"Kelimelerin gücüyle dünyaları değiştirin."

Ezberinde Yedi Renk Dünya!

Ezberinde yedi renk dünya, sesinde yalnız gerçek bir rüya! Sevgiyle dolan, eskiyi unutan, dertsiz, geleceğe bulanan! Bu akşam, rengin, hüznün, keyfe keder anıların ölüm günü olsun!

yazı resimYZ

Ezberinde yedi renk dünya, sesinde yalnız gerçek bir rüya! Sevgiyle dolan, eskiyi unutan, dertsiz, geleceğe bulanan! Bu akşam, rengin, hüznün, keyfe keder anıların ölüm günü olsun! Yeni renk, yeni hayat, yeni kainat belirsin! Yeniden soluklansın! Yerden arşa kadar uzansın! Uzansın, hayallere uğrasın! Mavi çiçekler yeniden açtı.. Mor kelebekler masaları dolaştı.. Sevgi hep vardı, geç kalmıştı. Anılar vardı, suların üzerinde yeni başladı. Yıldızların sahte yüzü yoktu, sahte olan uzaklaştı. Neşe, keyif bulundu kalbin köşelerinde, her şey evrimleşti.. Daha da çok yazılır ama.. Bir düşünce vardı.. Yaşandı güzellikler. Büyük ve yoğun bir yaşam güzelliği vardı, yaşandı, yaşanacaktı! Hep!

KİTAP İZLERİ

Bir Zambak Hikayesi

Mehmet Rauf

Tabuları Yıkan Erken Cumhuriyet Dönemi Erotik Edebiyatı: "Bir Zambak Hikayesi" Türk edebiyat tarihinin tozlu raflarında uzun yıllar gizli kalmış, adı bilinse de içeriği hakkında fısıltılarla
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön