..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
"Yumuþak olma ezilirsin, sert olma kýrýlýrsýn." -Victor Hugo
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Erotik > Gökhan Bilger




6 Mart 2005
Uzakta  
Gökhan Bilger
Senden kaçýþým baþka bir þehirde, baþka bir ülkede devam ediyor. Paylaþmaktan ve acýlardan kaçarken kendimden bir parçayý da orada býraktýðýmý biliyorum. Belki asla bulamayacaðým bir parçayý. Ýlk yaz sabahlarýnda içimde hissettiðim kýpýrtýlarý, sen ya da


:BGDA:
Su an senden, ülkemden uzaklardayým. Berlin’de yalnýzým, seni düsünüyorum. Berlin’in kýþý soðuk oluyor. Yoðun bir kar yaðýþý var ve ben bu gece Berlin metrosunun basamaklarýný yavaþça çýkýyorum. Yukarda, merdivenin baþýnda öpüþen bir çift, soðuða aldýrmadan. Usulca köseyi dönüyor ve evime giden sokaða kývrýlýyorum. Arkamda bana seni ve yýllar öncesinin o gününü hatýrlatan çift. Dönüp bakýyorum, orada yoklar. .

Senden kaçýþým baþka bir þehirde, baþka bir ülkede devam ediyor. Paylaþmaktan ve acýlardan kaçarken kendimden bir parçayý da orada býraktýðýmý biliyorum. Belki asla bulamayacaðým bir parçayý. Ýlk yaz sabahlarýnda içimde hissettiðim kýpýrtýlarý, sen ya da bir baþka kadýný severken karnýmdaki boþluk duygusunu ve bir kadýnýn sevince verebileceklerini kendi ülkemde býraktým. Baþka bir diyarda sende býraktýðým aþký ve asýk seviþmelerin tadýný arýyorum.

Biliyorum, ne ben ne de sen 5 yýl öncesinin o genç biraz saf aþýklarý deðiliz. O karnýmýzdaki boþalma, yüreðimizdeki kýpýrtý zamanlarý çoktan geçti ve simdi benim elimde senden hatýrladýðým anlar kaldý yalnýz.

Biliyorum anlar kýsadýr. Su anda mutlu olmaya yetmez. Uzun anýlarýmýzýn yalnýzca damýtýlmýþ birer örnekleridir. Geçmiþin dondurulmuþ ve çeki düzen verilmiþ parçalarý. Ama bu mutluluk adalarý saðlar bazen nefes alýþýmýzý.

Nefesinin nefesime deðiþini hatirliyorum.O odada ikimiz vardýk yalnýz. Hayatta yalnýz kalabildiðimiz tek yer orasýydý. Her þey orda yasandý hatýrlýyor musun? Ýlk öpüþüm seni. Öyle sanýyorum öptüðüm ilk kadýn da sendin. Çünkü hatýrladýðým ilk öpüþ seni öpüþüm hep. Dudaklarýný bir daha asla tadamayacak gibi kavrardým. Dudaklarýnýn tuzunu yýllarca onlara susamýþ gibi emerdim. Ýki dudaðýmýn arasýnda ezdiðim senin dudaðýn miydi yoksa artýk benimki mi bilemezdim. Hala kokunu duyuyorum bazen. O çok sevdiðim parfümün deðil, teninin kokusu. Uzaktayken bile hissedebildiðim, o güzel vücudundan, diri teninden sýzan koku. Bir þarabýn usul usul býrakmasý gibi mayhoþ kokusunu, bas döndüren tenin de birazdan içeceðim ve beni esrik kýlacak noktalarýndan yaymaktaydý.

