Karamsar...


Yapılan her işim seni anlatsada ''Ben sana mecburum'' satırlarını yazan sanki dusunmedi o her seyden en kıymetlisini. Bilmediği insanın duygularını nereye kadar saklayacagı. Aslında her seyi boşverip yok olup gitmek satırların arasından kaybolmak ne güzel olurdu. Ama yapmaktan korktugumuz hatalar sonsuza kadar mı surer sence? Yapma demek yada durdurmak engel olmak pozitif hayatın negatif kutbuna dönuşmek sanki hiç bir sey olmamıs gibi yasamak. Belkide zor olan bu karamsarlık ve karmasa açık seçik ifadelerin dönüstugu olasılıkların ortasında yasanmaya deger bi aşk meydana getirmek. Bu aşk muessede yapılan eylemlerin yarattıgı etkinin sonuçları artık o kadar umursanmamakta ve açılan her kapının kapanmayacağı duşunulmekte. Bilinir mi fizik kuralları ihlal edilse ne olur hatta edilmese ne olur anlayabilmek kolay gibi görünsede kaos ortamı gibi hayat feleket tellallıgı yaptıgımı sanma sana anlatmak istediklerim yarım yamalak satırlarım hepsi sana olan aşkımdandır...


hakkındaki bilgilerin basılmasını istiyorum.
Eğer basılmamasını istiyorsanız tıklayın.

   kimdir?
1991 de başlayan hayat yolculuğum tam gaz devam etmektedir...

Etkilendiği Yazarlar:
Genel olarak butun yazarlar diyebiliriz

 


Bu yazıyı basmak istiyorum.

İzEdebiyat'da yayınlanmakta olan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Tüm yazılardan birinci dereceden sayfa düzenleyicileri sorumludur. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Yazarların izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılmaması/yayınlanmaması önemle rica olunur.

© 2000-2002, İzlenim.com - Tüm hakları saklıdır.