Gerçek Chp’li

Bana bugün 7 aylığına geçici süre Chp'nin genel başkanlığını versinler... Bu seçimi ilk seferde kazanmazsam çeksinler vursunlar... Bunu başka gerçek Atatürkçüler de rahatça diyebilir, diyebilmeli.

Tabi ki bazı mevkilere atanmak bir şeyleri değiştirmiyor. Bunu pornografik görüntülerle güce gelen zatlarda gördük ama ondaki cesaretsizliği, bilgisizliği ve siyasetsizliği de gördük... Adam tamamen partiye ve temellerine hakaret… Mustafa Kemal Atatürk, mezarından kalksa bu zatı, tayfasını ve yaptıklarını görse, İstiklal Mahkemesi’nde yargılamazsa ben tarih bilmiyorum demektir.

Haliyle gerçek bir liderlik; doğru bir toplumsal hareket ve beraberinde inanışla olabilir... Niye olmasın? Niye insanlar, adam gibi adamları ve bu değerleri savunanları takip etmesin? İnim inim inleteceksin ya... Özünü hatırlayacak ve hatırlatacaksın. Bu vatan Türk toprağı... Bu vatan Anadolu Selçuklu'dan, Osmanlı'dan ve Atatürk'ten miras kalan topraklar... Hala ne halkların demokrasisi, ne babacanlığı, ne davutsoyu... Tek başına savaş verecek ve inandığın değerler için dimdik duracaksın.

O yüzden önce içindeki hainleri temizleyeceksin... Ne demek bu? Önce partinin içi temizlenmeli... Sağ, sol, kuzey, güney… Herkes partili anasını satayım...  Beni ilgilendirmiyor da vakti zamanında dedesi partili olan zatlar... Aksine… Özellikle önce onlar temizlenmeli... Burası Osmanlı değil beyler... Dedeniz bir şeyler başardı, siz değil… O kandan ve soydan gelmeniz de bir şeyleri değiştirmiyor… Öyle bir şey olsa son mesaj taşıyıcıların soyundan gelenlerde, yani seyyidlerde, bir şeyler olurdu… Görüyoruz hallerini… Kimileri var… İçiyor durmadan evelallah. Yarasın. Helal olsun deyin ama o işler öyle olmuyor.

Haliyle; burası akli selim, kafası çalışan, vatan için bir şeyler yapmak isteyenlerin yeri... O yüzden geçici süre bu abiniz, ne, nasıl yönetilir diye sizleri liyakat mantığı ile doğru yerlere atayacak, sonra sizlerden beklentilerini söyleyecek, siz de dediklerini yaptıktan sonra hem partiden, hem de güçten si… Ayrılıp gidecek... Bitti.

Yine de… Tüm bu düşüncelerime rağmen, hala seçimi kazanamıyorsam da dahasını görmeme hiç gerek yok... Kimi kimi yerlerden cesaret madalyası kazanana boyun eğmeye devam ümmet-i Muhammed... Ben şahsen inançlarım ve düşüncelerim için adam gibi savaştım, denedim ve kaybettim demektir.


Alp Şahin hakkındaki bilgilerin basılmasını istiyorum.
Eğer basılmamasını istiyorsanız tıklayın.

  Alp Şahin kimdir?
Deneme ve elestiri agirlikli yazmayi seviyorum.

Etkilendiği Yazarlar:
Machiavelli, Nietzsche

 


Bu yazıyı basmak istiyorum.

İzEdebiyat'da yayınlanmakta olan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Tüm yazılardan birinci dereceden sayfa düzenleyicileri sorumludur. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Yazarların izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılmaması/yayınlanmaması önemle rica olunur.

© 2000-2002, İzlenim.com - Tüm hakları saklıdır.