Aklımın Dalgaları

Ben ortaokuldayken değirmene giderdim. Yine bir hayali eyleme dönüşterebilecek olmamanın mutluluğu ile şenlendim. Bisiklete bindim ve yola koyuldum. Ama unuttuğum bir şey vardı. Bisikletin çamurluğu daha önceden kopmuştu ve bir tane tırnak parçası vardı o tutuyordu ki ordan da kurtulunca çamurluk tekerin önüne doğru kaydı bende kendimi yerde buldum bi baktım teker koptu. Bisikletin çatalının dişleri de kırıldı derken eve geri döndüm. Annem değirmene yürüyerek gideceğimi söyledi. Başladım yürümeye az gittim uz gittim kaldırım yokuş düz gittim değirmene vardım mısırı daha önceden götürdüğümü şimdi anladım ki mazur görün on seneden fazla oluyor.
Dayım dedi bana hani bisiklet yokmu
Yok dayı sırtımda götürcem dedim
Sonra bir şekilde eve gittim evin yakinlarin da bie imam bana yardım etti bende dua ettim vs.
Ama bisikletin hali vahimdi tabi aradan bir kaç ay geçtikten sora onuda yaptırdık hala kullanıyorum.
Mısır ekmeği sevenlere selam olsun


Onur Altan hakkındaki bilgilerin basılmasını istiyorum.
Eğer basılmamasını istiyorsanız tıklayın.

  Onur Altan kimdir?
Bir yerden başlamak lazım

 


Bu yazıyı basmak istiyorum.

İzEdebiyat'da yayınlanmakta olan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Tüm yazılardan birinci dereceden sayfa düzenleyicileri sorumludur. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Yazarların izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılmaması/yayınlanmaması önemle rica olunur.

© 2000-2002, İzlenim.com - Tüm hakları saklıdır.