O geceyi hatýrlýyorum. Hani gözlerimiz buluþmuþtu aniden, yaklaþývermiþtik baþka ne yapacaktýk. Dudaklarýmýzýn buluþmasý, vücudunun sýcaklýðý, hýzlanan nefesimiz, kokunun baþ döndürücülüðü, seni soymam yavaþça, bluzunu tek tek çözerken sonsuzluðu kavramam. Göðüslerini karþýmda görmem, siyah iç çamaþýrlarýn. Sutyeninin üstünde avuçlarýmý gezdirmem. Elimin tenine deðiþiyle ürpermen. Deliler gibi öpüþmemiz. Dillilerimizin buluþmasý birbiriyle kah senin kah benim içimde. Tenini sýrtýnda keþfederken, bana yaklaþan vücudunun okyanuslar gibi kabardýðýmý hissetmesi. Açýlan kopçasýyla sutyeninin sakladýklarýný özgürleþtirmesi. Karþýmda duran göðüslerin, kabarmýþ göðüs uçlarýn. Kilotunu çýkarýþýn, seni ilk çýplak görüþümdeki korkum, heyecaným. Gögüslerin dilimdeyken orda yitip gitmek isteyiþim. Uçlarýný emerken saatlerin geçmesi. Sanýrým huzur bulduðum tek yer orasýydý o zamanlar. Hala dilimde göðüslerinin tadi. Onu emiþim, heyecandan isirisim. Senin sesin,inleyiþin. Sesinin duvara çarpmasý ve yankýlanýp ellerin olmasý, parmaklarýn olmasý, beni soymasý sesinin. Kemerimi, pantolonumu çýkarýþýn, tamamen soyman beni ellerine alman. Vücudumu süzen o sesin inleyiþindi sanki. Ellerinin bedenimde gezisini hatirliyorum, en sert yerime bakisin, orada karar kilisin ve uzun parmaklarýnla onu okþarken beni eritiþin. Benliðime hükmediþin. Kendimi senin diþiliðine býrakmam, benim o sert parçamý avuçlarýmda kavrayýþýn ve hýrsla dudaklarýmý emisin. Avuçlarýndaki hareketi, dudaklarýnda da hissedisim. Nefesim kesilmiþ, artýk kendimi sana, kadýnlýðýn gücüne vermiþtim.

Bilmem ne kadar sonra, yumuþaklýðýn, ýslaklýðýn beni kavriyor. O küçük beni ýslak sýcaklýðýnýn içine alýyorsun. Senin içinde yitiyor, senin içinde yitiyorum. Yillarca aradýðý limaný bulmuþ gibi sýðýnýyorum oraya. Gel-gitler içerisinde rahatým. Gel gitlerimiz içinde daha bir yakýnýz. Vücudunun denizlerine sýðýnýyor, dudaklarýnla buluþuyorum. Dudaklarýnýn tuzunu emerken, gel gitlerimizle baþýmýz dönüyor. Delice emdiðim göðüslerin beni süt kokan zamanlara götürüyor. Ben sen oluyorum, sen de ben. Ben mi senin oluyorum sen mi benim anlaþýlamýyor. Gel gitlerle içinin sýcaklýðý ve ýslaklýðýyla öyle savruluyorum ki, haykýrýyorum artýk, içine doluyorum, doluyorum. Ýçindeki ben senin kavrayýþýný hissediyor. Dalgalar halinde içindeki bana dokunuþlarýný hissediyorum. Derinleþen nefeslerimiz birbirine karýþýyor, her seferinde bir parça býrakarak benden bitiriyorum tüm damlalarýmý.

Artýk beni delirten o karanlýk delik, beni saran, güvenli bir sýðýnak. Beni öperken içinde yumuþayýþýmý beklemeyi seviyorum ve bir anda çýkýveriyor içinden. Sonra tekrar biz oluyoruz, sen yataðýn üstündesin, birbirimize bakýyoruz. Sanki gözlerinde seviþiyorduk hep , ya da seviþmemiz gözlerimizde sürüyordu.

Sonra sen giyiniyorsun, ve gidiyorsun, ona gidiyorsun. Ben kokunla kalýyorum yalnýz.
.




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Gökhan Bilger kimdir?

hersey paylasmak icin


yazardan son gelenler

bu yazýnýn yer aldýðý
kütüphaneler


yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Gökhan Bilger, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.