Hayat Felsefesi

Sözüme başlarken şunu bildirmek isterim:fizikte her etki karşılığında bir tepki yaratır.İnsanda öyledir.Bu sözü söylememin asıl amacı şudur.fizik=insan=hayat=felsefe.demek istediğimi heralde anladınız.Yani asıl konu insanlar ve hayat felsefesi.Hayat felsefesi:Herkezde ayrı bir şey çağrıştırır.Ama çağrıştırdığı şeyleri sonucunda hep aynı şey ortaya çıkar.Hepsinin dönüp dolaştığı yer aşk'tır.Benim hayat felsefemde:Hergün ufkudan doğan güneşle batıdan batan güneş arasında zaman diliminde bir çok yenilik vardır.Bunlar yeni kurallarda olabilir.Mesela hayat felsefesi
KURAL1=NOLURSA OLSUN KIZLARA EL KALDIRMA.
KURAL2=GİDENE DUR DEME GELENE GİT DEME AMA EĞER GİDİYORSA ARKASINDA SESSİZCE AĞLA.
KURAL3=HER ZAMAN İÇİN KIZLARA ÖNCELİK TANI.Bu 3 madde yapılması kesin nolursa olsun est geçilmeyecek kurallardır.Aklınızdan şu anda bu metni okurken acaa 4. kural ney diyenleriniz olacaktır.Eğer öyle düşünüyorsanız diye:
KURAL4=AŞKA FEDAKARLIK GÖSTER ŞUNU UNUTMAKİ O SANA GEREKEN HER YERDE YOL GÖSTERİCİDİR.


R. Yasin Bahadır hakkındaki bilgilerin basılmasını istiyorum.
Eğer basılmamasını istiyorsanız tıklayın.

  R. Yasin Bahadır kimdir?
Edebiyata merak sarmış amatör bir yazarım.Kendimi geliştirmek ve adımı ülkemize şimdiden tanıtmak istiyorum.

Etkilendiği Yazarlar:
can yücel

 


Bu yazıyı basmak istiyorum.

İzEdebiyat'da yayınlanmakta olan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Tüm yazılardan birinci dereceden sayfa düzenleyicileri sorumludur. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Yazarların izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılmaması/yayınlanmaması önemle rica olunur.

© 2000-2002, İzlenim.com - Tüm hakları saklıdır.