Zeus'un Kızı;çocuk Olmadan Ebeveyn Olunmaz

İçli köfte yapmak maharet işidir. Ve bunu asla internetten öğrenemezsiniz. Ama çocuk bakımına gelince, işler değişir. Çocuk bakımı demek onu yedirmek içirmek demek değildir. Ona merhamet aşılamak, saygı ekmek, hoşgörü eklemek ve sorumluluk duygusu ile beslemektir. Çocuk bakımı, gelecek yıllarınızın şekillenmesi demektir. Bu yüzden geçmişi tekrarlamak değil, sürekli bir cerrah ustalığında öğrenmek, kendini geliştirmektir çocuk bakımı. Okumak, tartışmak için size önerebileceğim birkaç kitap var. Bugün sizlerle bu kitapları paylaşmak istedim.
HAIM Ginott'un Anne, Baba ve Çocuk Arasında, Jesper Juul’un Çocuk Yetiştirme Rehberi,, Aletha Solter ‘in Bilinçli Bebek, Alice Miller’in Yetenekli Çocuğun Dramı ,Susan Forward’ın Zor Bir Ailede Büyümek adlı kitapları size yeterince ışık tutacak türden. Sadece şunu unutmamanız gerekiyor. Her çocuk birbirinin aynı değildir. Önemli olan onları ne kadar anladığınızdır.


Aysun Güven hakkındaki bilgilerin basılmasını istiyorum.
Eğer basılmamasını istiyorsanız tıklayın.

  Aysun Güven kimdir?
hayatın içine sığamayanlar kitapların içine sığabilir.

 


Bu yazıyı basmak istiyorum.

İzEdebiyat'da yayınlanmakta olan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Tüm yazılardan birinci dereceden sayfa düzenleyicileri sorumludur. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Yazarların izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılmaması/yayınlanmaması önemle rica olunur.

© 2000-2002, İzlenim.com - Tüm hakları saklıdır.