlar, gün biterken gece yine Tayyip dinliyorlar... Yavrum bu kominist ve tek adam rejimlerinde olur; Halkı boğmak ve beynini yıkmak için uygulanan bir yöntemdir. Hiçbir ileri ve insana saygılı ülkede bir Başbakan sabahtan akşama heryerde her konuda atıp tutmaz, herşeye karışıp polemik yaratmaz, bu kadar laf kalabalığı yapıpı ona buna bulaşmaz. Çünkü ileri ve uygar, insana saygılı ülkelerin yönetimleri iş yapmakla uğraşmaktan başını kaşımaya vakit bulamaz.

Tanklanıyorsunuz yavrucuğum. Tankın adı Tayyip. Tanklamak nedir? Merak ettiyseniz şu yazıyı okuyun.( http://www.izedebiyat.com/yazi.asp?id=103300 ) Belki bir iki tanenizin beyninden arta kalanları kurtarabilirim.


Levent Ölçer hakkındaki bilgilerin basılmasını istiyorum.
Eğer basılmamasını istiyorsanız tıklayın.

  Levent Ölçer kimdir?
Fantazyada büyü, teknoloji ve aksiyon İldar'da buluşuyor. 07/10/2017 tarihinde şimdi diyebilirim ki neredeyse 2 senedir tek kelime yazmadım... 2 senedir yazar tarafım ölü. oysa oldugum şeyler içinde olmayı en sevdiğim şey yazar olmaktı :) Toprağı bol olsun.

Etkilendiği Yazarlar:
Süpermen, Robert E. Howard, Tolkien, Salvatore, Jules Verne, Battalgazi, David Eddings, Michael Moorcock.

 


Bu yazıyı basmak istiyorum.

İzEdebiyat'da yayınlanmakta olan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Tüm yazılardan birinci dereceden sayfa düzenleyicileri sorumludur. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Yazarların izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılmaması/yayınlanmaması önemle rica olunur.

© 2000-2002, İzlenim.com - Tüm hakları saklıdır.